Trettitre

Jeg er ikke den beste til å lage film, men det er takket være mamma og pappa at jeg har så god kjennskap til Nice, og områdene rundt, og de har bryllupsdag i dag, så da følte jeg det var passende å snekre sammen en liten Nice-film. Så får jo dere sett litt “live” også, ikke bare bilder, av stedene jeg skryter endeløst av.

Gratulerer mamma og pappa! Trettitre år, DET er lenge det. Utrolig kult! 33 ganger hurra!

7 kommentarer til “Trettitre

  1. Project healthy

    Åh nå gleder jeg meg enda mer til å reise dit 28. juli 😀 Tar gjerne i mot turtips til meg og mine søstre! Jeg har vært på språkkurs der 1 mnd tidligere, men gikk desverre lite rundt.. nå som jeg er mer sporty så vil jeg vise min familie all den vakre naturen og de fine perlene 🙂

    Grattis med 33 år til dine foreldre! <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *