6 mai 2013 -- 12:44

Søster tok trikken til meg, og sammen freste vi opp til Maridalsvannet, for tur i solskinnet. Bildene trenger vel ikke noe særlig forklaring, men noen stikkord kan jeg komme med: Oslo, natur, sol, skog, gårder, hester, jorder, og… hopping! Tror jeg må lage en hoppecollage snart. Regner med at mange gleder seg til det.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

12

Fine Oslo.

En ny, givende og spesiell uke er i gang! Jeg startet den med første dag på nytt treningsprogram. Tenkte jeg skulle prøve å bli sterk. Da er det bare én ting å gjøre! Vi blogges, godtfolk! Ta smarte valg.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Linn sier:

  …prøve å bli sterk! haha!!! Bra alt er relativt;)
  Fin mandag til deg!

 2. supermarie sier:

  Skjønner jeg valgte Bergen på feil tidspunkt, nå som solen skinner der nede i øst! Fader. Trente styrke i dag selv, for første gang på lenge – jeg sliter med ALT! Støøøøl! Lykke til med operasjon STERK, hehe 🙂

 3. stine sier:

  Argh, hver gang du skriver et nytt blogginnlegg om en tur du har vært på, tenker jeg: i morgen, DA går jeg dit!! Men det skjer jo aldri. Tror jeg må tvinge noen venner til å bli med meg på en av Kamillarutene en dag (har seff bokmerka alle turblogginnleggene dine, i tillegg til alle matinnleggene, hehe), det er jo så koselig å gå tur og skravle 🙂
  Dette ble jo litt rotete, poenget er at du er veldig inspirerende og vi trenger flere som deg i verden 🙂 Ha en fin uke 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åh, så hyggelig kommentar 😀 Tusen, tusen takk! Veldig stas å kunne inspirere – det gjør bloggen så meningsfull!
   Ha en fin uke, Stine 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.