Sunday people

Mandag morgen, og det ser ut til å bli nok en dag med strålende vær i hovedstaden. Elsker at det allerede er helt lyst ute! Energien er på topp her (overraskende?), og jeg har tenkt til å utnytte det med en treningsøkt ganske snart. Skal bare lese litt i avisen først. Fast morgenrituale.

I går var jeg på kaffetur med Ida. Vi ble kjent på språkreise i 2005, og har holdt kontakten siden.

0

Liker meg på trikken. Utsikten på turen til/fra Nordstrand er så fin.

1

Bagel & Juice Vika er et av Oslos koseligste serveringssteder. Litt bortgjemt, men det er jo de fleste skatter. Kafé, restaurant, bar, utested… Alle rettigheter og hyggelige lokaler. Anbefales!

2

3

4

Ida skriver for tiden masteroppgave i bioteknologi. Smart, smart jente!

5

6

7

8

9

Solen har begynt å varme skikkelig for tiden – det er så godt!

Kan se ut til at det blir en kaffetur i dag også – har avtale med Mailen om noen timer. Det blir noen deilige fridager, som jeg har planer om å unytte. Har blant annet booket meg på flere timer på SATS. Det kan bli interessant å se hvor mange timer jeg faktisk drar på. “Avbooke” er en knapp jeg er svært godt kjent med, for å si det sånn. Egentrening er mer min greie. Vel, det blir i hvert fall en ferie med mye sosialt samvær, mye latter, og mye uteaktivitet. Start uken bra, folkens!

8 kommentarer til “Sunday people

 1. Ida

  For en idyll det var igår! Spesielt bildene!! 😉
  Takk for en superkoselig søndag! Gleder meg til neste gang, søta!

  Svar
 2. Siril

  Helt enig, Bagel og Juice er såå koselig! Lengter etter Oslo når jeg ser bildene dine, må nok ta meg en tur snart. Ha en strålende mandag i sola!

  Svar
 3. Tess

  Gosh som solen stråler i verdens beste by i dag 🙂 Også påskeferie da! Jeg drar selv og trener med pappa nå straks, så da blir dagen enda litt bedre. God mandag til deg 🙂

  Svar
 4. Unni Margreta

  Åh, kanskje du kan svare på dette, jeg har lurt på det i EVIGHETER! Hva betyr det når et sted “har alle rettigheter?” Jeg dør på meg av det! Haha!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Haha åh, jeg kjenner den følelsen, av å lese noe mange steder, og alle ser ut til å vite hva det betyr, også har man ikke peiling selv! 😆 Det betyr rett og slett at de har full skjenkebevilling – de serverer altså alkohol, i alle styrker 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *