6 februar 2013 -- 7:21

Hva skal til for at du begynner å følge fartsgrensen? Må du være i en ulykke? Må en av dine nærmeste være døden nær? Det er ikke gitt at ved å holde fartsgrensen så er du sikret mot alle ulykker, men risikoen reduseres, og det er vel det minste du kan gjøre for deg selv, samfunnet, og ikke minst de rundt deg – som heller vil at du kommer fem minutter for sent til middagen, enn at du ikke kommer hjem i det hele tatt.

Hva skal til for at du blir sunn? Hva skal til for at du forstår viktigheten av det? Må du bli syk og være på bunnen før du skjønner hva som er best for deg? Kanskje du kommer til et punkt der du må gå på medisiner hver eneste dag, fordi du har hatt et så skadelig kosthold over tid. Må det gå så langt?

Hva skal til for at du begynner å bruke refleks, og går på riktig side av veien? Hva skal til for du lærer å prioritere nok søvn? Hva skal til for at du begynner å prioritere fremtiden din, med økonomi og utdannelse? Hva skal til for at du slutter å klage over småting? Må du reise til et u-land for å få ting i perspektiv, for å se hvor mye du har å være takknemlig for?

Kan du unngå bunnen og vedlikedholde det gode, uten den skremmende aha-opplevelsen? Jeg vet at det er lettere sagt enn gjort, men jeg kan gå god for at så fort man slutter å lure seg selv, så blir ting faktisk ganske mye klarere, og for min del ble det så klart: jeg har ett mål og det er én vei dit. Jeg trenger ikke være der i morgen, men jeg skal dit, og for å komme dit må jeg i hvert fall begynne å gå. Ikke i morgen, eller på mandag, men nå, med en gang. Ta ett skritt av gangen. Faller jeg, kan jeg reise meg. Har jeg lyst til å snu, kan jeg sette meg ned. Jeg skal bare ikke se meg tilbake, for jeg skal fremover og oppover.

1

Vi starter alle et sted…

2

3

Ta vare på dere selv og de rundt dere, vis takknemlighet og sett pris på både små og store ting, så vil dere få enormt mye igjen for det.

Ha en fin dag, kjære dere.

Av Kamilla | 27 Kommentarer »
 1. Julie sier:

  Takk 🙂

 2. KristineS sier:

  Flotte og viktige ord på en onsdags morgen, so true so true…

  Ha en fantastisk dag, Kamilla 🙂

 3. ruud sier:

  Kamilla <3 du får sagt det!

 4. Ina sier:

  Veldig bra sagt! Noen ganger må man sette ting litt på spissen for at det skal synke inn. Du er til stor inspirasjon 🙂

 5. Maja sier:

  Får så lyst til å gi deg en DIGER klem når du skriver innlegg som det her. <3

 6. Ida sier:

  Æ lika dæ! Du er jaggu flott! Keep them feet on the ground! 🙂 Ha en fin dag!

 7. Anniken sier:

  Veldig bra sagt! Gøy å lese om og se hva du har klart treningsmessig… Det gir skikkelig motivasjon! For du er jammen skikkelig flink! Nesten uansett hva du skriver så føles det ut som om du sprer glede og stå på vilje…

 8. Helene sier:

  Fint og tankevekkende innlegg, kjære KK 🙂

 9. Helene sier:

  Lurer forresten på hvem som har laget bloggdesignet ditt, er det deg? Og er det wordpress du blogger fra?

  • Kamilla K sier:

   WordPress, ja. Har gjort det aller meste selv, men Tor-Arne har blant annet fikset kommentarfeltet, så svarene mine kommer under deres kommentarer – må jo ha det litt ryddig!

 10. Linn sier:

  Du er så flink! unner deg det du har oppnådd!
  Jeg sliter med spiseforstyrrelser og er innlagt for øyeblikket fordi jeg har innsett at det livet jeg har levd det siste året, egentlig ikke er noe liv..! gjør alt for å bli frisk og begynne med sunn trening igjen og et sunt og variert kosthold!
  Du er en inspirasjon for meg! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk, Linn. Heier på deg, og håper du får til å bli venn med maten igjen. Lykke til – du klarer det! Nå skal ikke jeg prøve å være ekspert eller noe, men jeg tenker «hva er vel lav vekt verdt hvis man ikke nyter livet?» <3

 11. Mari V. sier:

  Du er FLINK!

 12. Christine sier:

  Jeg er så glad for at jeg begynte å lese bloggen din for ett par år siden, Kamilla! Jeg blir så inspirert, og ikke minst motivert av å lese her inne. 🙂

 13. Charlotte K. sier:

  Likte dette innlegget veldig godt! 🙂

 14. Anniken sier:

  Du er helten min du! Rett og slett 🙂 Alt du sier er så riktig og bra!

 15. Ida M sier:

  Flinkeste Kamilla. Har ikke ord <3

 16. therese nh sier:

  Du er så herlig! Veldig bra skrevet. My thoughts exactly. Nike sier det bra; just do it! Kom over bloggen din fordi jeg ville lære meg å bake makroner… Det er lenge siden. Jeg leser deg fortsatt fordi du er fantastisk og en stor inspirasjon til sunn mat og trening. Stå på, du er en evig motivasjon.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.