22 mai 2013 -- 8:01

Det er like morsomt, hver gang jeg får spørsmål om jeg ikke kan blogge litt mer hverdagslig igjen. Altså, dere vet at det ikke er vanlig å vite så mye svada om andre, som det dere vet om meg? For en rar tid vi lever i. Noe jeg for øvrig synes er litt (veldig) skremmende, er at enkelte ser ut til å tro at de kjenner meg som privatperson. Da Ingrid og jeg gikk i skogen i går, sa hun at jeg var annerledes enn hun hadde sett for seg. Sånt gjør meg ærlig talt ganske glad, for da føler jeg at jeg har lykkes i å ikke utlevere meg selv helt her. Håper dere husker det, enkelte av dere leser sikkert mange blogger. Det er lett å tro at man blir tatt med inn i livene til folk, men helheten er ganske mye større enn den man ser. Men litt hverdagsblogging får jeg alltids til.

IMG_9323

SATS – muskelfabrikken. Elsker at treningen går så bra, og har gjort det i mange måneder (år?!) nå.

IMG_9330

Ut på tur, aldri sur. I Lillomarka, en eller annen morgen.

IMG_9349

Fra morgenløpet på 17. mai. Grønnfargen blir sterkere og sterkere, og jeg nyter det.

IMG_9382

Nasjonaldag! Hurra for verdens beste land! Altså, hvor heldig går det an å bli? Vokse opp i Norge… Beste gaven.

IMG_9408

Langt-mer-hva-jeg-vanligvis-viser-bilde. Sånn går det når man kjenner så mange gode mennesker.

IMG_9431

Sommertilstander i Oslo, på lørdag. Gikk tur, og plukket opp noen nye fregner på veien.

IMG_9437

Roadtrip med Karoline! Haha, ler bare av tanken. For mange rare minner.

IMG_9463

Gladlaks, i sånn le-av-alt-humør, fordi ingenting gikk som vi planla.

IMG_9497

Gigabringebær! Hverdagsglede! Frosne bringebær går fortsatt ned på høykant. Norske, selvsagt.

IMG_9514

På mandag inviterte skogen meg på date. Knallvarmt!

IMG_9535

Plumpa tre ganger. Vurderte å bare legge meg ned, og la noen forbipasserende bære meg hjem, men jeg fullførte. Endte på litt over 8 km. Ingen imponerende tid for andre, men jeg ble knallstolt!

IMG_9557

Har jeg nevnt at jeg elsker norsk natur? Her fra gårsdagens skogstur. Flere bilder fra den kommer.

Har dere eksamenstid nå, eller? Lykke til! Næringsrik mat, mosjon for å friske opp kropp og sinn, effektiv lesing, fargerike notater og en positiv holdning gir et svært godt utgangspunkt. Jeg har forresten skrevet et innlegg om studieteknikk her. 

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Astrid sier:

  Fisk ❤

 2. Siv sier:

  Så mange fine bilder! 🙂 Er faktisk ferdig med eksamen, så nå går dagene til avslapping og trening. Digger bloggen din, men er alt for dårlig til å kommentere..:/ Kanskje du kunne ha skrevet et innlegg om dine favorittblogger? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Så deilig! Jeg er ferdig selv, og nyter det 🙂
   Hm… Kanskje det. Bør nok friske opp bloglovin-kontoen min også, så skal se om jeg får gjort det snart 😉 Ha en herlig dag!

 3. Hanne Nilsen sier:

  Å, har sagt det før men sier det igjen, du er så flink du Kamilla! Den kjolen du hadde på deg på 17.mai så utrolig fin ut!! Har akkurat lagt bak meg en løpetur, og kom nå på at skolen starter ikke før om fire timer… Gikk innpå «Nyttige innlegg» for å se om det var noe bra tidsfordriv der, og leste alle innleggene du hadde skrevet der! Utrolig bra skrevet, du inspirerer og motiverer 🙂

  • Kamilla K sier:

   Å, så utrolig hyggelig av deg! 🙂
   Ja, den kjolen er fin! Den har helt åpen rygg – synd jeg ikke har noe bilde av det. Unnskyldning til å bruke den igjen snart 😉
   TAKK for at du minnet meg på at jeg må legge inn noen flere innlegg der. Har vært dårlig på det 😉 Hyggelig du fant noe å lese der inne likevel!

 4. H sier:

  Wiho hverdagsblogging er gøy 🙂 Jeg virkelig elsker bloggingen din, Kamilla. Når noe er litt kjipt eller leit så kommer du med disse superinnleggene dine, så reiser jeg meg opp igjen med en gang. Tusen takk <3 Og det som også er gøy er at man så godt som alltid får et svar på kommentarer! Det er et stort pluss. God klem

  • Kamilla K sier:

   Åh, du vet å skrive de rette ordene selv, H. Tusen takk 🙂 Det er så hyggelig at det jeg leverer faller i smak, og at det settes pris på. Får følelsen av å gjøre noe meningsfylt, og det er gull! 🙂 Sender deg en stor klem <3

 5. Tove sier:

  Du er så flink og inspirerende! Er så glad for at jeg har funnet din blogg, og jeg blir alltid glad når jeg ser at du har kommet med et nytt innlegg! 🙂 Jeg trives veldig godt med kondisjonstrening, men har lyst til å begynne med styrketrening i tillegg. Da er det fint å se at det faktisk fins noen som ikke slakter kondisjonstreningen totalt, og som viser at det går an å kombinere de to med stort hell!
  Håper jeg en gang kan få et like godt og sunt forhold til mat, trening, og livet generelt, som deg 🙂

 6. Thea sier:

  Spennende med litt anderledes blogging også da, selv om jeg har sett noen av de bildene på instagram (ja jeg er instanerd!) Virker som om du har et bra liv altså, iallefall en god holdning til livet og alt det, og det er jo ofte halve jobben! :p

  Ah, en uke igjen med eksamen så er det SOMMER, FRI, FERIE og forhåpentligvis SOL 😀 Selv om jeg er veldig glad i å studere, er det deilig med litt fri også 😀 Er vel en av de få som har satt pris på det dårlige været de siste par dagene; lettere å lese når det høljer ned ute, enn i 25 grader og sol… 🙂

 7. Anniken sier:

  Hmmm føler egentlig at du er god på hverdagsblogging jeg, men kanskje bare meg som tenker at trening er en stor del av hverdagen din… Og selv om du hadde noen knall bra bakeinnlegg før så var de jo ikke akkurat personlige.. Men alltid greit med litt godt og blandet… Men det beste du skriver om er glede, motivasjon og gode valg!

 8. Karoline sier:

  Hahahahaha, den dagen der… Roadtrip var kos da! Haha, ja du vet…

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.