19 februar 2013 -- 6:01

snacks

snacks2

Gulrøtter, paprika, cherrytomater, klementiner, eple, stangselleri, agurk. Peanøttsmør, chiasjokoladepudding, sjokolade- og kokossmør, sjokoladeproteinrøre. Rå cashewnøtter, valnøtter, mandler, macadamianøtter.

Av Kamilla | 30 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Vann i munnen, hjelper heller ikke at jeg sulten som fy (eggene koker)! Tror jeg skal kutte opp litt gulrot å ha med som skolesnacks i dag, gitt!:D

 2. Ingvild sier:

  Så mye godt! 😀

 3. Martina sier:

  Herlig herlig! Legg til soltørket frukt og bær og frosne blåbær og du har min liste:-)

 4. julie sier:

  Hei! Jeg bare lurte på, du som spiser så sunt og trener hver dag, i tillegg til overskudds følelese, har du merket stor forskjell i huden din også? syntes du den ser strammere/sunnere ut forhold til hva den gjorde? (nå tenker jeg ikke på vekttap)

  • Kamilla K sier:

   Tenker du på huden i ansiktet, eller huden ellers på kroppen? Jeg har fått strammere hud flere steder på kroppen, og synes selv at huden ser sunnere ut nå, selv om den ikke er perfekt.

   • Julie sier:

    Jeg tenkte på huden i ansiktet 🙂 om du har fått mindre porer, acne og strammere hud sånn generelt 🙂

 5. Ylva sier:

  Ååh, så mye godt! Har du oppskrift på chiasjokoladepuddingen? Fikk en pakke chiafrø igår, så oppskrifter mottas m takk!:))

 6. cecilie sier:

  du må nok legge ut oppskrift på chiasjokoladepuddingen din altså.. 😉

 7. Gøril sier:

  Er det peanøttsmør på gulrøttene?
  Elsker gulrot og elsker peanøttsmør, har aldri tenk det som en kombi.

 8. Nomnom! Her var det masse godt frøken.. Du er kjempe flink og ikke minst kjempe inspirerende! Måtte du ha en super fin uke skjønne deg 🙂

 9. Ragnhild sier:

  Mm, så mye godt!! Og her kunne jeg spist alt sammen 😀 No animal products!! 😀 Liker kostholdet ditt Kamilla!

 10. Helene sier:

  Nomminomminom kreativ, et sånt innlegg var supert!

 11. Lene sier:

  Lurer på hvorfor du skriver rå cashewnøtter?? Er ikke alle det, bare enten saltet / usaltet?:)

 12. Lene sier:

  Hei! Jeg titter innom bloggen din hver dag, og den er veldig inspirerende! Det er imponerende hvordan du har klart å snu slik om på livet ditt. Jeg beundrer det gode humøret ditt, og livsstilen din!
  Jeg bare lurer på hvordan du har fått til alt dette? Vet ikke om du har hørt om boka eller filmen «The Secret»? Hva er motivasjonen din? Hvordan klarer du å ha et så godt humør?

  • Kamilla K sier:

   Hei! Så hyggelig at du finner bloggen inspirerende – veldig gøy for meg!
   The Secret er jeg godt kjent med, og begeistret for. Sjekk ut «anbefalte innlegg» i margen til høyre, så er det flere innlegg der hvor jeg har skrevet om min fremgang. Motivasjonen min er utfallet av alle de gode tingene jeg gjør for meg selv; god helse, bøttevis med overskudd, økt livskvalitet, og enorme mengder med mestringsfølelse, kunnskap og glede.

 13. Elisa sier:

  Nok et inspirerende innlegg av Kamilla!! Wææ, blir så motivert! Og jeg er såå motivert i disse dager, pluss ekstremt mye energi og overskudd 😀 vil nok en gang vise at jeg virkelig setter pris på at du vier tid til denne bloggen, slik at du igjen motiverer meg og mange mange flere!! Happyhappy 😀 ønsker deg en super dag videre! Klem

 14. Ahh, så fristende det ser ut! Sjokoladeproteinrøre og nøtter <3

 15. Yummy, så masse digg snacks! Elsker å få inspirasjon her til å prøve nye ting 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.