22 august 2013 -- 6:31

1

Omelett med fetaost og spekeskinke, pluss cherrytomater.

2

Reinsdyrkjøtt stekt med løk og timian, pluss cherrytomater og guacamole.

3

Røkt laks med dijonsennep, fetaost, paprika og agurk.

4

Svinefileter og ovnsbakte gulrøtter med olje og havsalt.

5

Egg, avokado og paprika.

6

Skjærgårdsburgere, agurk, tomat i forskjellige varianter.

7

Egg med spekeskinke og ost, pluss sukkererter og gulrøtter.

8

Omelett med spekeskinke, og stekt asparges.

9

Egg, agurk, leverpostei og cherrytomater.

10

Avokado og spekeskinke.

Ha en fin torsdag, folkens!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Så mye god og sunn mat Kamilla! Takk for inspirasjon 😀

 2. Maria sier:

  Deilig! Kan jeg spørre hvilken fetaost og leverpostei du bruker?

 3. Karoline sier:

  Ååå, nå ble jeg sulten! Tusen takk for inspirasjon og tips!

 4. charlotte sier:

  Elsker de matbildene dine! Er ikke alltid jeg kommenterer, men nå måtte jeg bare.. Så utrolig enkelt, og så godt 😀 Utrolig inspirende i hvert fall!

  I dag har jeg bestilt mine 2 første iherb bestillinger! Sukrin,stevia – vanilje og sjokolade, det chocolite protein som du brukte i proteinbrowniesen( bra norsk) din , kokosmel og kokosolje! Gleder meg veldig til å prøve det du har laget altså 😀

  • Kamilla K sier:

   Åh, blir så glad og gira av slik tilbakemelding! Tusen takk 🙂
   Hurra for iHerb! Skal hente noen pakker derfra etterpå 😀 Stevia og kokosolje! Åh, dette blir bra 🙂

 5. Elisa sier:

  Wii, elsker matbildene dine Kamilla! Nå når jeg har flyttet hjemmefra, er det ekstra greit med matbildene dine 😉 jeg lurer litt på hvordan du koker eggene dine, du har kanskje svart på det før, men de ser jo SÅ gode ut!!! Bruker du eggkoker eller i kjele?

  Stoooor hilsen fra Elisa

  • Kamilla K sier:

   Yey, så stas med slik tilbakemelding 😀 Tusen takk!
   Hehe, jeg har svart på en del kommentarer om det, men aldri skrevet innlegg om det, så ikke rart om du ikke har fått deg med deg. Jeg legger eggene i en gryte med kaldt vann, koker opp vannet (på vanlig plate setter jeg på full guffe, på induksjon velger jeg steg 7 av 12), lar det koke ordentlig i tre minutter (+ gjerne noen sekunder ekstra) og så heller jeg ut alt vannet, og skrur på kaldt vann i springen, som jeg skyller eggene under i omtrent et halvt minutt. Så skreller jeg, og voila 😉
   Eggkoker har jeg aldri prøvd. Har ikke noe behov for det 😉
   Håper dette hjalp deg noe. Selv har jeg kommet frem til dette ved å prøve meg frem, så det er uansett håp 😉

 6. H sier:

  Den omeletten… og de stekte eggene… og de kokte eggene. Altså.. Woow guurl, flink med egg, du 😀 Ser så godt ut!

  • Kamilla K sier:

   Hahahaha nå lo jeg høyt til skjermen 😀 Bare jeg ser at det er kommentar fra deg på «venter på godkjenning»-siden, blir jeg i godt humør 🙂 Egg<3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.