24 august 2013 -- 14:43

Hei og god helg! Håper dere nyter dagen, med hva enn dere synes gir mening. Jeg har skrevet flere innlegg halvveis ferdig, så frem til jeg får latt dem synke, og redigert dem, ser vi på et utvalg Instagrambilder. @kamillako

IMG_2048

Haha, dette virker som et fjernt minne nå. Fra forrige uke, rettere sagt DENNE turen. Har fortrengt hele greia.

IMG_2084

Ikke la dere lure av alle disse treningsinnleggene og de tilhørende bildene… Det er kun Tor-Arne som trener. Jeg luftbøyer bare. Og tar bilder, såklart.

IMG_2108

Apelek etter endt økt, med Martin. Wooooho!

IMG_2114

Ut på skogstur, med KAMERAten. Og Ingrid da.

IMG_2147

Igjen. Riktig fordeling av arbeidsoppgaver.

IMG_2152

Baksiden på Skiforeningens konvolutter. Hurra for velutviklede turveier, god skilting, og topp vedlikedhold!

IMG_2165

Fra et av besøkene til morfars grav, denne uken. Han hadde selskap av denne søte karen.

IMG_2177

På tur, langs Akerselva. Lyden av rennende vann… Så fredelig og behagelig.

IMG_2214

Jeg er egentlig bestevenn med Ole Brumm, men å hilse på Tigergutt er vel lov, i ny og ne?! Han står jo der, med armene utslått, klar for å klemme. Koooooosetid!

IMG_2234

Martin, Tor-Arne og jeg. Nike Fuelband <3

IMG_2281

Oslo by night.

IMG_2284

Sofie, den venninnen jeg har kjent lengst her i livet (siden før jeg ble ett år), kom på etter-skolen-besøk her en dag. Frukt, nøtter og skravling. Utrolig hyggelig! Kan mer eller mindre garantere at vi kommer til å kjenne hverandre absolutt hele livet. Noen mennesker er så gode, at man MÅ ha dem i livet sitt.

IMG_2288

Apropos fine mennesker. Bilde fra kveldstur med Ingrid, på torsdag.

IMG_2294

Det har vært nærmest magiske solnedganger hver dag den siste uken. Har tatt flere titalls bilder, både med kamera og mobil. Blir like forbløffet, hver gang.

IMG_2344

På dagens morgentur. Håper dere har en finfin lørdag! Skål!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Masse flotter bilder, som vanlig! 😉 Gleder meg til de andre innleggene du har på lur også! 😀 Så lurte jeg på, har du funnet på noen genistreker med valnøttsmøret enda? Jeg måtte jo selvfølgelig mekke opp et glass av både mandel (igjen) og valnøtt etter det forrige nøtteinnlegget! Er enig at det ble litt.. bittert! Ei venninne foreslo sammen med brie og litt honning, vi får se. Og, kardemomme (og kanel) i mandelsmøret ble knall! 😉

  • Kamilla K sier:

   Hahahahahaha jeg føler jeg snart kommer til å få faktura fra dere alle, fordi dere havner på nøttesmørkjøret 😆
   Mandelsmør er jo nesten FOR godt. Jeg har ikke hatt tid til å finne på noe kjøkkensprell siden søndag, så nei… Men jeg ser for meg at det kan være digg i smoothies, på søtpotetpannekaker (ev. i deigen), som dip til epler, i hjemmelaget sjokolade, blandet med mandelsmør(!)… Ellers ser jeg for meg at det rett og slett kan være artig i middagsretter. For eksempel å steke kylling i biter, med kokosmelk og litt valnøttsmør. Haha, sær idé, men man vet jo aldri 😛

   • Therese sier:

    Haha! Det er ikke langt unna. Mandelsmør er jo som du sier, nesten FOR godt. Jeg hadde et par venninner som så veldig skeptisk på meg og nøttene når jeg helte dem i blenderen uten noe annet. De ble MILDT sagt fascinert når det begynte å bli smør konsistens på det, haha! De skjønte heller ikke hva man skulle med det, helt til de fikk smakt litt på det, da rant det inn med forslag (til mandelsmøret), haha!:)
    Hmm, kanskje jeg får eksperimentere litt, vi finner sikkert på noe. Også ble jeg litt forfjamset, var jo ikke meningen å skrive kommentar uten og ønske deg en god lørdag, frøken!:)

    • Kamilla K sier:

     Hahahahahaha 😆 Åh, da får jeg vel svi pga dem og da… Dette kan bli spennende.
     Og jeg skjønner dem jo godt; det ER fascinerende at mandler + blender plutselig blir til det nydeligste nøttesmøret! Naturen ass <3
     Jeg skal si i fra hvis jeg finner på noe artig med det!
     Jo, takk for det! 🙂 GOD lørdag til deg!

 2. charlotte sier:

  Bladde i arkivet ditt, og vet du hva jeg savner? MATPAKK inspirasjon!! 😀 Kan du ikke begynne med det igjen? Er så utrolig kjekt å se hva man kan fylle en matboks med! 😀

  • Kamilla K sier:

   Den etterlysningen har jeg fått en del av i det siste, og JA, det kommer, men det tar litt tid å få nok bilder bare 😉 Men jeg regner med å kunne ha et par av matinnleggene i matpakkeversjon her og der 😉 Så det er helt klart underveis! 😀 Topp med tilbakemelding og ønsker, det liker jeg veldig godt 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.