Parken med 14 000 roser

Kombinasjonen av å starte sent på skolen, deilig temperatur ute og at det var over én uke siden sist Linn og jeg sist så hverandre, ble grunnlaget for en deilig tur i parken før skolen på tirsdag. Hadde satt av to timer, og likevel endte det opp med at vi måtte ta trikken til skolen, for å rekke forelesning. Tiden flyr i godt lag, vet dere.

1

2

3

5

Fornøyd med tilværelsen. Startet dagen med ny rekord i markløft (tresifret!), hverdagen er tilbake, Linn (og mange andre fine folk) er hjemme fra fjellet, flyttedatoen nærmer seg, våren er i gang, og ja… Livet, dere.

6

Da utdelingen av livsglede foregikk tror jeg kanskje jeg fikk dobbel dose.

7

8

My partner in non-criminal crime. *blunk*

9

Så var det bare å traske over Frogner, og stikke innom Ica for å kjøpe røtter og nøtter, før vi endte ferden på Markedshøyskolen. Beste skolen. Helt objektivt sett…

10

Vel, dagens forelesning er avlyst, jeg skal ikke trene før i ettermiddag (skal på time!), jeg har gjort alt som står på ukeplanen jeg laget på søndag, og lekeavtalen min er ikke før om noen timer, så nå skal jeg fortsette avislesingen og finne på noe sprell frem til en eksamensoppgave legges ut om en time. Så interessant for dere… Ha en fin dag!

5 kommentarer til “Parken med 14 000 roser

  1. Luisa Fernanda del Mar

    Snøen smelter! Åh, når jeg ser slike innlegg så får jeg lyst til å være student igjen, ha fri på dagen, dra i en park eller til byen med bestevenninnen min og bare prate ustoppelig med bare enkelte pauser for å spise noe godt og le 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *