Winter Wonderland

Halv to i går la søster og jeg ut på tur i det fine vinterværet. To timer, én mil, frisk luft, og flott solnedgang.

1

2

3

4

6

5

Solnedgangen måtte instagrammes.

7

8

9

Ah, mitt nydelige Oslo.

Med både løpetur og gåtur i går ble lungene fylt med frisk luft, og kroppen fikk rikelig med bevegelse. En god avslutning på årets første uke, og et bra utgangspunkt for uke nummer to. Skolen begynner i morgen, så i dag er det trening, kaffe med Sofie og skoshopping med Mailen som står på planen. Også skal jeg hente mitt kjære Nike Fuelband på posten – gleder meg!

God mandag til alle!

12 kommentarer til “Winter Wonderland

 1. Silje

  Herlige bilder av både naturen og jenta <3

  Jeg skal selv ut på en gåtur nå, og deretter en treningsøkt:) Flott at du har hatt en fin uke, måtte det komme flere:)

  Ønsker deg en fin fin dag Kamilla <3

  Svar
 2. Luisa

  Så fine bilder, elsker fargene. Vinteren der borte er så mye finere og mer behagelig enn vår gråe, våte og tåkete. For slik er det i Stavanger for tiden. Gleder meg til det blir litt finere, da skal vi ut på langtur 😉 Ha en fin uke 2 søta!

  Svar
 3. Helene

  Fin dag 🙂 Gleder meg sånn til å høre om nike-fuel band!! Så bilde på instagram også, woo. Tror jeg kommer til å bli inspirert til å kjøpe det óg, haha. Deg og den inspirasjonen du gir assa! Haha.

  Svar
 4. Anne

  Hei! Hva er mailadressen din? Jeg vil gjerne sende deg en mail, men finner ikke adressen i farten.

  Svar
 5. Caroline

  Hei:)husker at jeg snakket med deg om at jeg ville lage meg en blogg for leenge siden,og nå har jeg gjort det:-) må ta en kaffe eller gå en tur en dag?er så utrolig lenge siden jeg har møtt deg!foresten,føler meg så lat når jeg ser alle de fine turbildene dine her.klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *