11 august 2013 -- 17:02

Mandag

 • Barbell Squat 20 kg 2×10, 40 kg x10, 60 kg x7, 80 kg x3, 90 kg 2×1, 70 kg 2×5, 60 kg x7, 40 kg 3×7
 • Standing Barbell Calf Raise 100 kg 4×7
 • Barbell Box Squat 60 kg x7, 80 kg 4×5
 • Skumrulle

Kommentar: Mandag og benøkt – det blir ikke stort bedre enn det!

1

KK i KK-hjørnet.

Tirsdag

 • 9 km løpetur
 • Barbell Squat 40 kg 20×10
 • Incline Dumbbell Bench Press 16 kg 4×5
 • Dumbbell Bicep Curl 12 kg 3×4

Kommentar: Gikk til skogen, løp i skogen, gikk hjem igjen. God deal! Kom hjem, og fikk melding fra Ingrid «På vei til SATS! Join the party!» så da var det bare å labbe bort, for å ta TO HUNDRE reps med 40 kg knebøy. Det var jo bare det rareste innfallet noen gang. Så ble det skråbenk for å ha noe å gjøre mens Ingrid drev med et eller annet, og så fikk hun meg til å gjøre bicepscurl, noe vi ikke trenger å prate mer om.

2

1) Kamillapose! Hei, lår 2) G – her tenkte jeg bare «Island, make a choice»! Til dere andre: skogen er digg!

3

1) Ingrids ting. Haha, flott bilde, eller hva? 2) Curl!!!

Onsdag

 • Barbell Deadlift 20 kg x10, 50 kg 2×10, 70 kg 2×7, 90 kg x3, 110 kg x1, 115 kg x1, 90 kg 3×3, 70 kg 2×5, 50 kg 2×7
 • Push Press 20 kg x7, 25 kg 4×7
 • Two-Arm Kettlebell Swing 16 kg 3×12
 • Stativlek

Kommentar: Goooood økt, med Martin. Han persa (igjen) – jeg persa ikke. Fikk ikke opp 120 kg, men er absolutt fornøyd med økten likevel. Etter tirsdagens galskap, skulle vel nesten ikke onsdagsøkten blitt så bra, men vi har vel alle skjønt at mine energilagre er noe for seg selv. 110 og 115 gikk opp, så det var flotters! 

4

Hengende Kamillapose!

Torsdag

 • Gå/løp 9 km
 • Two-Arm Kettlebell Swing 16 kg 5×10
 • Dumbbell Lunges 10 kg 5×10
 • Single Arm Kettlebell Clean and Press 12 kg 5×5
 • Goblet Squat (kettlebell) 16 kg 5×10
 • Kettlebell Push Press 12 kg 5×5
 • Skumrulle og tøying

Kommentar: Startet dagen med en gå/løpetur til og fra Grefsenkollen. Litt utpå dagen hadde jeg sirkeltrening med meg selv, på SATS. Hentet noen kettlebells, og lagde meg en liten runde med stasjoner. Kjørte fem runder, og ble så sliten, at det halve kunne vært nok.

5

1) Oslove. 2) Story of my life.

6

1) Kættlebælls. 2) Tidenes mest geniale flaske. Enkle gleder.

Fredag

 • Barbell Deadlift 20 kg x10, 40 kg x10, 60 kg 20×10
 • Hanging Knee Raise totalt 50 stk
 • Skumrulle
 • 7,4 km gå/løpetur

Kommentar: 60 kg markløft, to hundre ganger. PASSE slitsomt! Vurderte å gi meg etter åtti, men må man, så må man. Sto i min egen verden til slutt, haha. Grepsstyrken forsvant nesten helt, så da jeg gikk for å kjøpe vannmelon på butikken etter økten, måtte jeg bære den som om jeg bar en baby. Interessant for dere. 

7

1) Dagens kompis. 2) Økten. Litt av en markløftuke, dette.

8

1) Heyhey! 2) Klar! Start! Fortsatt overbegeistret for klokka mi.

Lørdag

 • 10,74 km løpe/labbetur

Kommentar: Digg tur, til tross for stølhet i ben og rygg. Flott vær, og i det hele tatt. Hørte på podcast, og tenkte ikke over stort annet enn den. 

9

1) Klar – i tidenes fargekrasj av et antrekk. 2) Maridalsvannet og Nordmarka.

Søndag: 9,93 km labbetur. Velger å prioritere jordbærene foran meg, fremfor å bruke tid på å legge inn to bilder fra dagens økt. Tror for øvrig bare jeg har ett.

Knallbra uke, igjen! Rosa var’n òg! Har bøyd, løftet, presset, og i det hele tatt. Kropp er topp! Skål!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. jenni sier:

  Herlig! Du er så flink 😀 Måtte le litt av den vannmelon og baby-beskrivelsen din, haha

 2. Vilde sier:

  Så flink du er! 😀 Veldig motiverende å lese dette. Lurte bare på en ting, syns du snakket om at du skulle lage en Oslomarka-guide? Ble det noe av den? 🙂 Hadde satt stor pris på om du gjorde det!

  • Kamilla K sier:

   Har hatt en del å gjøre den siste tiden, men jeg har begynt på guiden. Prøver å gjøre den litt enkel da, for jeg innså at det ble enormt med arbeid! 😉 Men den er altså på vei! Vet det er flere som ønsker seg den, så den blir prioritert. Hyggelig at du er interessert i markaforslag, det liker vikinghjertet mitt 🙂

 3. Thea sier:

  Skogen er ikke så verst altså, tok meg litt tid å forstå det, men å løpe på skogvei rundt et vann…. Det er digg!Også utrolig motiverende da, for man møter jo folk hele veien og da kan man ikke slutte å løpe, da bare må man gi det lille ekstra 😀 Og dette kommer fra meg som egentlig hater å løpe. Tror jeg tar meg en løpetur neste uke også jeg!
  Takk for motivasjon <3

  • Kamilla K sier:

   Åååå! Som musikk for mine ører OG balsam for sjela! Helt herlig 😀 Dette er jo strålende utvikling. God uke, god løping, og hils skogen fra meg! 🙂

 4. Marte sier:

  Flinke, herlige, Kamilla! Du er en skikkelig gledesspreder, som man rett og slett bare må smile og blii godt humør av. Har jeg en litt grå eller småsur dag er trikset mitt å stikke en tur innom bloggen din (tuller ikke!) Og vips så er humøret ti ganger bedre og smilet som oftest tilbake 🙂 Tusen takk for bloggen din og ikke minst; tusen takk for at du gir av deg selv. Både tanker, treningsøkter, tips, smil, latter og naturbilder(<3). Håper du får en helt fantastisk uke 😀

  • Kamilla K sier:

   Er dette en spøk, eller? Du er så fantastisk god, Marte! Jeg blir helt satt ut <3 Tusen, tusen takk! Jeg tror ikke du, eller noen andre som legger igjen kommentarer her, forstår hvor fantastisk hyggelig det er for meg. Det er bare så herlig at det finnes mennesker som deg, det gir virkelig håp om at det er mye godhet i verden! 🙂 Åh, nei, dette må være tidenes beste avslutning på en uke. At det går an 😀
   God kveld og god uke til deg! Og igjen; tusen takk! 😀 😀 😀

 5. Eirin sier:

  Kamilla, du er så sprek og herlig og bra at jeg ikke har ord! Du sprer så mye GLEDE 😀

 6. Hilde M sier:

  OOh! Klokka ser nais ut?! hvilken er det? og hva gjør den? 😛 og er den sviiindyr? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.