Ladegaardsøen

Oslo, natur, sol, latter og gåturer – fem faktorer jeg liker svært, svært godt. I går hadde vi nok en solfylt dag her i hovedstaden, og Martin og jeg tilbragte noen timer på Bygdøy. Gode samtaler om selvutvikling, historie, og samfunn, med fine innslag av vår eksepsjonelt gode humor, selvsagt.

1

Skal ikke være mangel på kulturtilbud…

2

Kongsgårdens hester. Martin prøvde å snakke med dem på deres språk. Det gikk ikke så veldig bra, men jeg fikk meg en god latter, og noen artige bilder.

3

4

5

6

Laaaaangt der borte er Oslo sentrum.

7

Neimen, heisann!

8

Hurra for livet!

9

10

11

12

13

14

15

16

Som dere ser var det litt vanskelig å bare velge ut noen få bilder. Solen stekte oss levende, på en god måte. Nydelig vinterdag – ikke dumt å ha vinterferie nå, gitt. Håper på mange slike dager fremover. Når det er dårlig vær foretrekker jeg at folk ikke snakker om været, for slik klaging er noe tull, men når solen skinner, da stemmer jeg for at alle prøver å skinne om kapp med den. Nå skal jeg løpe, bokstavelig talt. Ha en stråååålende torsdag!

12 kommentarer til “Ladegaardsøen

   1. Kamilla K Innleggsforfatter

    Nei, det har jeg ikke, men skal undersøke det forslaget 😉 Takk! Det er jo litt langt av gårde, ikke ofte jeg gidder å reise land og strand rundt for å gå tur, men er det fint så bør man vel gi det en sjanse 🙂

    Svar
    1. Helene

     Haha enig med deg der! Det er fint å gå tur der, men føler ikke at det er helt “ekte” natur om du skjønner, landskapet er liksom skapt, så om du er all in for naturen er det kanskje ikke helt stedet!

     Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei! Hm… Det ser ut som den nye modellen, ja. Skosensor følger med ser jeg, så da fungerer den vel helt på samme måte 😉 Håper du blir fornøyd. Som du sikkert har fått med deg så eeeeelsker jeg min 😀

   Svar
 1. Maja

  Ååååhh, det er så FINT ute på Bydgøy! <3 Hvis det er passe temperatur i morgen, så SKAL jeg ut dit på en morgenløpetur. 😀 To uker siden sist jeg var der (Sognsvann forrige helg), så nå er det på tide!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *