21 mars 2013 -- 5:57

Et utvalg av mine siste instagrambilder.

0

Kamilla K-himmelen!

1

Favorittmiddagen. Er ikke mangel på omega-3 i denne kroppen, for å si det sånn.

2

Matchende uteløping – våren sniker seg frem.

3

Hurra for SATS, trening, endorfiner, energi, god livskvalitet og fargerike ballonger!

4

Typisk Gardermoen-bilde. Flyet står klart til å ta oss med til…

5

…Island! Tenk at fargen på det vannet er naturlig. Nesten magisk.

6

Hoppende glad for å være omringet av så vakker natur, og for å oppleve et nytt land.

10

Gullfoss.

11

Þingvellir. Nasjonalparken står på UNESCO sin liste over verdensarvsteder.

12

Geysiren Strokkur – in action.

8

Soloppgang, fra flyvinduet.

13

Mandagstrening – den perfekte start på uken.

14

Glad for kaffe, glad for å være gjenforent med Linn, glad for solen, glad for å ha levert eksamen, glad for livet!

15

Tunge saker. 90 kg – fire ganger, i tillegg til flere sett på 60, 70 og 80 kg. Dette går riktig vei, og jeg liker det!

16

Om en måned sier jeg takk og farvel til Nordstrand. Håper på å bli Nordstrandsbeboer igjen, i fremtiden. Deler lite privat på bloggen, men jeg tviler på om jeg kommer til å klare å holde den nye utsikten for meg selv… Kommer nok til å bli mer Oslopatriot enn noen gang (om mulig).

17

Min Balenciaga er lastet med… drikke!

Ha en deilig dag! Hos meg står forelesning, et Islandrelatert intervju, trening, og skriving på planen. Blir en bra dag. Apropos skriving: noe dere ønsker innlegg om?

Av Kamilla | 20 Kommentarer »
 1. Mariel sier:

  Eg vert glad kvar gong eg ser eit nytt blogginnlegg frå deg.
  Eg har lurt litt på korleis du klarer å halde deg motivert etter at du har nådd større mål? Eg er for tida der at eg endeleg er nøgd med kondis og etter kvart betre i styrke, men har nok blitt ein framgangsjunkie og lurer på kva strategiar eg skal nytte for å klare å halde meg der eg er no i staden for å oppleve den store framgangen. Det er ein heilt ny situasjon som eg lurer på om det er fleire som har vore borti.
  Hald fram med alt det fantastiske! Likte særskilt godt ordet «sunnifisere» som du nytta i eit tidlegare innlegg. Det høyrest ut som ei superkraft;)

  • Kamilla K sier:

   Vet du, de kommentarene som er aller mest stas å få er de der noen av dere skriver at dere blir glade når dere ser jeg har publisert noe nytt. Jeg blir helt satt ut. Tusen takk! 🙂
   Skal ta opp temaet motivasjon i et eget innlegg – takk for inspirasjon!

 2. Åshild sier:

  God morgen! Alltid kjekt med de fine instagram bilene du legger ut, er så mykje anna tull på den telefonen min 😉 Eg hadde veldig ønska eit innlegg om korleis treningen din funke – siden du springe og trene musklar. ? Mange meine du bryte ned musklar og at springing ikkje er like «positivt» for styrketreningen. Eg elsker å springa, og gjer det fleire gongar i veka, men hadde satt veldig pris på nokon tips på korleis miksa styrke og springing i veka. 🙂 Du er ein stor motivasjon for meg!!! Stå på vidare, nyt livet 🙂 Ha ein fin dag!

 3. H sier:

  Åå jeg har flere ganger tenkt over temaer som hadde vært fint om du krev litt om, men kommer selvfølgelig ikke på det akkurat nå, da… Flytte!? Skal du flytte for deg selv? Speeeennnende!!! Ha en bra dag!

  • Kamilla K sier:

   Du får si i fra hvis du kommer på noe 😉

   • H sier:

    1. Gode, fornuftige og sunne mål å sette seg når man vil gå inn for en livvstilsendring (like interessant å lese om man er sunn eller ei, alltid noe nytt å lære! spesielt fra deg hihi)

    2. Hvordan holde seg til mål (generelle, innenfor alt innen skole, trening, kosthold og andre hverdagslige mål)

    3. Et «time-for-time»-innlegg! Med bilder til hver time. Eks: 9:00 trening 11:00 lekser osvblablabla. En typisk Kamilla-dag!

    4. Ditt nye bosted! ( 😀 😀 😀 meg og interiør vet du)

    5. Et innlegg som beskriver deg selv. Velg ut 4-5 ord og begrunn de! 😀 Typiske tankeganger osv. Bare for moroskyld og for at vi blir litt bedre «kjent» med deg på en måte!

    6. Veskene dine!

    7. Positiv tankegang og verdiene ved det? (sånt er du flink på)

    8. OG sist men ikke minst fortsette som du gjør! <3

    Kommer sikkert på mange flere idéer etterhvert! Dette er jo selvfølgelig helt av fri vilje, men kanskje litt inspirasjon? Ha en fin kveld kk!

    • Kamilla K sier:

     Har du vinger, Helene? Du minner nemlig mistenkelig mye om en engel… <3
     (Punkt 4 skjer nok ikke, men de andre var herlige som inspirasjon!)

 4. Herlig blanding! Jeg digger hoppebildet av deg, du er så fin 🙂

 5. Anne M sier:

  Jeg lurer veldig på hvordan du forholder deg til alkohol/festing?
  Jeg er nå på tur inn i russetiden, og gruer meg nærmest litt fordi folk på min alder ikke vil akseptere et «nei» uten at man blir oppfattet som kjip… Dette tærer på, og jeg føler at også flere av dem som jeg før regnet som gode venner har tatt avstand fordi jeg ikke er ute hver helg etc, og ikke planlegger å drikke noe større i russetiden. Selvfølgelig ønsker jeg å være sosial, men jeg liker ikke å drikke, og jeg liker heller ikke det alkohol gjør fysisk (og psykisk) med kroppen min. Jeg fatter ikke hvorfor andre skal ha et problem med dette – det er da min kropp og mitt valg?

  Hehe, nå ble det plutselig litt mye her – beklager! For å gjøre det kort: Har du noen oppmuntrende ord/erfaringer du ønsker å dele med dem som er i samme båt som meg selv?

 6. Mange fine bilder her! 😀 Jeg blir så glad av deg! haha. Du virker så sprudlende og ålreit! Smiler alltid av bildene du legger ut på instagram – herlig!

 7. Hanne sier:

  Du har den beste bloggen! Så mye inspirasjon, flotte bilder og glede på alle måter 😀 Forresten, har du vurdert å løpe et gateløp? F. eks Sentrumsløpet, Iform-løpet, KK-mila eller oslo maraton? Du hadde sikkert fått en kjempegod tid! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Takk, takk, takk 😀 Slik tilbakemelding gjør at jeg blir sittende med et smil om munnen!
   Konkurranser er på ingen måter min greie. Frister ikke for fem øre 😛 Så nei, hehe.

 8. Jenni sier:

  så spennende med flytting! 😀 mener å huske du skulle skrive et innlegg om søvn? syns du har en helt perfekt variasjon i hva du skriver om jeg. elsker bloggen din!

 9. Elsker bildene! Du har nevnt det før tror jeg, men jeg er veldig nysgjerrig på når du legger deg om kveldene. Siden du er så tidlig oppe om morgenen hehe 🙂 Synes det er vanskelig å komme meg tidlig i seng selv, og da blir det til at jeg slumrer alarmen tusen ganger dagen etter. Så et innlegg om søvn hadde vært kjekt å lese om 🙂

 10. N sier:

  Takk for superinspirerende blogg, hvert innlegg gir glede og motivasjon!
  Du har nevnt det en gang før, da var det kanskje ment som en spøk, men ett innegg om egg! haha. jeg blir litt frustrert av alle som lager mat med kun eggehvitter og kaster selve plomma. Kanskje du har noe fornuftig å si om dette?
  Igjen, tusen takk for bloggingen din!

  • Kamilla K sier:

   Så hyggelig at du liker den, og at den gir deg noe 😀 Beste jeg hører/leser!
   Et innlegg om egg tror jeg ville blitt meget kort. For all del; egg er fantastisk og jeg spiser det hver dag, men hva andre gjør med sine egg gidder jeg ikke blogge om. Synd at så mange eggeplommer blir kastet, men folk gjør mye rart/dumt, og så lenge jeg slipper å være en av dem er jeg fornøyd 😉 EGG<3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.