Mobilblogg: stemningsrapport

20130608-132841.jpg

Skulle gjerne skrevet noe interessant altså, men er litt for opptatt med å lese om hvordan man skal elske livet. Passende bok for meg, eller hva? Haha! Har hatt en herlig treningsøkt i dag, kjøpt nye gode solprodukter (PASS PÅ HUDEN DERES!) og nå nyter jeg finværet, med kaffe (med kokosolje), bringebær og bok. Vil bare ønske dere en gledesfylt helg! Ta vare på de rundt dere, plei kroppen, le, pust frisk luft, og kjenn på følelsen av å være takknemlig. Én ting er å si takk, men det å virkelig føle takknemlighet er noe helt eget. Tenk på det. God helg!

9 kommentarer til “Mobilblogg: stemningsrapport

 1. Cecilie

  Oh store skogsorakel. 🙂 om jeg skal dra på tur ved/rundt/til maridalsvannet, har du et forslag til et t-banestopp som kan være et godt utgangspunkt?
  Håper du har en flott helg. 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Jeg ville heller tatt trikken til Kjelsås, men hvis det kun er “lov” med t-bane så ville jeg nok dratt til Sognsvann 😉 God tur og god helg!

   Svar
 2. malin

  Jeg har fått så dilla på kaffe med kokosmelk jeg, veldig digg 😀 God søndag, flotte du!

  Svar
 3. Hanne

  Hei Kamilla, jeg husker du postet et bilde av boken Crazy Sexy Diet. Jeg lurer på om jeg skal kjøpe den, så hadde satt stor pris på om du kunne skrevet noen ord om din mening av boken. Det er mange som har skrevet reviews på amazon,men jeg har et ganske likt syn på kosthold som deg og lurer på hva du synes. Ønsker deg enfin søndag 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei!
   Jeg liker boken veldig godt, til tross for at den ikke representerer hvordan jeg velger å spise. Kris Carr er jo veganer, og har en ganske heftig kreftdiagnose. Jeg har lært en del av boken, uten at jeg nødvendigvis har satt det ut i praksis. For eksempel synes jeg det er veldig interessant med kroppens PH-verdi, selv om jeg ikke spiser optimalt for dette. I tillegg synes jeg det er UHYRE interessant å lese om hvordan kosthold påvirker kroppen, og i KC sitt tilfelle: hvordan kostholdet har påvirket utviklingen av kreften. Det er vel omtrent ti år siden hun fikk beskjed om at hun hadde kort tid igjen å leve! 🙂 Fantastisk at hun virkelig stråler for tiden, og at hun er skjeldent hos legen. Hun var med på å inspirere meg til å begynne å lage grønne juicer 😉
   Håper dette ga deg noe, hehe.
   God søndag 🙂

   Svar
   1. Hanne

    Tusen takk for raskt svar! Amerikanere kan jo bli litt overivrige med store ord, så det var greit å høre hva du synes. Denne skal kjøpes når jeg er ferdig med den siste eksamen min 😀

    Svar
    1. Kamilla K Innleggsforfatter

     You are welcome, my friend 🙂 Haha, ja, nå bør du nok ta mine ord med en klype amerikansk salt også – jeg er jo over gjennomsnittlig interessert i alt kostholdsrelatert. Men jeg tror du vil like boken. Om ikke annet, for at den har et utrolig pent og gjennomført design 😉 Lykke til med siste innspurt!

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *