Hei, skogsbloggen

Værgudene samarbeider så godt med oss – vi har hatt flaks med turværet hver eneste gang. Bank i bordet. Spreke Ingrid gikk nesten rett fra Beyoncé-konsert, til skogstur. Det ble 15 km (på flekken) i skog og mark. Gikk oss vill, til og med. Fant ut at vi skulle gå bort fra både grusvei og sti, og det tok ikke lang tid før vi innså at det ikke var den beste ideen. Vi (Ingrid) fant veien tilbake, så det ble et artig lite eventyr.

1

Den utsikten der kan nok gi de fleste ro i sjelen.

2

3

4

Finn Willy!

5

6

Stubbebilde! Lenge siden forrige hoppebilde nå, det må vi gjøre noe med. Og ja, jeg har på meg rosa!

7

Foto: Ingrid. 

8

Hopp og sprett. Over bekkene går det bra, men over myrene…

9

… går det ikke like knirkefritt. Haha! Bare én ting å gjøre: vasse i en bekk, med sko på.

10

Fredelig landskap. Oslo på sitt beste.

Jeg digger alle tilbakemeldingene om at flere av dere har blitt inspirert til å gå mer turer! Noen har oppsøkt skogen, og noen går flere turer i nabolaget sitt. Helt fantastisk! Å gå tur er den beste bevegelsesformen, det mener jeg virkelig. Får du inn natur og godt selskap, da har du oppskriften på noe som gjør under for både kropp og sinn.

17 kommentarer til “Hei, skogsbloggen

 1. Veronika

  Ser veldig artig ut! 🙂

  Jeg bor i Oslo selv, Pilestredet Park, men syns det virker litt stress å komme seg til skogen. Har du noen raske forslag? 🙂 Rundt Maridalsvannet blir litt langt, og jeg liker ikke Sognsvann så godt da det stort sett er asfalt og grus der. Det liker ikke beina så godt. Hadde vært supert med noen forslag 😀

  – V

  Svar
 2. Pernilla

  så utrolig herlig ut!
  og ja, når jeg ser de nydelige og glade bildene du legger ut så inspirerer det veldig til å få ropa opp av sofaen! 😀
  God helg, Kamilla!

  Svar
 3. H

  Det er nesten sykt at det der, som ser ut som et sted langt inni Norge, er et steinkast unna Oslo! Jeg skal begynne å gå mer i skogen, garantert 🙂 Terapi for sjelen!

  Svar
   1. Benedikte

    Ah, okei! Du har så mye fint treningstøy! Jeg må investere i noe nytt for å belønne meg selv når jeg tar sommerferie fra studiene om en ukes tid 🙂

    Svar
 4. marthe

  Hei, jeg har et spm. Ang cocosa oljen. Ble inspirert av deg til å prøve den ut 🙂 Kjøpte en krukke, og glemte helt av at det var varmt i været, så plutselig var hele krukken flytende. skulle få den fast igjen, så satte den i kjøleskapet. Men den får ikke den samme konsistensen igjen. Det er akkuratt som om det er harde partier, og noe under det igjen er smeltet. Har du noen tips? Tusen takk!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Jeg har den alltid oppbevart i romtemperatur jeg, slik at den holder seg myk… 😉 Har aldri prøvd å sette den i kjøleskapet, så det vet jeg ingenting om. Får ikke hjulpet deg der, dessverre 🙂

   Svar
 5. Eline

  Hei!
  Jeg lurte på noe ang nike klokken! Har kjøpt klokken og laget meg en nike+ konto, og på denne siden står det jeg kan lage meg et mål som f.eks. løpe oftere. Men jeg klarer ikke komme videre, for det står denne er låst og at jeg må kjøpe et produkt først. vet du hvordan jeg kobler klokken til nike + kontoen så jeg kan sette meg et mål? På nike + connect er jeg jo synkronisert med klokke og nike + kontoen. ææ, håper du kan hjelpe! Du er en stooor inspirasjon!!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei!
   Hehe, altså, jeg driver ikke teknisk support for Nike, så slike konkrete og individuelle problemer blir litt vanskelig for meg å gjøre noe med. Står det at du må kjøpe et produkt? Skjønner ikke det, hvis klokken allerede har synkronisert seg med Nike-siden?! Hehe, nei altså jeg tror du må kontakte Nike Support altså. De er utrolig gode på service, så forhåpentligvis får du løsningen raskt 🙂 Lykke til! Klokken er gull!
   Kjempehyggelig å kunne være til inspirasjon 🙂 God søndag videre!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *