8 august 2013 -- 9:12

Sponset veiledning/opplevelse/superkraftproduksjon

8. juli hadde jeg min første timeMagnat, med Fredrik Gyllensten. Da var det bevegelsestesting på planen. Uken etter var jeg tilbake, for å få hjelp til å bli bedre i de øvelsene jeg hadde sagt at jeg ønsket å fokusere på. For min del ble det dermed rykkbøy og markløft, som sto på planen. Møtte opp i god tid, for å gå gjennom oppvarmingsprogrammet jeg fikk ved første besøk. Jeg fikk også noen bevegelighetsøvelser, og heldige Martin, fikk gjøre øvelsene samtidig som meg i London – hver kveld.

1

1) Fra holdeplassen Thune, er det godt skiltet til Magnat. 2) Obligatorisk speilbilde i garderoben.

2

1) Utsikt over litt av styrkeavdelingen. 2) Mer utsikt – fra den fancy mølla.

Først ble det noen sett med rykkbøy (overhead squat) for å få inn riktig teknikk der, og bli litt ekstra varm i skjorta. Så var det klart for markløftfest. Vi/jeg trente med opp til 95 kg, og det var så gøy! Fredrik terpet på teknikken, og jeg gjorde alt jeg kunne for å huske de førti forskjellige småtingene – for å få et så bra løft som mulig. Til slutt tok vi/jeg et sett med ti reps på 70 kg, og mot slutten av settet var jeg så kjørt, at jeg begynte å true med å slå ned Fredrik. Haha, ikke helt min stil, men han tok det heldigvis med et smil. Hadde aldri klart å presse meg selv så langt på egenhånd. Åh, for en god økt!

4

Gøy å kunne slippe vektene ned i bakken mot slutten, uten at det dundrer over hele byen.

Hadde Magnat ligget nærmere der jeg bor, hadde jeg nok blitt å finne der en del. Opplevde en ganske annen stemning der, enn den som er på SATS. Dere vet jo at jeg liker SATS godt, men det er ikke til å stikke under en stol at det er et ganske annet opplegg der. På Magnat var det litt mer seriøst, hvis det gir mening?! Kan ærlig talt se for meg at jeg (og alle andre) hadde hatt litt mer fremgang ved å trene i den settingen, med den toleransen, stemningen, og det kunnskapsnivået. Bare å klaske hendene i kalkbeholderen (for bedre grep) gjorde at jeg fikk følelsen av å være på et ordentlig gym. Eller en muskelfabrikk da, som jeg liker å kalle det.

3

Se så fint det er bortover, med bra underlag og masse fine Eleiko-skiver. Og se så kul Fredrik er!

Så, tusen, tusen hjertlig takk, til Fredrik. Timene på Magnat har gitt meg så mye (fremgangen i markløft har jo vært non-stop de siste ukene), og jeg regner med å komme tilbake om en stund, for å lære mer, på egen regning. Helt klart verdt det. Skal man først betale en del penger for PT-timer, synes jeg man kan få noe ordentlig igjen for det. Den fremgangen jeg har hatt, etter én time, er jo helt fantastisk, om jeg får si det selv.

På SATS har de ett sett med de fine vektskivene, og én løfteplattform, så for å få Magnatfølelsen (jaja, det er en følelse) kaprer jeg det hjørnet ved hver økt. Må være gøy å ha det som standard!

Har allerede blitt kontaktet av et par som ønsket å vite mer om min erfaring fra Magnat, og ikke minst med Fredrik som PT, så da håper jeg at dette innlegget har hjulpet dere noe. Kort fortalt får man et opplegg som er svært godt tilpasset til det man selv ønsker å oppnå. Jeg har også fått et opplegg for oppvarming, tilpasset meg, og en hel haug med tips og triks for å få den fremgangen jeg ønsker å ha. Er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til dette. Føler virkelig jeg har fått i pose og sekk (eller treningsbag og tursekk).

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Så gøy å lære så mye på den korte tiden. Har selv vurdert teknikktrening med en PT, men har aldri tatt meg tid (eller penger) til det. Håper bare jeg finner en som er like flink som Fredrik slik at man får noe ut av timen 🙂

  • Kamilla K sier:

   Tror du ville likt det godt – i hvert fall fikk jeg veldig godt utbytte av det. Så får du bare lete etter en som er god nok (altså like god som Fredrik 😉 ).

 2. ingunn sier:

  Så gøy med egen PT.Planen min er starte med dette no i haust, det blir spennende!

 3. Therese sier:

  Hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg virkelig vurdert det, herregud det ser så gøy ut! Har også vært litt i prat med noen folk (ink. en personlig trener) på treningsstudioet hvor jeg trener nå, og vurderer å ta meg råd til noen timer der.. hmm.

  Men, åh! Jeg synes det er så inspirerende hva du får til! Du er jo en av mine store forbilder (ohyes!), og det inspirerer så når du stråler (noe du forsåvidt gjør veldig mye av gjennom bloggen, instagram osv..)! Hurra for Kamilla, hurra for markløft og hurra for inspirasjon til folket!

  • Kamilla K sier:

   Neimen, i alle dager! Det der er store ord! Tusen, tusen takk! 😀 Wow. TAKK! Haha, den der kan jeg sveve lenge på, tror jeg.
   PT-timer med dyktige folk svir i lommeboka, men det er en investering. Jeg er jo helt satt ut av hvor god effekt én time med markløft har gitt! Utrolig gøy og givende.

 4. H sier:

  Det er så kult at du har oppnådd enda bedre resultater av dette, det viser at måten man gjør det meste på har ganske mye å si for resultatet! Og forresten! Nå nærmer jo skolestart seg igjen, og i morgen har jeg første dag på den nye jobben (gleder meg!!), og med det håper jeg du etterhvert kommer med enda mer inspirasjon til matpakker! Elsker de tre andre innleggene, det var faktisk på grunn av de at jeg fant ut hva jeg skal ha med meg til lunsj på jobb i morgen. Og da kom jeg også på at det ikke trenger å være særlig mye jobb eller miksmaks for å få med seg noe nam. Klapp for deg 😀 Oooog til tross for at jeg til en forandring ikke har gledet meg særlig til skolestart enda nå som det går mot slutten av ferien, så kom jeg til å tenke på strukturen du har inspirert meg til tidligere, og daaa vet du. Da begynte jeg å glede meg litt igjen. Hverdagsmål, og alt det der. Det er jo litt fint det også! Så nå skal jeg ta frem de gamle innleggene dine jeg har lagret om studieteknikk osv, så er nok inspirasjonen til å gi alt dette siste året der igjen 🙂 Og den skal jeg sørge for at blir der også, så det ikke dabber av etterhvert, noe det desverre pleier å gjøre. Heeeh..heheh. Gleder meg til du kommer med flere tanke- og inspirasjonsinnlegg som du skrev at du gjør etterhvert! Du må være den flinkeste til å peppe folk virtuelt, haha! God klem, har savnet å kommentere! 😀

  • Kamilla K sier:

   Digger at du er tilbake! 😀
   1) JA, fremgangsmåte har så mye å si!
   2) Matpakkeinnlegg kommer, men jeg har ikke nok bilder liggende foreløpig. Jeg lager jo det samme hele tiden, haha. Men det samler seg opp, sakte men sikkert 🙂
   3) Ææææ! Vi to tenker så likt! I morgen kommer det nemlig et aldri så lite arkiv-dykk-innlegg, for å minne dere på innlegg som kan passe i disse tider, som jeg allerede har publisert 😉 Er så gøy at flere av innleggene har blitt så populære!
   4) Evig takk for all ros du gir, H. Setter så stor pris på det, at du aner ikke. Det blir nok en hel del tanke/inspirasjon/motivasjon/bable-innlegg den kommende tiden. Kjenner skrivekløen vokse seg stor, etter en relativt stille sommer.

   LYKKE til i morgen! 😀 Iiiih! Superspennende. Du kommer til å gjøre det så bra, med ditt vinnende vesen!
   Har forresten vist paprikabildet til Ingrid! Du er så god 😀 Også har vi pratet om hvor nydelig du er.
   Nå må du snart legge deg!!! 😀 Drøm søtt, og vit at jeg heier på deg!

   • H sier:

    Veldig hyggelig å høre at det blir satt pris på! Gleder meg til innleggene! Ahaha… det bildet. Woooow blir rød i ansiktet! Og glad, da. Snille mennesker! Apropos legge seg, når legger du deg for å stå opp sånn… før solen står opp? 😀 😀 Har stort sett ikke problemer med å stå opp i hverdagen, og jeg sovner sånn elleve-halv tolv, og står opp halv syv ca. Men.. nå er jeg i feriemodus, for å si det sånn. Haha! Kanskje et nytt innlegg om søvn er noe 😀 Tusen takk for peppen! Igjen <3

    • Kamilla K sier:

     Du får ta det til deg, alt sammen, for jeg mener det virkelig.
     Til vanlig, når skole, og alle rutiner er vanlige, legger jeg meg i titiden 😉 Sover jeg fra ti til seks, får jeg åtte timer. Men legger meg gjerne halv ti også, alt ettersom hvor mye aktivitet (både fysisk og psykisk) jeg har vært gjennom den dagen 🙂 Trives godt med det.
     Innlegg om søvn kommer, har holdt på med det i en halv evighet. Jeg liker å kunne fakta rundt det jeg skriver om, men samtidig ikke bli en leksikon-blogg, eller bedreviter-blogg, så jeg prøver å finne en balanse 😉
     LYKKE TIL! 😀

 5. jenni sier:

  jeg koser meg sånn med bloggen din! får så mye inspirasjon til både det ene og det andre 😀 gleder meg til å fortsette å følge med!

 6. Maren M sier:

  Struktur er så viktig i en hektisk hverdag! Selv skal jeg sjonglere jobb, studier og to frivillige verv, et i UKA (Norges største kulturfestival) og et på Studentersamfundet i Trondheim, pluss trening. Det kommer til å gå, det er jeg bestemt på! I den anledning lurer jeg på om du har noen gode tips til apper jeg kan laste ned på ipaden jeg snart skal kjøpe meg? Noe du anbefaler med tanke på skole, planlegging osv?

  • Kamilla K sier:

   Oh, så spennende! Og ikke minst: GIVENDE! 😀
   Det kommer du til å fikse med glans, hvis du bare holder deg strukturert! Ved å virkelig være i nuet, ikke hele tiden tenke på hva som står som neste punkt på planen, kan du også få nyte hver arena, og ta del i opplevelsene! Åh, blir helt gira på dine vegne, haha 😀 Høres ut som du har en utrolig spennende tid i møte.
   Apper til iPaden. Jeg bruker kalenderen aktivt, med trådløs synkronisering mellom macen, ipaden og iphonen, så jeg alltid har den lik på alle plattformer. Så bruker jeg MindMeister for å lage tankekart i forbindelse med skolearbeid, og Simple Pomodoro Timer for å sørge for at jeg har gode rutiner på lesetid og pauser 🙂

 7. Maren M sier:

  Supert, tusen takk! Appene er herved notert 🙂 Jeg gleder meg kjempemye til tiden fremoverSelvdisiplinen blir nok kraftig satt på prøve, og jeg kommer nok til å lære masse om meg selv. Det er så gøy å ha omvendt seg selv fra å være lat sofasliter til å ha noe å gjøre hele tiden. Selvfølgelig er det viktig å ta en pust i bakken i blant, men det er en hårfin forskjell der. Ha en fin helg, vakre du!

  • Kamilla K sier:

   Å lære ting om seg selv, må være noe av det beste jeg vet 😀 NYT det!
   Selvutvikling<3
   Sitte/ligge dag inn og dag ut er ikke særlig givende for kropp eller sinn, så det er bra med en balanse. Work hard, play hard, som de kule kidsa sier 😉
   God helg! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.