14 mars 2013 -- 7:48

God morgen, folkens! Morgenløpet er fullført, i nydelige omgivelser. Promenadeløp er best! Promenade des Anglais (i Nice) er favoritten, men denne var absolutt fin, den også. Nå venter en dag med turistattraksjoner. Island er en vakker øy. Ha en sporty dag!

20130314-064842.jpg

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Sanne sier:

  Hei Kamilla! Jeg har et spørsmål til deg jeg har lurt på lenge. Når man spiser LCHF, så sies det at vektnedgangen kan stoppe hvis man spiser mye karbohydrater en gang (eks en dessert osv). Men hvor lenge stopper vektnedgangen? Er det kunn den dagen, eller tar det noen dager før du begynner å gå ned igjen? Etc om du må vente helt til kroppen går i ketose igjen (2-3 dager for min del) Hadde satt uendelig stor pris på om du kunne svart på dette! Du er en stor inspirasjon for meg, og du og bloggen din har hjulpet meg til å endre livsstilen min!:-) Man får til det man vil!

  Mange klemmer fra meg!

  • Kamilla K sier:

   Hei! Beklager sent svar, men du var litt uheldig med tidspunktet for spørsmål 😛 Prioriterte ikke slike ting på Island.
   Jeg har ikke peiling på hvor lang tid det tar. Tviler på at det er noe fasitsvar, ettersom hver kropp reagerer forskjellig, også kommer det jo an på mengder. I tillegg synes jeg det er en anelse negativt å henge seg opp i slike detaljer. En sunn livsstil påvirker vekten i positiv retning. Mulig det ikke var svaret du ønsker, men det er i hvert fall mitt syn på saken 😉 Herlig at du har klart å endre livsstilen din! Husk at det er en livsstil – du skal kunne ha den ut livet. Da er det leit om en dessert her og der skal sette i gang en hel rekke med tanker om brudd på regler osv. 😉 Husk at det er helheten som teller!

 2. Ser ut som du kose deg 🙂 Ha en videre fir helg da 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.