18 april 2013 -- 6:01

Her kommer en liten gjennomgang av noen av spørsmålene fra kommentarfeltet i det siste. Flere som spør om det samme, så tenkte det kunne være greit å gjøre det slik.

Hvordan lager du blomkål/brokkolipuréen din? Ta så mye brokkoli du vil ha (og litt mer). Kutt den i mindre biter. Legg den i vann, og kok opp. La det koke i fire-fem minutter – jeg tar ikke tiden, men kjenner etter at stilken er passe myk, med en tynn kniv. Hell av vannet, og kjør det hele med en stavmikser. Tilsett eventuelt meierismør, salt og pepper.

5

Har du noen gode forslag til hjemmetrening? Jepp. Har skrevet et innlegg om det HER.

Spiser du knekkebrød som man kan få kjøpt i butikken også eller lager du kun egne lavkarbo knekkebrød? Ingen av delene?! Hehe. Joda (neida). En gang i ny og ne kan jeg finne på å spise Fiberrik, og enda sjeldnere enn det lager jeg det jeg kaller frøbrød. 10 g mandler, 10 g linfrø, 10 g solsikkekjerner kjørt i blenderen til mel. Blandet med 1 ts fiberhusk og litt vann. Stekt på 200 grader i ca 15 min.

menemenogmykebrod

Jeg vil gjerne spise slik du gjør, kan jeg spise *ditt*/*datt* da? Det virker som at noen av dere nærmest må ha maten deres godkjent av meg, eller andre, før dere spiser den. Det er herlig at dere finner inspirasjon her, og jeg tør påstå at jeg er et sunt forbilde, MEN dere må ikke glemme å tenke selv. Legg vekt på det som føles rett for deg, hvis ikke blir det lett fanatisk. Om jeg ikke spiser noe særlig frukt, og du elsker frukt over alt i verden, eller du har fettfrykt, og jeg elsker kokosolje med skje, rett fra glasset, så er det urealistisk og direkte tullete at du skal strebe etter å spise likt som meg. Hvorfor jakte på noe som egentlig ikke frister, når du får tenkt deg om?

Hva studerer du? Jeg tar en bachelor i markedsføring, med spesialisering i PR og omdømmebygging, på Markedshøyskolen. Svært fornøyd med det valget.

markedshoyskolen

Hvordan klarer du å løpe så fort og så langt? Jeg har skrevet innlegg om løping HER og litt mer konkret HER. De typiske tingene jeg reagerer på at andre gjør er at de nesten ikke varmer opp i det hele tatt (fem minutters gange på mølla er ikke å varme opp, i mine øyne), de løper kun sånne superkorte av/på-intervaller (man får ikke mil i beina av å stå på siden av mølla), de trener ikke styrke i det hele tatt (skadefrie og solide ben trenger en viss styrke) og de forventer fremgang raskere enn fysisk mulig.

lop3

Hvor mange måltider spiser du i løpet av en dag? Det kan vel være det samme for dere? Igjen – legg vekt på det som føles rett for deg. Og de artiklene du leser om hvor mange måltider som er «riktig», de blåser du i.

Hvis noen har flere spørsmål er det selvsagt bare å spørre – jeg svarer så godt jeg kan, på det meste.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Elsker svaret på løpespørsmålet. Smarta !(jada det er et ord :p !).
  Teller jeg feil om jeg sier 4 dager igjen? Yihaaaa!!!

 2. H sier:

  Det er så braaaaa svart, og det studiet ditt virker så interessant!!!

 3. Silje sier:

  veldig gode svar, som vanlig! noe av det jeg liker best med bloggen din er at du oppfordrer lesere til å tenke selv, blir gal av alle «eksperter» som hevder at det kun finnes én vei til Rom, og at alt annet er tull. det finnes selvsagt like mange slike oppskrifter som det finnes eksperter 😀 óg! styrketrening har gitt meg så latterlig mye når det kommer til løping. sterke bein + sterk psyke = mil, selv med en middels kondis som min (knis)

  • Kamilla K sier:

   Slike kommentarer gjør dette så utrolig gøy og meningsfylt. Tusen takk, Silje! 🙂
   Veldig bra at du har funnet glede i den «hemmeligheten», for det er mange som ikke gir den en sjanse.

 4. Pernilla sier:

  Kjempe fine svar:) du er virkelig en motivasjon og inspirasjon, Kamilla!

  Jeg likte spesielt at du lenket til det innlegg du har skrevet om løpetrening, for er det noe jeg virkelig blir deprimert av, så er det at alle andre løper så langt og lenge, men ikke jeg.. meeen så er jo også jeg en av de som varmer opp med å gå i 2 minutter ;P så nå skal jeg prøve din metode! 😀

 5. Victoria sier:

  Tusen takk for så mye bra inspirasjon!:) Testa ut brokkolipuréen din i dag faktisk! Har ikke helt bestemt meg for hva jeg syns om konsistensen og smaken selv enda, men den falt hvertfall i smak hos samboeren, hehe 🙂

 6. une sier:

  ååå, digg med mangosmak! hvor får man tak i? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Den er knallgod! 7-eleven, Narvesen, Deli de Luca, Coop, Meny, Ultra, Smart-Club, Centra, XXL, Statoil, Shell/7-eleven, Esso on the run, Joker, og enkelte kafeer 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.