26 august 2013 -- 7:04

Gooood morgen og god mandag! Jeg sover vanligvis åtte timer hver natt, men i natt har jeg sovet nesten ni timer. Føler meg som et nytt menneske, haha. Utrolig deilig. Virkelig klar for en ny uke!

På fredag hadde først Tor-Arne og jeg en farvel-trening sammen, og så tok jeg turen til marka. På bærtur! Å være på bærtur trenger absolutt ikke bety at man er fjern. Digger at Bama skriver «noen av folkene våre er ansatt for å være på bærtur året rundt.» Haha, helt min humor (og aktivitet).

Jeg var i hvert fall på bærtur, for å plukke både bringebær og blåbær. Å komme tilbake fra bærtur, med blå hender, og tung sekk kan bare bety én ting: vellykket! Okei, så kan det hende man har slått seg, og stappet sekken med steiner, men dere skjønner tegninga. Turen ble på 14,2 km, og det var strålende vær hele tiden.

1

2

3

Se, så klart og flott!

4

5

6

7

Ikke ofte jeg går frivillig med sekk, men veske på skogstur funker dårlig. Og en rumpetaske har ikke plass til de mengdene med bær, som jeg tok med hjem. Så da var sekken god å ha.

8

9

Ett skritt, stoppe og plukke bær, ett skritt til, stoppe og plukke bær… Ikke noe tempotur akkurat.

10

Disse var nokså ferske, så det duftet herlig treverk på lang avstand.

Denne sommeren har vært helt utrolig flott, med soldag etter soldag, og det ser ut til at finværet skal fortsette en stund til. Tenker jeg skal benytte det, til minst én blåbærtur til. Å gi bort selvplukkede bær er noe for seg selv. Og dere… Jeg drar på den turen NÅ jeg. Kan ikke komme på noen bedre måte å starte uken på. Med rask gange, og effektiv plukking, rekker jeg til og med forelesningen senere i dag. Hurra! God mandag til dere!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Vilde sier:

  Så deilig start på uka, da! 🙂 Selv sover jeg sju timer hver natt, men i natt ble det bare to.. Kroppen nektet rett og slett å falle til ro. Heldigvis skjer dette bare hvert skuddår omtrent, så satser på mye mer søvn resten av uka! 🙂 Ha en strålende mandag, fine du!

  • Kamilla K sier:

   TO timer! Åh, da kan jeg tenke meg kroppen din var urolig. Håper du har kommet tilbake til hektene, hehe 😉 Håper uken din er god så langt, og at den fortsetter i samme bane!

 2. jenni sier:

  så herlig å starte uken med en skogstur! må bare si at jeg elsker den første kommentaren på det forrige innlegget – og svaret ditt på den 😀 du fortjener virkelig rosen du får! jeg gleder meg alltid til å sjekke bloggen din, for jeg vet at jeg blir kjempeinspirert og motivert. god tur, og god mandag! 😀

  • Kamilla K sier:

   Ja, det var virkelig helt topp 🙂
   Åh, så god du er! Så gode lesere jeg har 😀 😀 😀 Dere kommer til å gjøre meg høy på pæra snart, haha 😆 Neida. Men vit at jeg setter utrolig stor pris på de gode ordene. Tidsbruken blir helt klart verdt det! Åh. Igjen: tusen takk! 😀 Sitter og gliser for meg selv, haha!
   Gooood uke til deg!

 3. Christine sier:

  Ser ut som en flott tur 😀

  Hvor fant du så masse bær? Jeg var ute i slutten av forrige uke, og kom hjem med ca en dl bær… Yeey.. Vi var ute oppover mot Maridalen eller noe sånt. Tror jeg. Ikke helt lokalkjent enda 😉

  • Kamilla K sier:

   Haha, uffda. Kunne nok kommet hjem med noen kg bær, fra der vi plukket. Litt vanskelig å forklare, det ligger i Lillomarka 😉 Men det er nok massevis av fine steder å plukke 🙂 Jeg fant «mitt» område av ren flaks 😛

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.