Mat #43 – snacks

snacks

snacks2

Gulrøtter, paprika, cherrytomater, klementiner, eple, stangselleri, agurk. Peanøttsmør, chiasjokoladepudding, sjokolade- og kokossmør, sjokoladeproteinrøre. Rå cashewnøtter, valnøtter, mandler, macadamianøtter.

30 kommentarer til “Mat #43 – snacks

 1. Therese

  Vann i munnen, hjelper heller ikke at jeg sulten som fy (eggene koker)! Tror jeg skal kutte opp litt gulrot å ha med som skolesnacks i dag, gitt!:D

  Svar
 2. Martina

  Herlig herlig! Legg til soltørket frukt og bær og frosne blåbær og du har min liste:-)

  Svar
 3. julie

  Hei! Jeg bare lurte på, du som spiser så sunt og trener hver dag, i tillegg til overskudds følelese, har du merket stor forskjell i huden din også? syntes du den ser strammere/sunnere ut forhold til hva den gjorde? (nå tenker jeg ikke på vekttap)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Tenker du på huden i ansiktet, eller huden ellers på kroppen? Jeg har fått strammere hud flere steder på kroppen, og synes selv at huden ser sunnere ut nå, selv om den ikke er perfekt.

   Svar
   1. Julie

    Jeg tenkte på huden i ansiktet 🙂 om du har fått mindre porer, acne og strammere hud sånn generelt 🙂

    Svar
    1. Kamilla K Innleggsforfatter

     Jeg har fått finere hud, men om jeg har mindre porer aner jeg ikke 😛 Bryr meg ikke nok til å legge merke til sånt.

     Svar
 4. Ylva

  Ååh, så mye godt! Har du oppskrift på chiasjokoladepuddingen? Fikk en pakke chiafrø igår, så oppskrifter mottas m takk!:))

  Svar
 5. Gøril

  Er det peanøttsmør på gulrøttene?
  Elsker gulrot og elsker peanøttsmør, har aldri tenk det som en kombi.

  Svar
 6. Lene

  Lurer på hvorfor du skriver rå cashewnøtter?? Er ikke alle det, bare enten saltet / usaltet?:)

  Svar
 7. Lene

  Hei! Jeg titter innom bloggen din hver dag, og den er veldig inspirerende! Det er imponerende hvordan du har klart å snu slik om på livet ditt. Jeg beundrer det gode humøret ditt, og livsstilen din!
  Jeg bare lurer på hvordan du har fått til alt dette? Vet ikke om du har hørt om boka eller filmen “The Secret”? Hva er motivasjonen din? Hvordan klarer du å ha et så godt humør?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei! Så hyggelig at du finner bloggen inspirerende – veldig gøy for meg!
   The Secret er jeg godt kjent med, og begeistret for. Sjekk ut “anbefalte innlegg” i margen til høyre, så er det flere innlegg der hvor jeg har skrevet om min fremgang. Motivasjonen min er utfallet av alle de gode tingene jeg gjør for meg selv; god helse, bøttevis med overskudd, økt livskvalitet, og enorme mengder med mestringsfølelse, kunnskap og glede.

   Svar
 8. Elisa

  Nok et inspirerende innlegg av Kamilla!! Wææ, blir så motivert! Og jeg er såå motivert i disse dager, pluss ekstremt mye energi og overskudd 😀 vil nok en gang vise at jeg virkelig setter pris på at du vier tid til denne bloggen, slik at du igjen motiverer meg og mange mange flere!! Happyhappy 😀 ønsker deg en super dag videre! Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *