2 mars 2013 -- 9:06

Bare jeg som hører Eminem si «snap back to reality» når jeg leser tittelen? Jeg hører på for mye gangstergreier.

0

Life’s a sport – make it count. Favorittmølla og meg, klare for lek.

1

Øyaaaaa! Vakreste vesenet. Pinnen ligger på siden, klar til å bli kastet.

2

Tirsdag morgen, mens jeg venter på at I**** skal åpne SATS, leser jeg alltid Dagsavisen, som ligger foran døren. På tirsdag hadde Arne Strand skrevet om noe som var studierelevant, så det var gull! Effektiv tidsbruk.

3

Apropos skolen: har hatt om journalistikk denne uken. Jeg har hatt journalistikk som fag på høyskolenivå før…

4

Hæler og kjole ble byttet ut med frees og haremsbukser her en dag. Snakk om å leve på kanten!

5

Laksefest! Før skrev jeg stadig vekk om at jeg ville åpne en kafé. Tenk den menyen a! *sikle*

6

Torsdagens solnedgang.

7

Hulk is the strongest one there is! Jeg blir kanskje ikke grønn (eller sint), men jeg drikker mye grønn juice.

8

Her flyr timene.

9

Wildfox og Nikon på tur.

10

Nordstrand<3

Sånn, det var litt på-farten-bilder fra min uke. God helg, folkens!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Hanne-Kamilla sier:

  Nå har jeg trykket inn på bloglovin x antall ganger siden jeg stod opp klokken syv og ventet på livstegn fra deg..for jeg visste at det kom! Lyspunkt mellom transkribering på morgenkvisten. Jippi! Ha en super soldag!!

  • Kamilla K sier:

   Lesere som deg gjør dette så gøy! 🙂 Ha en finfin dag selv, med transkribering og annet som står på planen!

   (I morgen får jeg ikke blogget før to-tre-tiden… 😆 )

 2. Helene sier:

  Åå jeg blir med på å åpne café! Og du har hatt en bra uke sånn som jeg ser det! Happy lørdag!

 3. Maren M sier:

  Hver gang treningsmotivasjonen min er på bunn går jeg inn på bloggen din og vips – motivasjon på topp igjen! Denne uken har det vært vanvittig tungt på trening, men jeg er stolt av meg selv for å ikke ha gitt opp midt i økten. Selv om jeg har hatt veldig lyst! Neste uke derimot – den skal bli bra 🙂 Hender det at du har dårlige treningsuker?

  Til slutt vil jeg takke deg for ditt gode skrivespråk! Leser jeg en blogg med mye skrivefeil og dårlig setningsoppbygging får jeg automatisk et dårlig inntrykk.

  Ha en fin helg, søta 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åh, sånt gjør meg glad! Takk, Maren! 🙂
   Så bra innsats – det krever mye viljestyrke å fortsette når man egentlig vil gi seg!
   Er vel noen måneder siden sist jeg hadde en dårlig treningsuke, så det er deilig 🙂 Men én uke er NADA i den store sammenhengen, så ikke tenk mer på det!
   Gooood helg!

 4. Anette sier:

  kan du legge ut før og etter bilder av deg selv?:)

 5. Lena sier:

  Hvis du åpner café, skal jeg bli stamkunde – for der vet jeg at det kommer til å være sinnsykt mye godt, ut i fra alt du poster her på bloggen! 😀

 6. Hanne sier:

  Kamilla, nå måtte jeg bare skrive til deg. Sitter og leser til eksamen og nå lagde jeg nettopp en kamilla-snack-tallerken. Gulrot og rød paprika i strimer + noen cherrytomater 😀 Takk for inspirasjonen du sprer via bloggen din 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.