Fagervann og Øyungen

God morgen, skogsbloggen!

Jeg har vært så mye i skogen i det siste, det har dere kanskje merket. Utrolig gøy å ha en venn som også har ferie, men som likevel er gira å gå latterlig tidlig, og som går både fort og lenge. Skål for oss! Her kommer noen bilder fra turen på tisdag. 

1

Takk, så hyggelig.

2

Litt plumping må til.

3

4

Magiske Fagervann.

5

6

7

Ingrid – vannets dronning (spin off av løvenes konge).

 

9

Øyungen.

8

Skulle ta stubbebilde, men stubben var for høy og glatt til at jeg kom meg opp.

10

Foto: Ingrid. 

11

Maridalen.

Ah, Oslo, dere. Elsker denne byen! Nå stikker jeg på spinning, og så blir det vel noe sprell utendørs i dag. Bra vær, bra humør og i det hele tatt… Bra liv! Kos dere.

15 kommentarer til “Fagervann og Øyungen

 1. Tina

  Åh, å gå tur i skog og mark er bare magisk altså! Det ser i hvertfall slik ut på bildene dine

  Svar
   1. Tina

    Oi, hele kommentaren min kom visst ikke med. Jeg bare lurer på, hva du egentlig har på deg på disse turene. Ser jo at du har tights og jakke, men hva har du under jakken. Syns det er så vanskelig nå om dagen. Regn, varmt og klamt, for så full sol og grader langt over 20…

    Svar
    1. Kamilla K Innleggsforfatter

     Haha, merkelige saker!
     Det varierer i takt med at været varierer. På tirsdag (fra turen bildene ble tatt) var det ikke så veldig varmt, så da hadde jeg dri-fit singlet, en tynn langermet treningstrøye og den jakken der, som er vind- og vanntett. Det begynte å regne på slutten av turen 😉 På turen jeg gikk i går hadde jeg shorts og t-skjorte… Og på skogstur på fredag gikk jeg i tights, t-skjorte og en tynn treningsjakke. Med andre ord: det kommer helt an på hva yr sier at været skal bli 😀 Dette hjalp deg sikkert ingenting, haha. Nøkkelen er vel å ha flere lag, slik at man kan kle av seg, hvis det blir for varmt.

     Svar
 2. liv

  aah, så heldig du er som ikke har jobb og kan bruke hele dagen din til trening, turgåing og andre ting…

  Svar
  1. Mari

   Kamilla har jo ferie fra studiene, men som alle andre studenter så skal vel hun også jobbe i sommer! Litt fri må man uansett ha, og hva er vel ikke bedre å gjøre enn å gå turer i marka! 🙂

   Svar
   1. Kamilla K Innleggsforfatter

    Hehe, takk for “forsvaret” 😀 Hyggelig med slike lesere!
    Og som jeg har nevnt flere ganger før (sist for bare noen få innlegg siden) så er det viktig å huske at dere ikke vet alt om meg, eller noen andre bloggere. På bloggen fokuserer jeg på trening, mat, skogsturer og noen få glimt inn i det andre jeg gjør, men langt i fra alt 😉 Så slike kommentarer må bare få komme, så lenge jeg har det godt med meg selv 🙂

    Svar
 3. Hanne

  Jeg ELSKER alle skogsbildene din Kamilla! perfekt motivasjon i eksamenstiden for en utenlandstudent 😀

  Svar
 4. Solfrid

  Du har motivert meg til å bli flinkere til å komme meg ut på tur, Kamilla! 😀 Synes det er utrolig deilig, men har ofte ikke orket/ikke prioritert det. Nå i det siste har det imidlertid blir flere lange og deilige turer. Takk for motivasjon! Du er super! (og om du er i Bergen må du gi meg en lyd, masse flotte fjell her! Fine utsikter + rumpetrening i ett! Haha :))

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Åååå! Nå sitter jeg og smiler 😀 Og tar en innvending gledesdans! Så utrolig herlig, Solfrid 🙂 Tur er rett og slett helt genialt!
   Har så lyst til å dra til Bergen, men har liksom ingen grunn til å dra dit føler jeg, hehe. Vært på Fløyen da, det er jo noe!
   Ha en fin dag videre!

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Det varierer litt. Er det meldt regn tar jeg med kompaktkameraet (Nikon P7000 heter det vel) og en liten plastpose med knyting, men hvis det er trygt vær så blir speilrefleksen med. Begge er lette, så funker fint å ha dem i reimen rundt kroppen uten at det sjenerer 😉 Og begge tar veldig gode bilder 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *