6 juni 2013 -- 5:57

Det kommer vel ikke som noen overraskelse at vi var på skogstur igjen, i går. Uten å ha avtalt distanse, mål, eller noe som helst annet endte vi «plutselig» opp med 21 km bak oss. Her skal finværet utnyttes!

0

07:47 startet vi. Fire og en halv time senere var vi tilbake. Som dere ser klarte vi ikke helt bestemme oss for hvor vi skulle gå, men det ble jo to fine kaninører på kartet (hvis man legger godviljen/fantasien til).

1

Har vel omtrent tjue skurrete bilder av stiene. De ser stort sett ganske like ut, så ett får duge.

2

3

4

5

6

Gladlaks, i sitt rette element. (Og litt for støl til å få beinet høyere opp)

7

Turregel: send alltid den med best spenst over utfordringene først! Så kan du vurdere plumpesannsynligheten.

8

Ingrid prøver å ta bilde av fiskene. Legg merke til vannet, refleksjonen og trærne i bakgrunnen. Ah, naturen!

9

Nesten så jeg sender dere alle RAW-fil av dette, så dere får sett at bildet ikke er redigert. Magisk! Dette har selvsagt blitt bakgrunnsbilde på både iPhonen og macen, hehe. Oslo er mer enn Jernbanetorget, for å si det sånn.

Dere skal høre oss når vi går i skogen. Så fornøyde, blide og takknemlige. Kan tenke meg at Ingrid nesten får øresus av alle «se den grønnfargen» og «det er deilig nå» – haha. Men det er det altså – deilig. Dette livet.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Du har virkelig blitt skogen dronning du, frøken 🙂 ser ut som du nyter hver eneste tur du går!

 2. Camilla sier:

  Ah, merker at dette får meg til å glede meg til å flytte til Oslo <3

 3. qaroline sier:

  Skulle ønske jeg var like flink som deg å være ute i naturen! Bor jo midt oppi massevis av flott natur her i Nord-Norge – men sette pris på den? … Bare å hive på seg skoene og komme seg ut fra nå av! Innleggene dine gir meg så masse motivasjon! 😀

  • Kamilla K sier:

   Ut på tur! 😀 Trenger jo ikke være timeslange turer på mange mil – det er herlig hva bare litt tid i naturen gjør med oss 🙂 Herlig at du kan få motivasjon herfra, det gir meg motivasjon til å fortsette å dele dette.

 4. Maria sier:

  Det er så sant det du sier; Oslo er mer enn Jernbanetorget! Synd at så mange ikke vet bedre. Du er en perfekt Oslo-ambassadør, Kamilla 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.