MAT #41

Hallo og god morgen! Håper uken deres er bra så langt – min er helt, helt topp!

Jeg er på en aldri så liten salatbølge for tiden, har vel vært det helt siden starten av året. Det er så mye godt man kan ha i salatene sine, og jeg liker å få brukt mye rå grønnsaker, slik at næringen fortsatt er av høy verdi. I tillegg er det et stort pluss at det er ferdig på 1-2-3, og at det nærmest automatisk blir fint å se på pga. fargene.

1

Salat med egg.

2

Haha – måtte bare. Frosne bringebær til folket! Det var faktisk en dag forrige uke der jeg ikke spiste bringebær, men ikke vær redde – jeg har tatt igjen det tapte (med god margin).

3

Egg- og rekesalat med sesamfrø og solsikkekjerner på toppen.

4

Egg- og tunfisksalat.

5

Kyllingtallerken med kylling, aspargesbønner og paprika i forskjellige farger.

6

Cottage cheese, bringebær og rå cashew.

7

Laksesalat med fruktkjøttet fra morgenens juice. Åh, det der var så godt!

8

Pannekaker, sukkerfritt syltetøy og bringebær.

9

Egg, tomat, salatblader, paprika og brokkoli.

10

Salat med kyllingkjøttdeig.

Ja, det var det jeg sa – mye salat. Gi meg salatblader, rød paprika og bløtkokte egg, så er jeg fornøyd. Dere skulle (ikke) hørt SMOT og meg på kafé i går – hun begynte å snakke om paprika, og jeg ble helt overgira, og begynte å beskrive “den perfekte, røde paprika”. De rundt må ha trodd vi var helt forstyrra. Haha, det er jo så godt!

GOD HELG!

13 kommentarer til “MAT #41

 1. Anniken

  Spiser du bare frosne bringebær? Altså uten noen ting oppå? Bringebær er jo super godt! Kanskje det blir kosen i kveld…

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Jepp! Noen ganger strør jeg litt stevia over, og i ny og ne lar jeg dem tine en halvtimes tid før jeg setter tenna i dem 😉

   Svar
 2. jenni

  hei, så mye godt!! nam. noe av det første jeg gjør om morgenen er å se på litt bilder på instagram før jeg står opp, bare for å våkne litt. det er alltid så koslig og ikke minst motiverende å se treningsbildene du legger ut da. det fikk meg på trening i dag 😀 håper du har en kjempefin fredag!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Nå fikk du meg til å smile godt. For en hyggelig kommentar – tusen takk 🙂 Satte veldig pris på at du la igjen de ordene. Håper du får en kjempefin fredag, og en god helg!

   Svar
 3. Tori

  Etter gang på gang å ha sett dine frosne bringebær spiste jeg min første porsjon i går og jammen ble det ikke to i dag også. Mmmm. Takk.

  Svar
 4. Ragnhild

  Salat er best, så bring it on!! 😀
  Salat spiser jeg hver dag, og går ikke lei. Pleier i massere inn litt olivenolje + Himalayasalt, og da kan jeg spise i det uendelige. Eller jeg lager tahini-avokadodressing til, det er veldig veldig godt!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *