when the power of love overcomes the love of power the world will know peace

Gikk en fin ettermiddagstur i går. Latterlig glatt, men deilig temperatur, fin solnedgang, og godt selskap gjorde det til en bra helhet. Ikke noe er som å le ordentlig etter mange timer med nesa i bøkene.

1

2

3

4

5

6

7

Fine Oslo. Og altså, er det bare meg eller er det en hjerteform i skyene der? Man ser kanskje det man vil se.

Nei, nå får jeg vel starte dagen. Gjør deg selv stolt i dag, det skal jeg prøve! Hejhej.

7 kommentarer til “when the power of love overcomes the love of power the world will know peace

 1. Mari

  I dag gjør jeg meg selv stolt! Akkurat nå drikker jeg proteinshaken og er klar for morgentrening før jobb. Det samme gjorde jeg i går. Takk for inspirasjon 😀 Og ja, det er deilig å ha hele frivektsavdelingen for seg selv, dette må jeg bare fortsette med.

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Slikt liker jeg! Å starte dagen med gode valg er et utrolig godt utgangspunkt. Håper du får en herlig tirsdag 🙂

   Svar
 2. Silje

  Du er så flink til å ta bilder du Kamilla:) Jeg har MYE å lære der! Men tar meg liksom aldri tid til å lære meg alle de innstillingene på kamaraet:(

  Ser ut som du hadde en fin tur også, det er jo så kos å gå tur ute, og spesielt når det begynner å bli varmere i været! HURRA:)

  Og DU, jeg ser hjertet jeg også:)

  Kos deg videre i dag vakre deg:)

  Svar
 3. Ragnhild

  Ååå det er så fint ute nå!! Jeg går for det meste på Bygdøy- rett og slett elsker det stedet! Men i dag hadde jeg ikke tid til mer enn en time, så da ble det en “bytur” gjennom Slottsparken og Skillebekk og Frognerparken. Koselig det å 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *