17 april 2013 -- 6:22

Pssssst: hvis dere vil lese intervju med meg hos DittOslo, finner dere det HER.

«Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.» Det er noe i den setningen altså. Mange problemer kan lett bli til muligheter, hvis man bare velger å ha den holdningen. På mandag var det tåkete og ikke spesielt lyst i Oslo. Med andre ord var det helt perfekt turvær! Ingen stekende sol, og få mennesker ute. Øya og jeg koste oss med frisk luft, godt tempo, pinnekasting og hverandres selskap. Kvalitetstid!

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

Har jeg nevnt at jeg er glad i den hunden…? Drømmen er at hun får valper, at jeg kan kjøpe en av dem, og at jeg dermed får en som vil være med meg på tur hver eneste dag, og som får meg til å smile like mye som Ø gjør.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Jeanine sier:

  Du gir så mye inspirasjone, det er helt herlig! Jeg ønsker meg et innlegg om forslag til gode tur stier/steder 🙂
  Fortsett å spre like mye glede!

 2. H sier:

  Øya er så FIN. Ser liksom at det er personlighet i henne! Alle bildene var fantastiske, men nummer 8 var HELT utrolig! Wow. Det var så hyggelig å møte deg i dag!! Håper du er fornøyd med ny mobb hihi. Forresten, hvis det er en kode (tror ikke det skal være det, har resetet den helt), så er den 0000. Gleder meg til å se nye bilder med den fra Sats 😀

  • Kamilla K sier:

   Jaaa, haha, hun er så god 🙂
   Takk for det, Helene. Lyset var så spesielt, så det var gøy.
   Utrolig hyggelig å møte deg òg! Så skjønn! 😀 Er veldig fornøyd. Fikk en egen kode fra telekiosken, da jeg hentet nytt simkort 😉 Smakte vannet godt? 😀

 3. Linn sier:

  Kjære Kamilla,
  har fått det for meg at du bor sånn circa på Nordstrand (selv om du nå driver å flytter)? Jeg skal flytte til Lambertseter om 2 uker (like ved Bergkrystallen T-bane), og håper at du kanskje har noen tips til fine gåturer, helst i rolige boligområder/trygge skogsholt (siden jeg går alene, kjenner ikke særlig mange turglade folk, dessverre) i det området? For alt jeg vet så bor du en helt annen plass eller langt unna Lambertseter, men du er utrolig nok den eneste jeg vet om som går lange turer i Oslo. Skader ikke å spørre 🙂 Jeg skal bli tur-menneske! Er ikke det samme å gå «tur» i Oslo sentrum, særlig ikke når man kommer fra vestlandet og er vant til frisk luft, skog og dyr springende rundt.

  Takk!

  • Kamilla K sier:

   Jeg synes det er vanskelig å gå tips til ruter til en som ikke er kjent i området fra før av, uten å tegne opp på kart. Det er massevis av fine steder å gå i området. I tillegg er det flere av mine venner som synes jeg alltid går så langt, så hvis man ikke liker det blir det jo også en faktor. Ekeberg, Nordstrand, Brannfjell, Østensjøvannet, Østmarka (Nøklevann, Mariholtet, Sandbakken), Hvervenbukta…

 4. Jeg leste intervjuet tidligere denne uken, det var kjempefint! Herlige bilder, jeg gleder meg til å gå fine turer i vårværet 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.