30 april 2013 -- 5:54

Jeg spiser det samme som alltid, men kjører på med matinnlegg likevel, for det virker som det faller i smak.

1

Laks, paprika, brokkoli, kesam og ovnsbakte gulrøtter og ovnsbakt rødløk. Sistnevnte er min nye greie.

2

Kyllingkjøttdeig, rødløk, paprika, brokkoli og kesam. Og krydder, selvsagt.

3

Cottage cheese, sukkerfritt syltetøy, chiafrø og valnøtter.

4

Gjentakelse av noe som slo godt an: kyllingkjøttdeig, paprika, brokkoli og kesam. (Hvor er rødløken?)

5

Bringebær og mango. Frosne. Godis!

6

Diverse salatblader, tomat, laks og kesam.

7

Cottage cheese, skyr (!), blåbær og mandler.

8

Og hva har vi her? Gjentakelse av en favoritt: salatblader, tomat, agurk (!), kesam og laks.

9

En litt vel moden avokado, cherrytomater, sukkererter, gulost og egg. Kykkeliky!

10

Cottage cheese, blåbær og peanøttsmør. Bruker Green Choice sitt økologiske peanøttsmør, og kjøper annenhver creamy og crunchy. Sånn hvis dere lurte. (I know you did)

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. ingvild sier:

  haha annenhver creamy og crunchy 😀 du er herlig!

  • Kamilla K sier:

   Når jeg kjøper creamy tenker jeg «åh, crunchy er jo best» og når jeg kjøper crunchy tenker jeg «søren at jeg ikke kjøpte creamy». Livet… 😆

 2. Linnea sier:

  Ovnsbakt rødløk!! I love!

 3. Silje sier:

  Åhh, duuu! Du frister meg her jeg sitter i sofaen og er altfor lat til å lage meg noe selv:D Jeg er nettopp kommet fra trening, og er skrubbsulten! Jeg får nok bare hive meg rundt, blogge, dusje og spise.. Deretter: Jobbing:)

  En liten inspirasjons-bombe, det er det du er søta <3

  Kos deg i dag, klemmer fra Elverum:)

 4. Så lækkert! MMM 🙂

 5. H sier:

  Det på det andre bildet som du lagde to ganger så DIGG ut. Åh lag til meg og da. Namnamnam! Håper du har det fint i ny leilighet <3

  • Kamilla K sier:

   Åh, Helene! Har savnet kommentarene dine! 😀

   • H sier:

    Sorrisorri, busy girl i disse dager! Men må bare si at kommentaren til Eirin forklarer akkurat hvordan bloggen din får meg til å føle meg! Så TA det til deg!! Kommando. Det er flere som føler det sånn om bloggen din. Greier bare ikke helt å beskrive alt, men hun greide det! Ha en fin kveld <3

    • Kamilla K sier:

     Ingenting å beklage, jeg har full forståelse for det 🙂 Det er bare så veldig hyggelig når du først tar deg tid til å legge igjen noen ord. Og den kommentaren der… Altså, jeg får ny tro på verden når jeg skjønner at mennesker som dere finnes. Tusen, tusen takk! Åh, nå svever jeg nesten av lykke!
     Ha en fin kveld selv, herlige menneske! <3

 6. Eirin sier:

  Kamilla!
  Jeg har lest bloggen din leeeeenge nå, men dette er den første kommentaren jeg legger igjen. Nå kjenner jeg at jeg virkelig må legge igjen noen spor etter meg. Det er det minste jeg kan gjøre etter alle de vakre, sanne ordene du skriver til oss lesere nesten hver dag.
  Du er så fantastisk inspirerende. Ikke bare når det gjelder mat og trening (det og, altså!) men også til å spre livsglede og til å motivere til å selv ta ansvar for egne handlinger og for sitt eget liv.
  I tillegg virkelig digger jeg stilen din (skoene, veskene, AH!) og holdningen din til verden. Og så liker jeg fokuset ditt på rettskriving, jeg irriterer meg nemlig grønn over rettskrivingsfeil!

  Når jeg leser dine innlegg om trening og mat, så får jeg ikke dårlig samvittighet. Her er ikke fokus på gram, kalorier, lavkarbo, lavfett eller noe som helst. Bare sunt. Jeg digger det! Jeg kan «slappe» av når jeg leser her, og du får meg til å føle meg BRA NOK for meg selv, selv om jeg ikke trener like mye som deg, og ikke spiser like sunt.
  Jeg tror jeg kunne skrevet evig mye mer her om hvor mye du og bloggen din har betydd for meg. Denne kommentaren skal ikke handle om meg, men jeg har hatt mitt å stri med (alvorlig anoreksi) i flere år nå, men etter jeg begynte å lese denne bloggen så går ting faktisk bedre enn på lenge. Du skriver om mat og trening på en ekstremt lite triggende måte, noe som er et sjeldent kunststykke. Skål for det!

  Så TAKK for at du har hjulpet meg å finne tilbake til den rette veien i livet. Du er helt fantastisk. Jeg skulle ønske at jeg kjente deg i virkeligheten også. De som får lov til det, må være de heldigste menneskene på jord <3 Håper du får en fin kveld, og en flott 1.mai i morgen 🙂

  • Kamilla K sier:

   Å, Eirin. Det er helt på trynet at de i 2013 ikke har klart å finne ut hvordan man kan gi hverandre en digital klem. Tusen, tusen, tusen takk for en så vanvittig rørende og god kommentar! Jeg sitter her med et stort smil om munnen, og en takknemlighet som er større enn du trolig kan forestille deg. De tingene du beskriver er noe jeg virkelig brenner for, og at jeg dermed når frem med budskapet mitt nøyaktig på den måten jeg ønsker, det gjør meg skikkelig glad!
   Så sterk du har vært, og er! Utrolig bra at du er i ferd med å klare å skifte fokuset ditt, det gjør meg glad, og ikke minst gir det meg bøttevis med motivasjon til å fortsette å bable i vei om meg og mitt, når det kan bidra til noe meningsfylt. At du ikke får dårlig samvittighet av å gå inn her er av stor betydning for meg, kanskje mer enn jeg har tenkt på tidligere.

   Det siste du skrev der… Trolig det største og dypeste komplimentet det går an å få.
   Igjen; tusen, tusen takk! Dagen min har vært veldig bra, men dette tok det hele til nye høyder!
   Håper du får en deilig kveld videre, og at morgendagen, og dagene som kommer, også blir gode. Vit at du traff noe langt inni meg ved å legge igjen det «sporet» der.

 7. Anja. sier:

  Bare lurer på hvilket sukkerfritt syltetøy du bruker? Kjøpt i butikk? Eller hjemmelaget? Eeelsker syltetøy på havregrynsgrøten min, men skulle hatt noe å variere med og som er sukkerfritt 🙂

  • Kamilla K sier:

   Det blir som regel enten Lerum eller Nora sine sukkerfrie syltetøy. Alle butikker her har de merkene 😉 Blir renere av å lage selv da, men jeg gidder ikke 😛

 8. Victoria sier:

  Dette så himmelsk godt ut! Ekte ‘foodporn’ dette her! Og jeg ble jammen meg sulten! Godt jeg har en pizza til heving, da skal det bli real søndagskos i heimen her etterpå! 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.