22 februar 2013 -- 7:47

God morgen, fine skapninger! Denne dagen er det vel mange som har gledet seg til; både fordi det er fredag, og fordi nettopp denne fredagen betyr starten på vinterferien for mange av dere. Oslo har vært stille denne uken, og været har vært helt topp, så uken har vært knall for min del. Spørsmålene jeg blir stilt oftest når det kommer til trening handler om løping, så nå har jeg begynt på et innlegg for å besvare disse spørsmålene så godt jeg kan. Hvis dere vil føye til noe så bare spør!

1

Morgenritual: kaffe og aviser. Her er en espresso, og dagens fangst. Fredag betyr A-magasinet og D2, to magasiner jeg liker svært godt. Hurra for hjernemat!

2

Neimen, heisann! Som dere ser er treningstøyet på, for når jeg har trykket på publiseringsknappen skal jeg tusle ned til SATS. Har rukket å skrive noen avsnitt på eksamensoppgaven, det sto nemlig noe relevant i A-magasinet som gjorde meg inspirert. Å starte dagen produktivt gjør meg så gira!

4

Dette venter på meg når jeg kommer hjem. Oppgaven er interessant, så jeg suger til meg all lærdom.

MÅ bare vise dere genseren jeg kjøpte i går. Liker at jeg fikk «perfekt til deg»-kommentarer med en gang, haha.

3

Hoho! Den er jo bare rå. Gleder meg til det blir shortsvær, så jeg kan representere den litt ekstra godt (beinmuskler-showoff). Føler Sheldon Cooper hadde likt meg litt ekstra nå. 

Nei, nå skriker den her på meg, så jeg får løfte stumpen fra treverket.

5

Jeg satser på at solen viser seg i Oslo om noen timer, slik at jeg bare måååå gå en omvei når jeg skal hente en pakke på postkontoret. Det får være lov. Ha en STRÅLENDE fredag! Fyll den med positivitet, sunnhet og glede!

Dagens sang: Great Spirits – Tina Turner. Sett den på repeat, og syng med! 

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Anette sier:

  Haha, råkul genser! 😀

 2. mEtTe sier:

  Du har tidligere skrevet at du har vært plaget med hold/ sting når du løper. Kan du skrive litt om hva du gjør for å unngå dette?

 3. Helene sier:

  Haha, elsker måten du skriver på «hjernemat» og «løfte stumpen fra treverket». Gleder meg masse til løpeinnlegget, og til jeg kan og orker å løpe igjen, er stuck med kyssesyken! Elsker magasiner, de tar opp så mye interessant. For min del betyr dette slutten av vinterferien… Fin dag til deg, klem!

 4. Cecilie sier:

  Håhå, kan ikke tenke meg noe bedre sted enn her for å skryte av at jeg idag for første gang jogga sammenhengende i 22 minutter. 🙂 Woho, det går fremover! Takk for stadig inspirasjon Kamilla, du er flott. 😀

 5. Siril sier:

  Hei Kamilla! Begynte å følge bloggen din for en liten stund siden, og blir så inspirert!
  Ett spørsmål: hva og hvor studerer du?

 6. Birgitte sier:

  Hvor er den genseren fra!? Den var såå kul ! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.