2 april 2013 -- 5:58

Å ta med Martin opp i høyden slo godt an – han likte seg. Jackpot! Vi gikk opp og ned og bort og frem i omtent to og en halv time. Det ble en fin avslutning på en solfylt og deilig påskeferie.

1

Trikket av gårde for å møte Martin på…

2

… Jernbanetorget. Se så folketomt og fredelig. Ikke noe man opplever alt for ofte.

3

Jeg synes det blir så stilig nede i Bjørvika. Den ene bygningen er mer moderne enn den andre.

4

Middelalderparken.

5

Martin foreviger hovedstaden på sin mobil, godt plassert i utkikksposten.

6

7

8

Turguiden i egen person.

9

10

På Ekeberg så vi hester, sauer, geiter, kaniner og hunder. Påfuglen, grisene og kuene var dessverre ikke ute.

11

Martin og hans nye kompis, haha.

12

14

15

16

17

Og med det var påskeferien over. Nå venter bentrening, tur med Linn og skole. For all del, ferie er deilig, men som hverdagsentusiast synes jeg det er deilig at den er over. Ha en fin tirsdag, godtfolk!

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Ida sier:

  Ta meg gjerne med på tur i høyden og!!

 2. cecilie sier:

  det er så deilig at det er så perfekt turvær for tida, man får jo lyst til å bare være ute. 🙂

  apropos ute, jeg kjenner på trangen til å begynne jogge litt ute igjen. har du noen tips til bekledning nå i overgangsfasen? bruker du feks superundertøy nå? eller holder det med en vindjakke over det vanlige tøyet? når jeg googler finner jeg stort sett tips om vinterbekledning og det er (heldigvis!:D ) litt i overkant nå.

  ha en fin dag!

  • Kamilla K sier:

   Ja, det er helt herlig 🙂
   Jeg er nok ikke personen å spørre – jeg er ganske varm av meg. Nå bruker jeg vanlig tights, en foret langermet Nike-genser (med høy hals) og en lett jakke over. Du får nesten prøve deg frem…

 3. Så herlig! Denne turen må jeg ta en dag snart 😀

 4. H sier:

  Ååå finfinfin tur!

 5. Maren sier:

  Hvilket steder ville du anbefalt å vist frem til venner som kommer fra utlandet? Føler meg ikke godt kjent i Oslo selv, derfor kan det bli vanskelig å vise dem rundt i byen!

  • Kamilla K sier:

   Hvis ingen av dere er noe særlig kjent vil jeg anbefale de typiske turisttingene. Det er jo en grunn til at de er de symbolene de er. Vigelandsparken, Slottet, festningen, operaen, Aker brygge/Tjuvholmen, Rådhuset… Mye fint/forskjellig å se, mange bra serveringssteder, og man får med seg mye. Eventuelt Munch-museet, KonTiki, og hvis det er om sommeren; øyhopping i Oslofjorden. De stedene jeg går er nok ikke noe å begi seg ut på når man ikke er spesielt kjent. Håper dette hjalp noe 🙂

 6. Trille sier:

  Åhe, jeg også synes at det blir så stilig nede i Bjørvika. Elsker de bygningene! 😀 Og ja, hurra for hverdagen!

 7. Liker så godt bildene dine! De oser snart vår!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.