8 april 2013 -- 6:02

Hei og god morgen!

Mandagen er her, og jeg sitter klar for å komme meg av gårde. Søndag kveld pleier jeg å lage en liste over ting jeg vil ha gjort i løpet av den kommende uken, og samtidig pleier jeg å fylle ut kalenderen min med hva jeg skal gjøre når. En del tid står alltid åpen, men trening, skolearbeid, og noen sosiale ting er bestemt. Liker struktur og oversikt. Da føler jeg også at uken har vært ordentlig meningsfylt når den ender, ikke bare at den har sust forbi uten at mål og mening. Anbefaler å ha noe å jobbe etter, enten det er stort eller smått, eller om det er på kort eller lang sikt.

Tenkte vi kunne starte uken med et matinnlegg. Håper noen kan inspireres!

1

Cottage cheese, kesam, banan, bringebær og blåbær.

2

Ostesalat med paprika ved siden av.

3

Karbonadedeig med salsa, gul paprika (!) og brokkolipuré.

4

Kesam, kiwi, druer, gojibær, solsikkekjerner, vaniljepulver og kanel.

5

Laks, cherrytomater, aspargesbønner og blomkålpuré.

6

Tunfisksalat.

7

Egg, sukkererter, gulrøtter, paprika. Pluss te, vann og omega-3.

8

Sennepsmarinert laks, brokkoli og gulrøtter.

9

1) Gulrøtter og cherrytomater. 2) Myoprotein med peanøttsmør. 3) Blåbær og bringebær. 4) Jordbær.

10

Sennepsmarinert laks, aspargesbønner, gulrøtter og cherrytomater.

Lag en bra uke!

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. Ellen sier:

  Nå ble jeg inspirert til å lage over en liste over alt jeg skal gjøre denne uken! Det blir noen travle uker framover, med intensivkurs og mye annet skolearbeid, så her må det stuktureres!

  Takk for at du er en så stor inspirasjon, Kamilla! Leser bloggen din hver dag og blir stadig forundret over hvor mye jeg lærer hver dag:)

  • Kamilla K sier:

   Slike kommentarer er grunnen til at jeg fortsetter med bloggingen. Blir så glad, og så takknemlig. Ha en strålende uke! 🙂

 2. Idadida sier:

  Gaddæmmit! Det der ser bare helt rått ut! 🙂

 3. Åshild sier:

  Nam! Så mykje god mat! 🙂 God inspirasjon til kva eg skal ete den kommande veka!
  Har eit lite spørsmål ang laksen, ser du spiser to stk (som sikkert er middag..?), men spiser du flere måltider om dagen, eller har du nokon få og store i løpet av dagen? Haha, kanskje litt rotete spørsmål, men håpe du forstod kva eg meinte 🙂
  Ha ein fin mandag, og veka i vente! 😀

  • Kamilla K sier:

   Velger bevisst å ikke skrive om måltidsmønster, mengder og slike ting, her på bloggen. Oppfordrer heller til å ta dette som inspirasjon til råvarer og kombinasjoner, og så finne ut hva som passer for den enkelte 😉
   Håper uken din blir fylt med glede og sunnhet 🙂

 4. H sier:

  Åå Kamilla, jeg har nesten dårlig samvittighet for at jeg har kommentert så lite i det siste, haha! Unnskyld! Men jeg er innom altsa! Jeg har bare mye å gjøre med skole og ting for tiden! I tillegg så har jeg jo nettopp blitt frisk så jeg har mye sosiale greier å ta igjen, hihi 😀 Og så har jeg til og med fått trent, halleluja så godt det var etter lang sykdom.

  Og jeg ELSKER matbildene dine. Og jeg ser godt at du er litt mer inspirert av våren nå, for du varier mye mer og mikser og fikser. Herlig inspirasjon til alle! Lag en bra uke du også, du er RÅ

  Klemklem <3

  • Kamilla K sier:

   Åh, jeg har savnet deg. Men jeg har selvsagt full forståelse for at du lever livet ditt fremfor å kommentere utdrag fra mitt 😀
   Godt å vite at du har det bra, det er det aller viktigste! Utrolig bra at du er frisk igjen, kan tenke meg det gir mye glede til både deg og de rundt deg. Kos deg masse, Helene! Du er gull verdt! 🙂
   Jaaaa, endelig er matinspirasjonen på et annet plan. Nyter det! 😉
   Klem tilbake

   • H sier:

    Åh du er vel skjønn!! Nyt været og livet, men det trenger man vel ikke å fortelle deg hihi solstråla. OM det gir glede! Herrigud er en duracellkanin i disse dager. Gleder meg til nye innlegg fra deg alltid, sov godt og drøm søtt!

 5. Masse deilig og sunn mat! Du er kanskje den største matinspiratoren min for tiden, eller alltid hehe 😀 Love it!

 6. Charlotte sier:

  Hei! Bare lurte på en ting. Hvordan varmer du opp til en økt med styrke? 😀 Står så mye forskjellig på nettet.. noen steder står der at du ikke skal jogge og andre sier at du bare skal starte med øvelsene med en gang. Jeg har starta med f.eks knebøy også begynner jeg med 20 kilo 2×10 også 30 kilo 2×10.. også fortsetter jeg med de andre øvelsene.. vet ikke hvor lurt eller dumt det er…?

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Det har jeg ikke noe fast opplegg på. Generelt varierer oppvarmingen min mellom sykkel, roing, rask gange eller ingenting 😉 Når det kommer til benøktene synes jeg det holder å starte med lett vekt på øvelsene. Begynner alltid med knebøy uten noe vekt (kroppsvektknebøy) og så noen sett med kun stanga.
   Nå skal det nevnes at jeg stort sett alltid går til SATS, og det tar meg mellom 15 og 20 minutter, så jeg pleier å få opp kroppstemperaturen litt når jeg går med et greit tempo.

 7. Maria sier:

  Kan jeg ansette deg som kokk? 😛

 8. Ingrid sier:

  Så mye godt du lager! 😀

 9. SiljeC sier:

  Det er faktisk ganske så utrolig hvordan du kan lage så mye inspirerende mat av relativt hverdagslige råvarer. Bøyer meg i støvet!

  Har også et spm som er valgfritt å svare på: hvor mye bruker du sånn ca på mat i måneden? Nå tenker jeg kun til innkjøp, ikke restaurant, café etc.

  Ønsker deg en riktig god søndag!

  • Kamilla K sier:

   Hurra for at det settes pris på, og at du i tillegg ser at råvarene jeg bruker er helt standard 🙂
   Får det spørsmålet en hel del, men svarer ikke på det. Kan si så mye som at hvis man tar bort nesten alt av ferdigprodukter, og kun kjøper rene råvarer, og i tillegg kjøper mye av det på innvandrerbutikker, da får man mye næringsrik mat for en så billig penge som mulig.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.