27 september 2013 -- 6:39

God morgen! *gnisegiøynene*

I går var jeg noen timer med Alexander, en god venn av meg. Vi har rett og slett noen utrolig gode og givende samtaler, om kommunikasjon, verdigrunnlag, forståelse, tankekraft, og ikke minst det faktum at man er sin egen lykkes smed. Jeg er så glad for å ha slike folk i livet mitt. Som jeg blir gira av å møte. Ta Thea for eksempel, da vi hadde kaffe sammen for noen uker siden pratet vi i vei i et par timer, og da jeg gikk til skolen i går lo jeg høyt på gata, fordi jeg plutselig kom på noe vi hadde pratet om. Når jeg ser for meg mine gode venner, ser jeg for meg godhjertede og fantastiske mennesker. Det er dessverre mange som ikke vil en alt godt, så å plukke de riktige er ikke bare-bare. Vi møter nok alle på mennesker vi trodde var venner, men som viste seg å ikke være en god klaff likevel, to-tre-femten ganger, men en solid kjerne er i hvert fall veldig viktig for meg.

Jeg har flere venner som jeg oppriktig er veldig takknemlig for å kunne kalle nettopp det; mine venner. Gode mennesker, som hjelper, støtter, bidrar, prater, lytter… Med verdier jeg også står for. Gode og tillitsfulle samtalepartnere. Gode venner er gull verdt!

Og som vi lærte i krisekommunikasjon i fjor (egentlig beregnet mot bedrifter, men mer eller mindre alt vi lærer om i markedsføring overfører jeg til privatliv): det er i gode tider man bygger tillit. Ikke ta vennene dine som en selvfølge, og så forvent at de er der når du en dag virkelig trenger dem. Plei forholdene og vis din takknemlighet!

IMG_2986

Bilde fra i går, tatt av Alexander. En blid Kamilla – i vanlige klær! Jeg går i treningsklær omtrent halvannen time hver dag, ikke tjuefire timer i døgnet, slik enkelte ser ut til å tro.

Vel, nå må jeg komme i gang her. God fredag og god helg! Blogges fra Nice. Det blir nice.

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Ingvild sier:

  Gode venner betyr alt. God tur til Nice! 🙂

 2. ingunn sier:

  God tur! 😉

 3. Vilde sier:

  Haha, jeg lo høyt av den aller siste setningen 😀 Humor altså. God tur, kos deg masse! 🙂

 4. Maria T. sier:

  Det du skriver er det eg tenker, men ikkje klarer å setje ord på. Takk! Skal ta godt vare på dette innlegget ditt. Du har som vanleg heilt rett Kamilla. Gode vener veks ikkje på tre. God helg og god tur! 🙂

 5. Karoline sier:

  God tur, og kos deg masse! 🙂

 6. Therese sier:

  Først må jeg bare; For et utrolig fint bilde av deg!:)
  Og, gode venner er gull verdt – og mer enn dét! Håper du koser deg masse på tur 🙂

 7. Elin sier:

  Så fint bilde av deg 🙂 Gode venner er viktig å ha. Ja jeg tror nok alle har opplevd å møte mennesker man først trodde var en god venn/venninne så viste de seg å ikke være det. Men noen ganger er man heldig å møter mennesker som man blir veldig gode venner med 😀

 8. Thea sier:

  Så sant så sant! I det siste har det virkelig godt opp for meg at man vokser fra hverandre, man vokser fra hverandre og etterhvert har man ikke så mye felles annet enn at man har kjent hverandre lenge… Det er litt trist, for jeg er fortsatt glad i dem. Det rare er at jeg nå møter de jeg kjente på barneskolen og trives med de, de som jeg liksom «vokste»fra da. Det er vel nå i starten av tyveårene man skjønner hvem man er, hva man vil og hva som betyr noe. Derfor er jeg så takknemlig for de skjønne jeg har møtt på studiet! Jeg tror vi vil være venner for ALLTID, for jeg setter så pris på å ha akkurat sånne venner. Det kjipe i denne alderen (ja for vi er ca. samme alder da) er at altfor mange studerer i utlandet. Åh, for noe herk det er! Samtidig er det kanskje bra for vennskapet, det å kjenne savnet. Jeg tror jeg iallefall skal sende brev til alle de som betyr noe i løpet av høsten, så vet de at jeg tenker på de! <3

  God helg kule Kamilla, nyt høsten i verdens beste Oslo!

 9. H sier:

  GOD FERIE, som sagt <3 Fiint innlegg, det du sier er så sant, som alltid. Godt at du setter sånn pris på vennene dine! God klem

 10. Gina sier:

  Du er så fin Kjema <3 Jeg er så glad for at jeg har deg i livet mitt 🙂

 11. Gode venner er gull verdt! Kjempefin du er søta <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.