27 august 2013 -- 6:12

affiliate-lenker

Fikk spørsmål om jeg fortsatt bestiller ting fra (den amerikanskbaserte netthelsekosten) iHerb, og om jeg har tips til gode produkter derfra, så da tenkte jeg like gjerne at jeg kunne svare på spørsmålet med et eget innlegg. For ja, jeg bruker iHerb fortsatt. Det er så synd at helsekostene her i landet er så dyre. Jeg liker å støtte lokale virksomheter, men når det er så mye penger å spare, og jeg er student, blir valget opplagt.

1

Artisana har en visjon jeg liker godt (les om den HER). I tillegg har de knallgode (økologiske) produkter. Den faste gjengangeren er kokosolje, som jeg skal skrive et eget innlegg om snart. Jeg bruker kokosolje til sånn ca. alt (hårkur, fuktighetskrem, til hjemmelaget sjokolade, i kaffen, i bakst…) Ellers har jeg også kokossmøret, cashewsmøret og kokossjokoladepålegget stående.

1a

Astisana lager også mandelsmør og valnøttsmør, men dette lager jeg selv (oppskrift HER), så det gidder jeg ikke bestille. De har god score på alle produktene sine. Se det totale utvalget.

2

Kokosflak og revet kokos (begge deler økologisk) bruker jeg i de merkeligste ting. Kokos, skjønner dere. Det er løsningen på det meste. Fruktsalat med kokosflak, eller hjemmelaget sjokolade med revet kokos… Nam!

3

Yogi-te. Her er bare et lite utvalg av de variantene jeg liker. Cocoa Spice er og blir favoritten.

4

Stevia! Jeg bruker for det meste steviapulver (bestselger på iHerb) i te, men har også flytende stevia med smak stående. Foretrekker SweetLeaf, og english toffee er favoritten. Noen dråper i kaffen… Mmmmm….

5

Navitas Naturals har et fint utvalg av gode (økologiske) produkter, og jeg må si at jeg synes pakningsdesignet er med på å dra meg mot merket, selv om kanskje andre merker har like gode produkter. Også et firma med en visjon jeg liker. Chiafrøene, gojibærene og kakaobitene er gjengangere her.

6

Har som regel en liten sum å gå på, før jeg når 200 kr-grensa, og da står disse leppepomadene fra Sierra Bees i kø. Som regel får man én gratis (kampanjen har i hvert fall gått i lange tider), og så koster hver ekstra litt over ti kr.

7

Fin ingrediensliste, synes jeg. Dette er den naturelle, de andre har gjerne én ekstra ingrediens. For eksempel har den med kakaolukt, kakaosmør som tilleggsingrediens.

8

Ellers får man ofte med en liten ting fra iHerb Goods i pakkene (ikke alltid). Pennene og iPad-pennene er storfavoritter her, så de er jeg glade jeg har fått med på kjøpet. Har sikkert 15 penner og en hel bunke med speil, haha. Sjekk også ut «freebies» for én gratis vare med hver bestilling.

I tillegg har jeg to andre favoritter: nattsokker og deodorant. Tar på fotkrem (eller kokosolje) på føttene om kvelden, tar på de tynne sokkene, og slipper å grise til sengen. Deodoranten har tre ingredienser!

Bestiller dere for første gang, og benytter dere av en av linkene i dette innlegget, eller skriver inn koden VIG408, får dere mellom fem og ti dollar rabatt på første pakke.

Og dere… Ikke gjør så Artisana blir utsolgt for kokosolje, for da blir jeg litt urolig. På forhånd takk.

Av Kamilla | 21 Kommentarer »
 1. Victoria sier:

  Takk for tips! Blir nok en liten bestilling gitt:) jeg har også brukt kokosolje som hårkur, her blir nok ingenting annet brukt igjen!! Men annet enn 200kr grense, er det ikke en vekt grense også? Digger bloggen din, gleden, tipsene og ærligheten du sprer! Du er et forbilde og har uendelig gode grunner til å være stolt av deg selv! Varme hilsener fra Victoria

  • Kamilla K sier:

   Jo, jeg holder meg alltid til en vekt som gjør det mulig å velge billigste fraktalternativ 😉
   Kokosolje <3 <3 <3
   Tusen, tusen takk for de gode ordene! 🙂 Sitter og smiler her nå, det er virkelig gull verdt med slik tilbakemelding!

 2. Oda sier:

  Hei! Da jeg bestilte fra iHerb (første og foreløpig eneste gang) tok det nesten 1 måned før jeg fikk varene mine. Er dette noe du opplever, eller pleier du å ha kortere leveringstid? Jeg bor sentralt i en medium-stor by på Østlandet så posten pleier å være kjapp ellers! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Oi, da var du uheldig. Det har tatt så lang tid på meg èn gang, da jeg bestilte rundt juletider. Men ellers pleier det å ta rundt en uke 😉 Så da hadde du nok bare veldig uflaks den ene gangen!

 3. Hilde M sier:

  Jeg har fått øynene mer og mer opp for Iherb! Syns det var litt vanskelig å finne frem i begynnelsen, og da er innlegg som dette supre! Man kan jo bare søke direkte på produktet, når man vet hva man vil ha 😀 LOVEIT! Jeg bestiller en gang i mnd.. som regel rundt lønnigsdag (merkelig nok) sist bestilte jeg quest bars.. neste bestilling blir kokos olje og kokos flak!
  Apropo kokos olje.. du bruker det i håret sier du? istedenfor hårolje? Hørtes særdeles spennende ut!

  Ha en knallfin dag videre! og btw! Knall jobba med markløften! 😉

  • Kamilla K sier:

   Åh, hurra for iHerb (og for lønningsdag!) 😀
   JA, jeg brukr kokosolje til sånn ca. alt. Haha, jeg skal skrive et eget innlegg om det, med info om mengde, fordeling, rutiner og slikt 🙂 Haha, det er særdeles DIGG i hvert fall! 😀
   Ha en strålende dag selv 🙂 Og tuuuuusen takk! Åh, det var så gøy å få opp SÅ mye!

 4. Hilde M sier:

  Ooo! glemte og si at jeg også elsker de lypsylene, jeg bestiller alltid en(eller to) 😉 Datteren min har også lagt sin elsk på dem. Og når hun nå fikk en med granateple ble hun superstolt og happy! 😀
  Jeg pleier alltid og sørge for at pakkene mine veier under grensen sånn at jeg får frakten til 4$ (tror det er det det koster) og da har jeg pakken etter en ukes tid. KNALL!

  • Kamilla K sier:

   Awww <3 Så herlig 🙂 Den med granateple er deilig!
   Ja, må ha billigste frakt og under mva-grensen, det føler jeg er en selvfølge når jeg bestiller 😛

 5. Åshild sier:

  Tror jeg må sende min første bestilling her ja! 🙂 Blir det da rett at man må holde seg under 33 dollar (= 200 NOK) ? Er ikke så god på slikt… hehe

  Igjen tusen takk for en fin (favoritt) blogg! Gleder meg til neste innlegg allerede… og det etter der, og det etter det… 😛

  Ha en fin dag!

  • Kamilla K sier:

   Ja, hold deg under 200 kr, og hold deg under en vekt som gjør at billigste fraktalternativ er mulig å velge 😉 Sistnevnte viser iHerb automatisk, så det er veldig grei 😉
   Åååå, så hyggelig av deg 😀 Tusen takk! Slike kommentarer gjør at jeg får masse motivasjon til å fortsette!
   Ha en finfin dag selv 🙂

 6. Ingrid sier:

  Vaniljeleppomaden!!<3 Dette har ingenting med iHerb å gjøre, men jeg tenkte litt på deg da jeg leste denne: http://ohcherie.no/fikk-ny-kropp-med-loping/

 7. Johanne sier:

  God kveld, Kamilla! Kom på en artikkel jeg leste på flyet i sommer og søkte den opp, tror du ikke jeg fant den!!
  Tenkte på deg da jeg leste den, anbefales!

  http://www.turkishairlines.com/en-lu/skylife/makaleler/2013/july/beyni-kullanma-kilavuzu

  + tusen takk for disse fine guidene du lager til oss leserne, håper du vet hvor utrolig takknemlige vi er! 😀

  • Kamilla K sier:

   Hahahaha jeg har ikke ord 😀 Rekker bare å skumme over nå, men har lagret artikkelen som bokmerke, så skal sjekke den ut om noen timer 😀 Takk for at du delte! Og jeg DIGGER at du tenkte på meg da du leste noe med en slik overskrift <3
   BARE hyggelig! Det er så meningsfylt å gjøre disse tingene, når dere setter pris på det og blir takknemlige. Da føler jeg at jeg har gjort noe rett, som gir noen noe. Artig konsept, dette her! 😀
   Ha en finfin dag!

 8. suumii sier:

  Tips: om du tilfeldigvis har glemt penn en dag og du har med deg touchpennen, så går det an å skru den opp i toppen og vips: penn til å skrive med. Små gleder. Fant det nettopp ut midt i pensumlesingen 🙂

  • Kamilla K sier:

   Æææææ! GENIALT :O Måtte sjekke med en gang (den ligger ved siden av meg). Altså… TAKK!!! 😀 Haha, enkle, men herlige gleder!
   God lesing videre!

   • suumii sier:

    Vær så god 🙂 Måtte bare inn på bloggen din å gi et tips siden jeg leste innlegget ditt i går, hihi 🙂 Ha en fin dag! 🙂

 9. I sier:

  Jeg vil tipse om te fra Stash! Jeg er mest fan av Vanilla Chai og Acai Berry. I tillegg har de en fin pakke med ulike sorter, fin for å få smakt på ny te.

  Jeg bruker Now Foods sin kokosolje og har vært svært fornøyd, så om det er krise går jeg god for den, i alle fall!

  Ha en fin helg!

  • Kamilla K sier:

   Takk for tipset! Skal sjekke det ut 🙂 Pakken med ulike sorter høres fristende ut!
   Hahaha, den er god! Bra jeg kan ha noe å lene meg tilbake på, som du har gått god for 😀
   Goooood helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.