29 april 2013 -- 5:51

Altså… Jeg er så takknemlig – jeg sitter her med tårer i øynene. Dere er helt fantastiske. De beste liksomvennene man kan drømme om å ha. Jeg takker nei til både det ene og det andre av fristende tilbud, fordi det er dette som gjør tidsbruken verdt det, og det er dette som gjør bloggen ekte og ren. Tusen, tusen takk for at dere gjør dette så gøy, og mest av alt: meningsfylt.

Jeg har en mappe med massevis av fantastiske kommentarer fra dere. Der har jeg større bilder, så jeg ser hvilket innlegg det ble kommentert på, men også deres navn, blogger, e-poster og bilder. Jeg setter så stor pris på dere!

kommentarer2

kommentarer1

Og sånn her fortsetter det, mangedoblet. Kan jo nesten bli høy på pæra av å lese alt, men jeg klarer ikke helt skjønne at kommentarene er til meg. Det er så uvirkelig, men samtidig helt ubeskrivelig gøy! Og dere lurer på hvordan jeg kan være blid hele tiden…

Ha en god mandag, folkens. Nei, ikke «ha». LAG en god mandag!

Av Kamilla | 21 Kommentarer »
 1. Så hyggelig og lese Kamilla! Det er vell fortjent, for du er virkelig den beste, mest inspirerende og mest «ekte» bloggeren jeg vet om 😀

  Ha en kjempefin mandag! <3

  • Kamilla K sier:

   Å! Tusen, tusen takk for så fine ord, Anine! Så hyggelig av deg 🙂 Leste hos deg at Cecilie L. anbefalte bloggen min, og så svaret ditt også. Ble så glad 😀
   Ha en kjempefin mandag selv 🙂

 2. Anniken sier:

  God mandag til deg også!
  Og du fortjener virkelig alle kommentarene…
  Digger at du skriver innlegg så tidlig, akkurat det jeg trengte i dag. Sitter her å ser på regnet og lurer på om jeg skal gidde å gå på trening…men får vel det! Skulle bare ønske denne barnepassen åpna tidligere.. He he!

  Så god mandag og god trening!

  • Kamilla K sier:

   Morgentrening på en mandag er jo bare den beste måten å starte uken på 😀 Skjønner at det ikke nødvendigvis er så lett hvis barnepassen ikke har tilpassede åpningstider da…
   Tusen takk for de gode ordene, Anniken 🙂

 3. Therese sier:

  Å, Kamilla – det er virkelig fortjent, vi hadde ikke skrevet sånn om vi ikke mente det 😉 Jeg vet ikke hvor mange ganger du har fått meg motivert, inspirert og til å smile. Enten det er ved reflekterte innlegg, artige bilder på instagram eller en kommentar på fitocracy! Jeg elsker hvordan du får frem trening og næring i en fin balanse (og jeg elsker at du gjør det uten å dytte avkledde (omtrent naken…?) bilder på oss!).
  Nei, du altså. Jeg er kanskje din største fan! haha 😀

  • Kamilla K sier:

   Du er så god mot meg – hele tiden! Blir helt rørt 🙂 Tusen takk! Så du synes ikke jeg skal begynne med nakenbilder altså? Hm…. Haha, neida. Såpass kjenner dere meg nok; slikt kommer aldri her!
   Kult at du er min største fan. Visste ikke at jeg hadde fans! Skål! 😀

   • Therese sier:

    Det er som sagt ikke uten grunn! 🙂 JEG er så evig takknemlig for at du (for det var deg!) som ga meg motet til å tørre å ta på de store skumle manualene, til å tørre å løfte stanga. Jeg skylder deg masse for den «åpenbaringen»!

    Jeg må også si meg enig med kommentaren til Kristine; jeg er så glad for at du skriver på en reflektert, men samtidig ydmyk måte, det er óg befriende å lese uten annonser og sponsing i hytt og pine, det skaper større tillitsfølelse!

 4. Ingrid sier:

  Det er så fortjent! Spør du meg burde noen snart gripe tak i deg og sørge for at budskapene dine blir spredt til mange mange fler. Jeg hadde lett gått på et Kamilla K-foredrag! Eller lest Kamilla K-spalte i avisa, eller sett intervjuet med Kamilla K på Puls og Skavlan. Stå på 🙂

 5. Kristine sier:

  Velfortjente kommentarer! Må ærlig innrømme at jeg er tidenes dårligste bloggleser, jeg gidder omtrent aldri å kommentere noe. Jeg føler likevel det er på tide at jeg legger igjen her da jeg har lest bloggen din i flere år nå.

  Jeg leser særdeles få blogger, og de få jeg følger fast handler stort sett om temaer som økonomi og psykologi. Av en eller annen grunn har også din blogg havnet på blogglisten min. Jeg begynte å tenke litt over hvorfor jeg liker akkurat din blogg så mye bedre enn så mange andre trenings-, kostholds og livsstilsblogger, og jeg tror jeg har funnet svaret. Veldig mange bloggere har en tendens til å formidle et budskap om at DE vet best, og at alle andre tar feil. Dette er typisk jenter som plutselig «har sett lyset», og begynt å trene styrke og spise «rent». Dersom man ikke trener 5×5 og spiser etter periodisk faste kan man tydeligvis glemme å få fremgang på treningsfronten

  Jeg syns det er særdeles lite motiverende å lese slike «jeg vet best»-blogger, da jeg meget godt vet hvordan jeg skal trene og spise. Jeg har trent under Olympiatoppen i snart 10 år, og jeg stoler litt mer på folkene der enn alle disse nyutdannede PT’ene. Uansett, nå var ikke poenget å rakke ned på bloggere, men heller si hvorfor jeg liker din blogg.

  Jeg liker budskapet og ydmykheten du formidler. At det ikke finnes et fasitsvar på hvordan man skal spise. At man bør finne et kosthold man kan trives med livet ut slik at man slipper å skaffe seg «sommerkroppen» hvert år. At det ikke nytter å være utelukkende ytre motivert, det må foreligge en indre motivasjon for at man skal kunne opprettholde en sunn livsstil i det lange løp. At man må ta ett valg om gangen, og at det ikke finnes noen snarvei. I tillegg setter jeg pris på den positive holdningen og livsgleden du formidler. Fortsett slik!

 6. Kristine sier:

  En annen ting jeg glemte er at det er utrolig befriende å lese en blogg uten annonser og sponsing i hytt og gevær. Det gjør noe med tillitsfølelsen, og man får så utrolig mye mer lyst til å følge anbefalingene du gir.

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for den kommentaren 🙂 Ser poenget ditt. Jeg skjønner ikke hvorfor folk leser blogger de absolutt ikke liker, men jeg har fått med meg at det er veldig vanlig, så da er det hyggelig å kunne være et positivt innskudd i det hele.

   Angående det med sponsing osv. synes jeg det er veldig hyggelig å få positiv tilbakemelding på det. Da angrer jeg ikke på at jeg har takket nei til ting jeg på en måte har lyst til å kaste meg over 😛

 7. Ida sier:

  Jeg er så enig i med de andre her! Da jeg oppdaget bloggen din for noen måneder siden, ble jeg sittende i flere timer og lese gjennom alle innleggene. Siden har jeg vært innom omtrent hver dag.

  Det beste med bloggen din og deg er at du skriver på en utrolig inspirerende og OPPLØFTENDE måte. Du har så mange flotte verdier. Det er umulig å ikke bli glad eller motivert av ordene dine. Jeg kjøper også boka di når den kommer!

  • Kamilla K sier:

   Ååå, sånt er så stas! Tusen takk 😀 Jeg må jo få si at det er en smule komisk at mitt liv, det jeg tenker og det jeg mener, kan bli så populært hos andre. Jeg er jo bare meg, hehe.
   Og jeg skal gi ut bok?! Så artig! 😆

 8. jenni sier:

  Jippiii, jeg ser en ting jeg skrev, så gøy 😀 Du fortjener hvert gode ord du får. liker Ida sin kommentar over her om at hun vil kjøpe boka di når den kommer – jeg slenger meg med på den!

  • Kamilla K sier:

   Ja, det stemmer 😉 Tusen takk for det, og for alle de andre fantastiske kommentarene du legger igjen. Betyr mye for meg!
   Kult at jeg allerede har fått flere bokkjøpere, uten boktanker, bokkontrakt og i det hele tatt. DET er hva jeg kaller en suksessrik ikkeeksisterende bok, haha.

 9. Linn sier:

  Du fortjener alle de gode ordene du får. Det er jo det eneste vi kan gi tilbake til deg som en slags takk.
  I forhold til sponsing så synes jeg du fortjener å bli sponset jeg.
  Vet du hadde tatt gode valg også der og vi hadde nok ikke sett mye til sponsede sminkeinnlegg? (helt random btw men digger at du ikke er en sminkedukke og ELSKER at du går uten maskara).

  Så jeg synes du burde la deg sponse jeg 🙂 Hadde du forresten sagt nei til Nike? 🙂
  Og…sponsing hadde kanskje gjort at du hadde tjent litt og dermed blogget noen år ekstra? Må tenke sånn også. hehe.

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for det 🙂
   HAHA jeg digger maskara-kommentaren 😆 Maskara på dagtid skjer ikke her i gården altså, det får jo være grenser.
   En forespørsel direkte fra Nike hadde jeg nok vurdert, avhengig av avtalen selvsagt. Har takket nei til en Nike-leverandør da, det var litt surt 😉 Jeg tjener penger på bloggen nå altså, men det er ikke den største motivasjonsfaktoren.
   Jeg liker at du lufter et annet perspektiv på det hele. Vi får se hva som dukker opp i fremtiden, jeg er jo ikke helt lukket for ideen.

 10. Leana sier:

  Jeg må bare si at jeg er enig med folkene over her; alle de fine kommentarene er så fortjent, Kamilla 😀 Alltid like moro å besøke bloggen din som er fylt av positiv energi og fargeglad mat! God helg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.