23 juni 2013 -- 13:11

Mandag

 • 24 km skogstur med Ingrid (innlegg her)
 • 20 min rullekos

1

Tirsdag

 • Ben: knebøy, frontbøy, utfall, ettbens markløft, bulgarsk utfall
 • Mageøvelser
 • 22 min skumrulle
 • 8,7 km skogstur med Martin

2

1) Date med stativet. 2) Skogen. Beste stedet.

Onsdag

 • 30 min løping
 • 20 min skumrulle
 • 9 km skogstur med søster

3

1) Kardiååå. 2) Balansetrening – for å få tatt «riktig» bilde.

Torsdag

 • Overkropp: benkpress, sittende kabelro, push-ups, dips
 • Diverse mageøvelser
 • 25 min skumrulle

Kommentar: Hæ? Ingen skogstur?! Haha. Sverige ble prioritert. Grei økt. Sittende kabelro var ikke planlagt, men pull-ups-maskinen var ødelagt, og nedtrekkene var opptatte, så da ble jeg litt satt ut. 

4

1) Minivekter. 2) Gladlaks!

Fredag

 • 11,9 km løpetur i skogen
 • 10 min skumrulle

Kommentar: Å løpe en rute man kun har gått før… Dårlig idé. Hadde jo ikke tenkt over hvor mange bratte bakker jeg kom til å møte på. Lårene skrek, og jeg pustet og peset som om jeg hadde kondisjonen til et tungtrøykende esel. Også regnet det fra jeg var nesten halvveis… Ellers var det en bra tur da! Haha! Det var svært få mennesker ute, så jeg benyttet muligheten til å synge/rappe en del underveis. God stemning!

5

1) KLAR! 2) Måtte ta av meg genseren, og heller løpe i singlet – knallvarmt, til tross for regn! 3) Natuuuur.

Lørdag

 • SatsCyclingPulse 55 min
 • Skumrulle
 • Diverse mageøvelser
 • 7,6 km gåtur

6

1) Schpinning. 2) Elvetur.

Søndag

 • 5,35 km løpetur

Kommentar: Våknet halv ni (!!!) med følelsen av at halve dagen hadde gått uansett, så at det dermed ville være perfekt med en «lazy day in bed». Den planen varte frem til halv tolv. Da ble det en liten gåtur, etterfulgt av en liten løpetur – i regnet. Man skal jo bevege seg minst 30 minutter om dagen, så jeg gjør bare mitt for statistikken. Haha, neida. Jeg angrer selvsagt ikke på at jeg vek fra planen. Nå har jeg jo skikkelig godfølelse!

7

Nå skal jeg spise, vaske klær, og sette opp en plan for neste ukes trening. Det begynner å bli en stund siden sist. Så får vi se om jeg holder meg til den da. Jeg har mine tvil, hehe. Det er jo et fint utgangspunkt for en plan: tvil! Jaja, ingen fare, jeg trener godt uansett. Har dere noen artige treningsmål i sikte?

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Johanne sier:

  Hvem tar alle bildene av deg i skogen, tar du dem selv eller går du alltid med noen? 🙂

  • Kamilla K sier:

   I dette innlegget har jeg skrevet hvem jeg har gått med 😉 Så det er disse personene som har tatt bildene jeg er med på.

 2. Maren M sier:

  Nå ble jeg nysgjerrig – spinner du uten sko? 🙂 Evt hvorfor? Ha en strålende dag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha ble spurt om det samme på Instagram 😀 Spinner med sykkelsko, de på bildet var til å bruke etter timen 😉
   Strålende dag til deg óg 🙂

 3. Marte sier:

  Hvor kjøpte du den som teller hvor lang tid du bruker på å løpe og måler km osv.? 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.