1 september 2013 -- 18:33

Mandag: 12,5 km blåbærtur med Martin

1

Tipp, topp, tommel opp!

Tirsdag

 • Markløft 20 kg x9, 40 kg 2×9, 50 kg x9, 70 kg x7, 90 kg x5, 100 kg x1, 110 kg x1, 120 kg x1, 100 kg x2, 90 kg 2×5, 70 kg x5, 50 kg x7
 • Rykkbøy 25 kg 2×7, 30 kg 3×5

Kommentar: HALLO, MARKLØFT! Hundreogtjue kilo. Altså… Livet <3

2

1) Fredelig og rolig, med et uskyldig smil… 2) Kaboom! (ja, jeg har små føtter)

Onsdag

 • Knebøy 20 kg x10, 40 kg 2×10, 60 kg 4×10
 • Rykkbøy 25 kg 2×7 3×5
 • Frivending med press 25 kg 5×7
 • Skumrulle 10 min
 • Ball-kasting
 • Flexed-Arm Hang 18 sek + 16 sek + 14 sek + 14 sek
 • En times gåtur

Kommentar: Trente litt i pausene til Jeanette – var egentlig der for å hjelpe henne litt med valg av øvelser og slikt. Herlig trening, den jenta har et smittende humør! Strammet magen veldig under siste øvelse, så har vært støl resten av uken. Hver latterkrampe har blitt ekstra merkbar, hehe.

3

Jeanette så ut til å like leke-delen av opplegget mitt. Å kaste en tung ball mellom seg, med dype bøy når man tar i mot, er ingen spøk. Krever at hele kroppen er med. Prøv!

Torsdag: 13,6 km skogstur med Ingrid – bildeinnlegg kommer til uken.

4

Jiho! Kamillapose MED gren, på en av toppene i Oslo.

Fredag

 • Frontbøy 20 kg x10, 40 kg 6×7
 • Utfall 40 kg 4×7
 • Knebøy 40 kg 4×12
 • Goblet Squat m/vektskive 10 kg 4×12
 • Rykkbøy m/kettlebells 8 kg 4×12

Kommentar: Bøyfest! Var svett før jeg kom til SATS, og det så ut som jeg hadde dusjet med klærne på, etter ca ti min. Haha, digg med slike detaljer, eller? Finfin økt. La 40 kg på stanga, og gjorde det jeg følte for. Kjørte knebøy og utfall i supersett, av en eller annen sprø grunn. 

5

Ventebilde mellom to goblet squat-sett. Beina begynte å bli ganske kake. Når jeg trener alene har jeg latterlig korte pauser. Hva skal man drive med da? Det er grenser for hvor lenge jeg gidder å stirre i veggen. I tillegg blir jo øktene så effektive, og jeg får tid til å gjøre mye annet. Foooor et problem, haha.

Lørdag: Løpe/labbetur i skogen: 12,5 km – 1 t 22 min – gjennomsnittspuls 149

Kommentar: Podcast på øret, perfekt løpevær, og nesten ingen mennesker ute. Helt herlig. Møtte Ingrid og Tine, og voffseboffsen til sistnevnte. Partytilstander i skogen, en lørdagsmorgen.

6

Klar! Høsttegn: løpe i tights, i stedet for shorts.

Søndag

 • 12,6 km gå/løpetur i skogen – 1 t 40 min – gjennomsnittspuls 131
 • 6,6 km gåtur

Kommentar: Artig tur, rundt Maridalsvannet. Gikk 1 km, løp den neste, gikk den neste, osv. Og så gikk jeg for å møte Mailen på kafé, senere på dagen. Masse folk ute på søndagstur.

8

Her ser dere konseptet: rødt og oransje er gåing, gul og grønn er løping. Glemte meg litt da jeg bikket mila.

Det har vært en helt topp treningsuke, og uke generelt. Lurer på hvor mange ganger jeg har sagt at jeg egentlig har sluttet å løpe nå, haha. Jaja, det blir jo ikke like ofte som før, og jeg har dratt ned tempoet betraktelig. Skal bable litt mer utdypende om dette en dag. Men samme det, jeg er knallfornøyd med fremgangen på styrken, så da blir alt annet treningsrelatert litt uvensentlig. Nå skal jeg spise! God søndagskveld til dere alle.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Kristine sier:

  Du er så herlig Kamilla!
  Det oser over av treningsglede 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.