11 april 2013 -- 6:00

Det virker som du er ute og reiser en del. Jeg lurer på hvordan du spiser når du er ute å reiser.Tenker du på kostholdet, eller spiser og drikker du akkurat det du vil, dessert, brus, alkohol? Hvordan har eventuelt dette påvirket vektnedgangen din?

Jeg spiser og drikker det jeg vil – samme som jeg gjør hver dag her hjemme. Det er en av fordelene med å gjøre om livsstilen, ikke gå inn for en midlertidig diett. Jeg er glad i sunn mat. Min erfaring er at sunn mat over tid gjør kroppen min fornøyd. Jeg liker å være fornøyd. Fisk, grønnsaker, oster og nøtter er noe av det beste jeg vet, og disse tingene har de over hele verden, tilbredt på sin egne fantastiske måter. Bortimot alle restauranter har mange sunne alternativer på menyen. Grillet laks med ovnsbakte grønnsaker er blant annet noe som går igjen svært mange steder, og du får jo ikke stort sunnere og mer velsmakende middag enn det.

instabullunsj1

Brus drikker jeg ikke uansett, dessert spiser jeg hvis jeg har lyst på, og noen alkoholenheter er det klart jeg nyter i ny og ne – hvis jeg føler for det. Det er totalen som har noe å si, og totalt sett spiser jeg sunt. Reisingen har ikke påvirket vektnedgangen negativt i noe som helst grad.

Nå skal det også nevnes at jeg liker å være aktiv, både hjemme og på tur. I Nice går vi jo bokstavelig talt mil etter mil hver dag, både i fjell, og langs vann og strand, og er man i en storby blir det automatisk mye gåing. I Haag, Amsterdam, London, Istanbul, New York, København… Ja, hvor enn du drar, så er det vel naturlig å gå en hel del. Jeg liker i hvert fall å gå nesten hvor enn jeg skal, så får jeg sett masse på veien, knipset hauger med bilder, opplevd stedet og kulturen, og i tillegg får jeg brukt kroppen.

istanbullunsj

Mat er fantastisk og god, riktig mat er nødvendig, og mat er sosialt. Hold det naturlig, og kos deg! Åh, jeg gleder meg til å komme tilbake til Nice. Vet allerede hva jeg skal ha til flere av måltidene. Er bare noen måneder til, haha.

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Utvalget av slike sunne deilige matvarer er jo uendelig, spesielt i varmere strøk, de har jo større mulighet til å dyrke allslags. Det jeg savner mest med f.eks Colombia er all den deilige frukten og grønnsakene, utvalget er så enormt og bra!

  • Kamilla K sier:

   Ja, det er noe eget med grønnsaker i varmere land altså. Gleder meg til å komme tilbake til markedet i gamlebyen i Nice 😀

 2. Solfrid sier:

  Vet du hva jeg synes er mest inspirerende med bloggen din? Ikke matbildene og treningsoppdateringene (selv om de også er inspirerende!), men holdningen du har til livsstilen din! Er så forfriskende å lese en «trening/mat-blogg» hvor bloggeren koser seg med den sunne maten og har funnet en metode som funker, og ikke bare går og gleder seg til å stupe i godteskåla i helga. Det beste må jo være å finne en livsstil som man koser seg med hver dag – ikke bare en dag i uka. Eller å pine seg gjennom en knallhard diett for så å «belønne» seg med junkfood.

  «Jeg spiser og drikker det jeg vil – samme som jeg gjør hver dag her hjemme. Det er en av fordelene med å gjøre om livsstilen, ikke gå inn for en midlertidig diett. Jeg er glad i sunn mat. Min erfaring er at sunn mat over tid gjør kroppen min fornøyd. Jeg liker å være fornøyd.» AMEN to that!

  • Kamilla K sier:

   Solfrid! Den kommentaren der gikk rett i mappen over kommentarer som betyr litt ekstra for meg. Det der er min hjertesak, og hvis alle har én ting de har kommet til jorden for å gjøre, så er det der min oppgave. Så tusen, tusen takk! Åh, at det finnes mennesker som deg gjør meg oppriktig varm i hjertet.

 3. Ida sier:

  Din glede over Nice smitter slik at en av mine neste reisemål måå jo bare bli dit 🙂 + Island da!! Hihi.

 4. H sier:

  ENIG med Solfrid! 🙂
  Meeen så må jeg også si at dette var noen veldig fine bilder!

 5. Silje sier:

  God morgen fine <3

  Jeg er som deg der, på ferie blir det MYE gåing og trasking både langs shoppinggater og på utflukter:) Man trenger jo nesten ikke trene i tillegg en gang, da det fort blir en del mil på en dag! Men når vi er på Kreta eller andre plasser i syden så MÅ jeg opp hver morgen for å gå eller jogge meg en tur før frokost.. Det finnes ikke noe mer koselig enn å starte dagen med det, for å så lage seg frokost og labbe ned til stranden og kjenne at man har startet dagen på en god måte:)

  Og som du sier, det finnes så utrolig mye godt og sunt å spise når man er på ferie:) Jeg MÅ jo ha 1-2 iser om dagen, men det går jo fint så lenge man er flink ellers og er aktiv i tillegg:) KOS må til!

  Drikker du ikke brus?? Wæææ:D

  Gleder meg til å følge med deg når du skal på ferie, har selv lyst til å reise dit, men på oss blir det Kreta igjen i 2-3 uker, funker det også altså:)

  GOD HELG <3

  • Kamilla K sier:

   Ja, det faller jo ganske naturlig for mange av oss. Man skal steder, man skal se ting, man har godt selskap… Da er det jo bare å ta beina fatt 😉 Morgenløp i varmere strøk er virkelig herlig – jeg skal ikke si at det er magisk, men det er noe for seg selv. Kan jeg bli med til Kreta, eller? Haha. Flere år siden jeg har vært der! GOD HELG!

 6. Kamilla sier:

  Hvorfor er du så ofte i Nice? Har dere feriehus der nede eller er du bare så glad i byen at du MÅ tilbake? 😀

  • Kamilla K sier:

   Fordi det er verdens beste by 😀 Og pga kontakter, leilighet osv.
   (Som du skjønner er dette litt over på privatsonen for min del, og dermed er jeg ikke interessert i å utdype noe særlig)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.