29 september 2013 -- 17:14

Bonjour! Ville bare titte innom og si at jeg har det helt fantastisk! På Gardermoen fikk jeg vite at flyet var fullt, og at de måtte gjøre om på plassen min. Så da oppgraderte de meg like gjerne til business! Takk, SAS! Etter det har turen gått i samme standard, og etter en svært travel uke hjemme, er det utrolig deilig med total ro. Sovet ti timer i natt. Før den tid fikk jeg selvsagt kjøpt en haug med Nike-klær. I morgen er egentlig shoppingdagen, men måtte bare… Det er et digert triathlon her i dag, så der var kjempegøy å se litt på det. Høy musikk, knall stemning, og utrolig gode deltakere. Tar masse bilder, men gidder ikke bruke for mye tid på å bla gjennom dem nå, så det tar vi siden!

20130929-091213.jpg

1) Klar! 2) Beregnet for en gangs skyld ikke tre timer på flyplassen, og jeg må si det var deilig å bare vente førti minutter, haha. 3) Ventetiden benyttet jeg til å lese litt i VOF, der herlige Melissa tar en kamillapose! 4) Boarding!

20130929-091238.jpg

Én time etter at jeg landet, var det klart for lunsj her, med hyggelig selskap/velkomstkomité.

20130929-091257.jpg

Nærbutikken min. De har masse fersk fiken her! Og de koster ikke skjorta! Hurra!

20130929-091320.jpg

1) Klar for kveldstur i går. 2) Bilde tatt fra døren. Liiiiiker meg her.

20130929-170017.jpg

Noe av utsikten på dagens tur. Skal lage eget bildeinnlegg for den turen. Har vært på løpetur i dag også, det er en fryd å være ute i shorts og singlet igjen!

Kjolen er på, og jeg tenkte å gå en liten omvei på vei til dagens middagsavtale i gamlebyen, for å knipse noen bilder og nyte byen. Håper alt er bra med dere! Trodde jeg hadde publisert treningsinnlegg i sted, men det ser ut til at det gikk dårlig. Da kommer det nok i morgen. Og om innleggene herfra ser helt fjerne ut, må jeg bare beklage. På padda ser det greit ut, så det er all garanti jeg har. Hejhej!

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Kristin Charm sier:

  Jeg kjenner igjen utsikten fra alle plassene 😀 Hvilket hotell bor du på? Kos deg masse, Kamilla!

  • Kamilla K sier:

   Hehe, kan jeg få svare på det på i morgen? Da flytter jeg nemlig videre… 😉
   Jeg koser meg masse masse masse! 🙂 Klem til deg, Kristin

 2. Elin sier:

  Kos deg 🙂 Fine bilder 🙂

 3. Så utrolig fint, har hatt lyst til å reise til Nice så kanskje det blir ferien til neste år? 🙂 kos deg masse videre.

 4. Elisabeth (fetche) sier:

  God ferie! Jeg får lyst til å reise til Nice hver gang jeg ser på bildene dine derfra. Utrolig fint 🙂

 5. Therese sier:

  Ser virkelig deilig ut, kjenner jeg hadde hatt lyst på en liten ferietur selv! Hmm. Du må i det minste kose deg masse! 😀

 6. Tonekb sier:

  Kos deg! Hvilket blad er VOF?

 7. Åh, jeg vil også til Nice! Det ser så utrolig vakkert ut!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.