5 februar 2013 -- 10:41

Iiiih! Åh, jeg er så rusa på livet nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Startet dagen med kaffe og aviser, før jeg dro til SATS for en helt fantastisk benøkt. Slo på stortromma med de mest fancy treningstightsene jeg eier, og svettet som om livet sto på spill. Koste meg skikkelig, og hadde styrkeavdelingen for meg selv hele tiden (gjett om jeg sang høyt eller ikke). Gikk hjemover med et smil om munnen, i det som må være Oslos fineste vinterdag. Naturen ser helt eventyrlig ut rett etter et stort snøfall.

1

Gøy, gøy, gøy! Overskuddet fra trening, dere. Ikke undervurder det! Jeg er så vanvittig takknemlig for at jeg har en kropp som samarbeider så godt med meg. Jeg gjør alt jeg kan for vise den at jeg setter stor pris på det.

Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde kameraet med meg da jeg gikk hjem fra trening i dag, men ettersom det å legge kamera i treningsbagen ikke faller meg naturlig, fikk iPhonen duge.

3

4

5

Snøen er så pen, der den ligger tungt på grener og på bakken. Ser ut av vinduet nå, og alt er hvitt! Fredelig.

2

Flere enn meg som har reagert på den nye reklamen til Sunkost? Jeg synes den er helt, helt, helt på trynet. At de, som helsekost, finner på å ha det som en overskrift… Ble så provosert da jeg så det i avisen i går. Det er ikke likt meg å navngi noe, og skrive kritisk om det, men den der synes jeg er for korttenkt.

Jeg startet innlegget med at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det er litt tull, for planen for dagen er ganske klar. Nå skal jeg spise litt (mye) mat, og så er neste stopp skolen. Skal være der til kvart på seks, med to gjesteforelesere; fra Statens Vegvesen og det forrige barneombudet. Blir interessant!

6

Ønsker dere alle en gledesfylt tirsdag. Spis de friske grønnsakene deres!

Av Kamilla | 21 Kommentarer »
 1. Kamilla sier:

  Jeg er alltid like imponert over tirsdagsøktene dine! Stå på, flinka!

 2. Ha en nydelig tirsdag søta, du er fiiiin!

 3. Vilde sier:

  Sykt kul tights! 😀 Og koslig å få sett litt flere bilder av deg i «normale klær»

 4. Gøril sier:

  Den veska, sååå fin.
  Hvor mange vesker har du? De er jo så fine!
  Må mer på bloggen 😉

  • Kamilla K sier:

   Hihi, takk 😀 Elsker den! Balenciaga kan skinn, for å si det sånn. Mykere enn en babyrumpe.
   Veskefamilien sniker seg nok med mer på bloggen nå, skal du se 😉

 5. Miriam sier:

  Du er søren meg flink! En ting jeg lurer på (kan være du har skrevet om det før) men hva slags program/utstyr bruker du for å logge styrkeøkter (hvis du gjør det)? =)

  • Kamilla K sier:

   Takk for det! 🙂 Jeg bruker Fitocracy for logging av treningen. Gjort det i rundt ett år nå, om jeg ikke husker helt feil.

 6. Henriette sier:

  Du er flink! Hva studerer du? 🙂

 7. christine sier:

  Du er flink og fin! (og jeg ELSKER tightsen din!!!!) <3

 8. Linn sier:

  Jeg kom akkurat hjem og bestemte meg for ikke å trene i dag (fordi jeg er sliten, pluss trente i går) men så leste jeg dette innlegget og ble både glad og energisk 😀 Takk!
  Og så fin du er! Og veska di…*sikle*

 9. Hanne sier:

  Hei Kamilla 🙂 Nå var det noen dager siden sist jeg var innom, uni tar opp så mye tid. Men fordelen er at jeg kan kose meg med mange nye innlegg på rappen 😉 Vil bare si at jeg digger treningstightsen, akkurat passe skrikende og kul 😉 Også digger jeg deg, du er bra, og jeg blir så motivert til å yte mitt beste på trening når jeg leser om din treningsglede 😉 Klem

 10. Kristiane sier:

  Bein av stål!
  Jeg blir så glad av å se at andre har det bra, fantastisk! 🙂

 11. Randi sier:

  Hei!

  Digger livsgnisten din, stå på! Her ble det dn økt litt over midnatt, bedre sent enn aldri! Man føler seg så mye bedre etter å ha trent!

 12. Elise sier:

  Du er RÅ, Kamilla!!! Elsker at du er så positiv hele tiden. Og den tightsen din var dødsfin! Hvor har du kjøpt den? 🙂

 13. Helene sier:

  Hvorfor har jeg ikke kommentert her? Synes du trenger enda en klapp på skulderen. Du er så flink! Og positiv. Og det er så bra!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.