28 juli 2013 -- 9:30

Har skrevet flere meningsfull innlegg, men tenker å prioritere finpuss og publisering av dem når sommeren er over. Nå er jeg litt mer i moduset der det blir mer bilder, og mindre tekst. Også kalt feriemodus. Velger å tro at dere også er i det moduset, så tanker om kropp, helse, fokus, prioriteringer og slikt tar vi om en liten stund.

Mange av dere følger meg jo på Instagram, men mange gjør ikke det, og jeg vet at i hvert fall mamma liker disse innleggene, med litt hverdagsbilder og små kommentarer. Og mamma er kul, så da får dere bare henge med.

IMG_1259

DETTE er grunnen til at bloggingen ikke har vært så god de siste ukene. Det har vært en helt fantastisk sommer i Oslo, og mange av mine nære har vært hjemme for å nyte dagene med meg. Oslosommer er noe for seg selv.

IMG_1275

Skål – med Mailen. Sjekk neglelakken hennes matcher sugerøret!

IMG_1407

Solnedgangstur på Bygdøy, i tropevarme. Svett etter tre minutter, uansett klesmengde. Deilig!

IMG_1390

Godteributikk på Frogner! Har spist så mye tomat og spinat de siste ukene – snart tyter det ut av ørene mine.

IMG_1263

JA!!!

IMG_1421

Løpetur forbi Paradisbukta, en tidlig morgen. Føler ikke slike bilder trenger noe særlig beskrivelse, for det er jo helt tydelig at det er fredelig, vakkert, sommerlig, og i det hele tatt…

IMG_1441

Spiste lunsj med mamma og pappa en dag. Pappa disket opp med en deilig fetaostsalat.

IMG_1433

Ah, nok et deilig sommerminne. Jeg er veldig glad i å studere, men det er jo litt luksus å lese noe annet enn pensumbøker også. Har flere anbefalinger fra sommerutvalget mitt. De fleste er riktignok faktabøker eller selvutviklingsbøker.  (Ja, jeg har lånt boken din, B. Hehe. Og jeg har vasket håndklet etter bruk.)

IMG_1550

København. Nyhavn. Få steder gjør seg bedre på bilder, og få steder er det SÅ god stemning.

IMG_1535

Det blir mye salatspising om dagen. Så godt, så sunt, så enkelt, så… perfekt! Her er en eller annen type salat, sikkert hjertesalat, pluss cherrytomater, avokado, olivenolje og havsalt. Namnam! Bra bensin.

IMG_1624

Fra en kveldstur, med Tor-Arne og voffsen. Muren i bakgrunnen er faktisk muren til Oslo Fengsel. Det er jo også et sted å gå forbi… Jeg er over gjennomsnittlig interessert i fengsler, så hvis noen kan få meg inn, UTEN at jeg trenger å gjøre noe galt: let me know.

Ellers har Tor-Arne bursdag i dag! Savner ham allerede, men vi ses igjen om et par uker, så det skal gå fint. Nå får jeg vel labbe bort på muskelfabrikken en tur. Treningsoppsummering kommer senere i dag. Har hatt TIDENES treningsuke! Helt bananas. Utrolig gøy! Håper alt er bra med dere. Stille i kommentarfeltet for tiden, så jeg tar det som et tegn på at dere nyter livet – og den tanken liker jeg. Skål!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Jenni sier:

    Så herlig du er! Positiviteten smitter gjennom bloggen 😀 Fortsatt god sommer til deg, spreke Kamilla!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.