9 juli 2013 -- 7:00

Sponset innlegg

I går var dagen kommet; jeg hadde min første time på Magnat. Åh, det var så fint der. En bit av treningshimmelen, beskriver vel opplevelsen greit. Men jeg skal selvsagt beskrive mer av det likevel, haha.

De kaller seg ikke «folkets toppidrettssenter» og har et utrolig moderne, og godt tilrettelagt senter, for alle mål og utgangspunkt. I første etasje ligger Magnat medisinske senter, med fastleger, smerteklinikk, psykologer og det som skulle trengs. Oppe ligger treningssenteret. Med godt plass, og moderne utstyr, kan dere tro jeg koste meg.

1

Fredrik (Gyllensten) ledet meg gjennom en bevegelighetstest, for å sjekke hva jeg må jobbe med videre, for å oppnå de målene jeg ønsker. Lærte en hel haug med pirketing, og fikk meg et par overraskelser når det kom til resultatene. Var god i noe jeg trodde jeg var helt på trynet i, og feilet på noe jeg trodde jeg faktisk skulle klare uten problemer. Gøy å gå så grundig tilverks, så nå skal det jobbes målrettet, for å få maksimalt ut av dette! Også regner jeg med at Fredrik er evig glad for å bli vist for et par tusen fremmede mennesker…

2

Etter litt over en time med Fredrik, fikk jeg lov til å leke alene på senteret. Som et barn i leketøysbutikken!

3

Sprintbane, hekker, luftmotstandsapparater, kastevegg, og alt en kan tenke seg.

4

Superfancy møller, så jeg måtte løpe 1 km også, for å teste dem ut. Koster sikkert greit mye, men det må jo være lov å ønske seg at disse blir mer utbredt. Eventuelt om noen har lyst til å gi meg en… Har jo trappet ned på det å løpe på mølle, men underlaget på disse er ikke som vanlige møller, så her kunne jeg lett hatt en økt, eller femten.

5

Selvsagt var garderobene også av nyeste sort, med isbad, og kult design. I speilet ser dere en fornøyd KK.

Om én uke skal jeg tilbake. Gleder meg allerede! Skal selvsagt være flink og utføre bevegelighetsøvelsene mine hver dag. Klar for å få en enda mer funksjonell og sterk kropp – dette er GØY! Og hvis noen lurer på hva målet mitt med treningen er, så skrev Fredrik det like gjerne i blokkbokstaver: «BLI STERKERE NÅ!» For virkelig, å være sterk er gøy. Man kan ikke forestille seg det, før man er i gang på egenhånd. Kroppen er kul.
Apropos trening, jeg er nettopp ferdig med dagens økt. Nå venter London! Macen ligger igjen hjemme, men det kommer matinnlegg mens jeg er borte. Og så blir det nok litt stille, før det blir Londonbilder. Laters!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Så gøy med skikkelig fokus på å bli sterkere! Lykke til!

  Og god tur til London 😀

 2. Ine sier:

  Jeg har vært til behandlig på Magnat pga. overbelastede bein.
  Utrolig proffe og ikke minst dyktige mennesker!
  Nå er jeg frisk, men ser ikke bort fra at jeg må ta turen tilbake til Magnat bare fordi jeg trives så godt der 🙂

  PS: De selger verdens beste Muscle Brownie i resepsjonen! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.