26 mars 2013 -- 17:15

Heihei! Nettet her har visst tatt påskeferie, så jeg får ikke lastet opp matbilder, slik jeg hadde planer om. Dermed benytter jeg heller anledningen til å skryte av meg selv. Tok rekord i markløft i dag – igjen! Én uke siden sist. I dag klarte jeg 92,5 kg! Målet mitt for mars, om å løfte over 85 kg, er med andre ord knust i bakken. Liker det! Det tresifrede tallet begynner å nærme seg. Tok for øvrig rekord i bulgarsk splittbøy i dag også. Åh, dette er så gøy! Hardt og målrettet arbeid lønner seg.

20130326-171945.jpg

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. H sier:

    Hurrahurra Kamilla! Treningsgleder er fantastisk! Dette unner jeg deg virkelig, hardt (og moro) arbeid gir resultater! Selv er jeg også superfornøyd fordi jeg har normale blodprøver igjen og kan sagt men sikkert komme i gang med treningen igjen! *smileymedhjerteriøynene* Foreløpig har det blitt langrennsturer ettersom jeg er på fjellet, men det har vært FANTASTISKE langrennsturer! Og langrennsturer er da trening det også! «Ahh livet, dere» som du pleier å si, haha 🙂 Gratulerer igjen <3

  2. Jippi! 🙂 Flinka mi! ♥

  3. Siril sier:

    Gratulerer! Ha en fin påske

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.