Mat #45

Vi blir ikke sterkere uten mat, så la oss spise litt:

1

Kyllingkjøttdeig og hakkede tomater, aspargesbønner, spinatblader og kesam.

2

Laks, diverse hakkede grønnsaker (agurk, paprika, gulrot, rødløk) og kokt asparges.

3

Beklager for maks udelikat bilde, men dette er så godt: stek kyllingkjøttdeig med masse godt krydder, ha oppi en boks hakkede tomater og litt mer krydder, la det putre i ca. 20 min, og server (bland) med hakket salat i sterk grønnfarge, og med noen ekstra grønnsaker til.

4

Torsk, avokado med urtesalt, fetaost og gulrøtter.

5

Kylling, brokkolipuré og cherrytomater. Det enkle ER det beste.

6

Standardtallerken. Egg, paprika, brie, gulrot, agurk.

7

Kyllingkjøttdeig, gul paprika, rød paprika (FEIL paprika) og agurk.

8

Snackstallerken i varme farger.

Og sånn siden vi snakker om mat: nå skal jeg lage middag. Salmalaks står på menyen. Hverdagsluksus.

29 kommentarer til “Mat #45

  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Nå måtte jeg sjekke bildet selv. Hva folk legger merke til, haha. Jeg lurer også på hva den var til… 😆 Kan tenke meg det var til noen frosne bringebær som sto og ventet.

   Svar
 1. Gunnhild

  Nam nam nam! Tips til ei som har lista motivasjonen litt mtp kostholdet?
  Er jo mye godt som er sunt, men har brukt opp fantasien, eller mistet den, alt ettersom 🙂 spørs om jeg må frem med bamsebollen:) de spørs om jeg må lage din granola for å sprite opp både frokost og lunsj 🙂
  Ønsker deg en nydelig kveld videre, flotte deg 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Sjekk ut mat-kategorien her?! Utover det har jeg ikke så mange tips. Jeg spiser jo stort sett de samme tingene, bare i forskjellige varianter og kombinasjoner. Prøv nye måter å lage ting på! Få inspirasjon på matprat eller noe, og lag dine egne varianter, ut i fra hva du liker og ønsker. Granolaen bør lages uansett! 😀 Lykke til med maten – håper du finner motivasjon igjen!

   Bamsebollen<3

   Svar
   1. Gunnhild

    haha du er bare nydelig!
    Skal ta meg et realt raid på kategorien, som jeg har saumfart mange ganger før, alltid kjekt med matinspirasjon fra deg 🙂

    Bamsebollen, hihi<3
    Og HVORDAN kommer du deg opp FØR kl 06 om morgenen? har du bare kommet inn i en slik rytme? Kan jeg spør når du legger deg om kvelden ?: ))

    Svar
    1. Kamilla K Innleggsforfatter

     Åh, takk 😀 Så koselig av deg!
     Gjør det – forhåpentligvis finner du noe der! Hvis ikke kan jeg anbefale bloggen “My New Roots” for matinspirasjon: http://mynewroots.org

     Jeg skal skrive et innlegg om søvn en dag – har skriblet ned noen stikkord 😉 Var tidenes b-menneske før, så det er håp for alle som ønsker! 🙂

     Svar
     1. Gunnhild

      Digger at du svarer på spørsmål, og jeg får en følelse av at du bryr deg:) setter stor pris på det 🙂

      Takk for link, skal sjekkes ut! Og ang håp- jippi. Er liksom a men føler jeg er på vei mot B… Vil gjerne være superA om de er mulig :))

      Svar
      1. Kamilla K Innleggsforfatter

       Klar jeg bryr meg! 🙂 Hyggelig at det settes pris på.
       Det er absolutt håp, du må bare ville det nok. Det er jo du som bestemmer dette 😉 SuperA er mulig, og ikke minst herlig! Ha en fin dag!

       Svar
       1. Miriam

        JA, jeg vil og lese om søvntips! Sliter med å klare å sovne om kvelden, og selv om jeg ikke er et veldig B-menneske så vil jeg kunne stå opp i 7-tiden uten å føle for å grine. 🙂

        Svar
 2. H

  Åååå namnamnamnam SÅ mye god mat, spesielt middag! Åh la oss kokkelere sammen. Utrolig mye fristende, ikke minst laksen og disse kylling/karbonadedeig-rørene! Sånt elsker jeg. Og helt enig med deg, det enkle ER faktisk ofte det aller beste. Når jeg ser sånne tallerkner alá Bagatelle eller en annen fin restaurant blir jeg bare sånn… “hvordan spiser man det her a..????” Kanskje ikke veldig classy, men jeg liker det akkurat sånn som du gjør det her! HIHI god middag!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   LA OSS! 🙂
   Det enkle er som regel det beste i matveien. Gi meg noen bløtkokte egg, et par-tre crispy røde paprikaer og noen gulrøtter, så er jeg i lykkeland. Hvis du gir meg ditt walkin, så fikser jeg noen perfekt kokte egg til deg?!

   Svar
   1. H

    Hahaha ja!!! Men walk in´et mitt har nesten blitt hellig for meg *knis*. Og du aner ikke hvor lett der er å kle på seg nå! Finner frem så lett! Woho ok nok skryting heh. Du kan heller låne meg som dekoratør eller innreder en gang i tiden. HIHI. Men jeg tar gjerne kokte egg også, assa 😀 😀

    Svar
 3. Astrid

  Haha! Måtte le da jeg så at du hadde påpekt at det var feil paprika, for jeg stusset over at du hadde en annen type enn den vanlige røde!

  Svar
 4. Mari

  Hei! Inspirert av deg ble det i dag frosne bringebær med cottage cheese og ferske blåbær til kos etter trening. Men bringebærene var fryktelig sure! Bruker du noe søtning på dem? Ellers vil jeg bare si at du er en stor motivasjonskilde for en som prøver å bli litt mer fit og sunn!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei! Hehe, denne får jeg ofte. Jeg spiser så lite søtt, at for meg er bringebærene søte. Jo mindre søtt man spiser ellers, jo kraftigere virker den naturlige søte smaken i frukt og bær. Men hvis du vil ha det søtere: ta på stevia, så blir det jo søtere enn søtest.
   Tusen takk for fine ord! Å kunne inspirere og motivere gjør dette verdt all tidsbruken 😀

   Svar
 5. Marte

  Takk for fristende og enkle middagstips, Kamilla! Middag er alltid det måltidet hvor det kan skje at jeg sliter litt med inspirasjonen og motivasjonen til å lage noe annet enn fx. havregrøt på en slitsom dag. Dette skal jeg bokmerke!

  Klem (:

  Svar
 6. Kristine Haugland

  Hei og opp Kamilla ! Jeg lurte på om den tallerken med egg,paprika og alt det andre og gode er lunsj eller middag? Nok engang du er så utrolig inspirerende frøken. FLINK FLINK !

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hvorfor lurer du på det? Det har vel ingenting å si for deg når jeg spiste det? 🙂 Hvis du har lyst på det til frokost: kjør på! Har du lyst på det til middag: kjør på! Hva jeg gjør er vel lite sentralt.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *