31 mars 2013 -- 20:32

For en deilig og avslappende bypåske dette har vært (og er)! Solen har vært med oss fra første stund, og gatene har nærmest vært tomme. Her kommer noen bilder fra gårsdagens tur.

1

Solveien. Nesten så jeg skriver et hjerte bak… Patriotisme lenge leve.

2

3

4

5

6

Nordstrand videregående skole, som jeg gikk på, skal flytte hit til Sjømannsskolen, og bytte navn til Kongshavn VGS. Det er nesten sprøtt at de skal bruke den beliggenheten til det, men det er nå så. Blir den mest unike skolen i Oslo sånn sett – med en utrolig utsikt, og i et historisk bygg. Og rett over veien ligger…

7

Ekebergrestauranten. Og snart kommer Rignes sin skulpturpark bak i skogen.

8

9

Byen min og meg. Ah, beste Oslo.

10

11

12

I morgen skal jeg ta med meg Martin på tur. Mulig jeg må dra ham med opp i høyden… Utsikt slår som regel godt an hos alle, og i hvert fall hos kameraet mitt. Vel, nå venter en dokumentar på skjermen. Hejdå!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Mari sier:

    Åh, nå gleder jeg meg til å komme hjem igjen til Oslo og Ekeberg når jeg ser hvor bart det har blitt! 🙂

  2. Karoline sier:

    Nesten så jeg begynner på vgs igjen bare for å gå på en skole med DEN utsikten.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.