27 januar 2013 -- 16:31

Mandag

 • Bryst og armer

Kommentar: Hahahaha. Nei, altså, jeg gidder ikke engang skrive detaljert for mandag, for det var en litt latterlig økt. Fitocracy viser at jeg gjorde så mye som 11 øvelser, uten at noen av dem var spesielt bra/tunge. Endte opp med å nesten få krampe i bicep og mage, sånn sett var det jo godt for noe.

1

1) Mandaaaaaaaag! Ukens beste dag! 2) Totalt 150 stk russian twist med 8kg ball. LITT tungt til slutt.

Tirsdag

 • Knebøy 20 kg 2×15, 40 kg 2×10, 60 kg 3×8, 80 kg 2×6, 85 kg 1×3
 • Bulgarsk splittbøy 50 kg 2×10, 60 kg 2×8, 70 kg 3×6
 • Tåhev 80 kg 2×15, 90 kg 2×15, 100 kg 3×12
 • Strakmark 60 kg 3×10, 70 kg 2×8, 80 kg 3×6, 60 kg 3×6
 • Ettbens markløft 30 kg 2×10, 40 kg 3×8
 • Utfall 12 kg 3×12, 14 kg 3×8

Kommentar: FØRST historien bak økten. Mandag kveld setter jeg på alarmen til vanlig tirsdagstid, men rundt firetiden våkner jeg og finner ut at jeg skal ha treningsfri dag på tirsdag. 06:07 våkner jeg, spretter opp, og er gira på benøkt. Hvem prøvde jeg å lure? Haha. Til vanlig går jeg til og fra SATS, men ettersom det å ta bussen er en mulighet, valgte jeg å innrette meg etter bussen som skulle være på senteret syv. Det var én buss som var innstillt på tirsdag, og det var den jeg skulle ta. Så, i fjorten minusgrader trosset jeg mørkreddheten min, og vandret inn på den ubelyste stien, og tenkte «skjebnen vil ikke at jeg skal trene i dag.» Så ankom jeg SATS, småsint og irritert, og boooooom! Kongeøkt! Da tok jeg virkelig til meg «you’re only one workout away from a good mood». 

Turte rett og slett ikke ta mer på knebøyen, etter at jeg dreit meg litt ut forrige uke. Har ikke mistet motet for tyngre løft, måtte bare ta den trygge utvei denne uken. Trodde jeg persa på bulgarsk splittbøy, men Fitocracy ga meg ingen stjerne, så nå er målet 75 kg der. Gadd rett og slett ikke gjøre om på all vekten som lå på stangen, dermed ble tåheven litt lettere enn vanlig. Ikke at hundre kilo er lett, men dere skjønner tegninga. Tidenes endorfinrush mens jeg gikk hjemover. Treningsglede på sitt beste. Glad jeg dro!

2

1) Løftetid! 2) Standardbilde. 3) Meg, og min gode partner; vektstanga. 4) Utfallmoro.

Onsdag

 • 20 min rask gange på mølla – 2.1 km – 2-4.5% stigning
 • 45 min løping på mølla – 8.35 km – 1.5% stigning – 148 bpm
 • Tøy og bøy
 • Planke 40 sek*7

Kommentar: Trente om ettermiddagen! Føltes veldig rart, men jeg var så støl etter benøkten at jeg følte jeg måtte myke opp på en eller annen måte. Skulle egentlig gå tur, men den ble utsatt, så da besøkte jeg like gjerne mølla. Målet var å ikke få gjennomsnittspuls på over 150, ettersom det skulle være en rolig økt, og det funket bra. Tøyde godt etterpå, og hadde en liten plankefest.

3

1) Stive og støle ben. 2) Tre kvarter med møllekos.

Torsdag: ingenting. Første totale hviledag siden 13. desember, så det var kanskje like greit.

Fredag

 • Langkjøring: 17,51 km – 1 t 35 min – 2-3% stigning – 160 bpm

Kommentar: Planen var å ta styrke på rygg og skuldre, men så sendte SMOT meg en mms om at hun hadde gjort klar padda si til en løpeøkt, og da ble jeg fristet til å gjøre det samme. Har tenkt på det i lange tider, men glemt det bort igjen. Så tre episoder av The Big Bang Theory, og var bare gira på å løpe videre, så da så jeg en del av dokumentaren Food Matters, som jeg har sett tre-fire ganger før. For et genialt konsept; paddeløping. Skal absolutt gjentas. Tror riktignok man skal være ganske solid på løping før man gjør det, for det tar bort sånn ca. alt fokus fra selve løpingen. Med kontroll på teknikk, og plan om å ligge på jevnt tempo funket det bra. Hadde endorfinrush i mange timer etterpå, noe Tor-Arne ble offer for, haha. Enkelte ganger MÅ jeg bare dele gleden med noen.

4

1) Varm i kroppen, flyt i blodet… KLAR! 2) Heihei, Jerome Burne. 3) Svett svettesen. 4) Kaboom!

Lørdag

 • Knebøy 40 kg 3×10, 50 kg 3×10
 • Bulgarsk splittbøy 50 kg 3×10
 • Cable crossover 10 kg 3×10
 • Rope pushdown 20 kg 3×10
 • Hantelcurl 10 kg 3×10
 • Ab crunch machine 55 kg 5×10
 • Smalt nedtrekk 45 kg 3×10
 • Sittende leg curl 40 kg 3×10
 • Enarms kettlebell clean and press 8 kg 3×10
 • Planke 60 sek *3
 • Gåtur

Kommentar: Høyrep og fullkropp. Fin og sosial trening!

5

1) God morgen! 2) Kettlebellmoro! 3) Hemmeligheten! 4) Bustehue – før hestehalen tok over.

Søndag

 • Oppvarming
 • Intervaller: 5(2)4(2)3(1)2(1)3(2)4. 6 km – 29 min – 1.5% stigning – 161 bpm
 • Nedtrapping
 • 55 min BodyPump
 • 8.5 km gåtur i snøvær

Kommentar: Glemte å sjekke distansen på oppvarmingen og nedtrappingen, men de lander som regel på mellom 2 og 3 km. Bodypump har jeg fortsatt blandede følelser om, men det heller over til den positive siden. Utholdende styrke blir nok aldri favoritten, men å supplere med det én gang i uken er jo litt artig, spesielt nå i starten hvor jeg øker hver uke, haha. Så gjelder det å se da, om jeg faktisk blir sterkere i studio, som effekt av disse timene. Gåturen var deilig, med masse frisk luft og litt mildere vær enn det har vært i det siste. Tok mange fine vinterbilder, så de får dere se en dag til uken.

6

1) Intervallresultat. 2) Let’s pump!

Nå venter te, nøtter, bringebær, bilderedigering og film. Det er en sliten og fornøyd Kamilla som skriver her nå.

I morgen er det mandag! Gledeseg!

Av Kamilla | 25 Kommentarer »
 1. Rebecca sier:

  Hei Kamilla!

  Jeg føler for å ta bølgen hver gang du oppsummerer ukene dine, det er så inspirerende! Heia deg!

 2. Andrea sier:

  Gosh som du inspirerer!

 3. Regine sier:

  Hvilken sats trener du på? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hvordan det? 😉

   • Regine sier:

    Bare lurer 🙂 trener på Bislett selv og der er det alltid mange, uansett tid på døgnet. Den du trener på ser så rolig ut 🙂

    • Kamilla K sier:

     Ah, ja, hører bare skrekkhistorier om Bislett! Er ikke så rart da, med høgskolen som nærmeste nabo, i tillegg til digert boligområde rundt. Etter at Majorstuen la det ble det vel ikke bedre 😆
     Hos meg er det stort sett veeeeeldig rolig 🙂 Om kvelden er det visst en del folk, men da er jo aldri jeg der 😛 Så fra morgen til rundt tre-firetiden er det digg!

     • Regine sier:

      Ja, nettopp! Savner Majorstuen, så mye roligere. Må prøve meg litt frem og finne noen rolige steder 🙂

      • Kamilla K sier:

       Gjør det 😉 Bislett er vel et av de mest folksomme stedene. Har du mulighet til å trene på dagtid kan jeg absolutt anbefale Spektrum, og noen ganger Solli.

 4. Vibeke sier:

  Utrolig bra! Flere innlegg, flere innlegg!! 🙂 (haha. i got no life..) Lurte bare på om hvordan du får til å se på film på ipaden mens du løper. Er det via internett på sats? eller har du lastet ned en film/serie fra før, og så ser på den på sats? Har prøvd dette selv, hvor jeg ser på netflix på treningssenteret mitt via nettet der, men dekningen er ikke så bra, så noen ganger får jeg ikke sett!

  • Kamilla K sier:

   Haha 😆 Veldig hyggelig å være ønsket!
   Lastet over episodene før jeg dro 😉 Filmen har jeg hatt liggende på padda i noen måneder, så det var bare flaks egentlig.

 5. Helene sier:

  Superweek! Og jaaaaaaa, raise your hands for paddetrening! Har gjort det samme med både mølle og sykkel, det blir ikke de øktene jeg løper fortest eller spinner hardest på, men det blir gode økter allikevel!

  Og! Jeg er også mørkeredd! Det er det som hindrer meg mest i å trene litt oftere om morningen. Veien til senteret er så skummel når det er mørkt >.< Gleder meg til vår. Jeg har blitt bitt av morgenøkt basillen din, det er jo absolutt best! Og jeg tar den quoten du postet fra Runners Magazine med meg, det er så sant som det går an: "when you run in the morning, you gain time. It´s like stretching 24 hours into 25."

  I morgen er det mandaaaaaag, godgodgod klem fra meg. Essaylang kommentar igjen woups

  • Kamilla K sier:

   Paddeøkter må nok forbli rolige økter, men det er det jo ingenting galt i. Så kan intervaller og tempoøkter være musikkøkter 😉
   Gleder meg massivt til det blir lysere selv. Har blitt tøffere nå, men lyset er jo absolutt å foretrekke. Hurra for at sitatet traff deg, og for at jeg har påvirket i positiv retning 😀 Jeg føler jo faktisk at det sitatet stemmer, selv om jeg vet det bare er mentalt 😛 Det er noe med det at man våkner så bra, man er produktiv og utnytter tiden godt helt fra starten av, og ja… Det er best!
   Klem tilbake 🙂 Ha en fin kveld!

 6. May sier:

  Hei!
  Blir ALLTID like imponert over treningsøkten dine! Bøyer meg i støvet for deg!
  Men hvordan og hvor laster du ned serier osv på iPad? Har hatt lyst til å gjøre det samme selv, men siden jeg er ca 130 år gammel når det gjelder slike ting så har jeg alltid maktet meg til å gjøre det!

  • Kamilla K sier:

   Hei! Takk, takk, takk for det 🙂 Jeg bruker et program som heter GoodPlayer (koster penger) og legger filer over dit via iTunes. Anbefaler deg å google det, så får du sikkert noen gode forklaringer og bilder som viser hvordan du kan gjøre det.

 7. MK sier:

  Har prøvd å finne meg en sånn ball i sportsbutikker leeenge nå, men finner aldri. Vet du hvilket merke denne hadde?

  • Kamilla K sier:

   Ganske sikker på at det utstyret på SATS er fra Reebok 😉 Har aldri sett det i sportsbutikk selv, dessverre 🙁 Lykke til med leting videre. Vet at Ellos har Reebok sine kettlebells, hvis det hjelper deg noe?! 🙂

   Oppdatering: DU! De har 1 kg og 3 kg på XXL, så kanskje de kan bestille?! De er fra Reebok!

 8. Ida sier:

  Åhh, må nesten si det samme som hun som skrev den øverste kommentaren; jeg får lyst til å ta bølgen hver gang du skriver et innlegg, og da spesielt de innleggene med oppsummering av treningsøktene dine. Flinke du, Kamilla 😀
  Før var jeg veldig i mot trening, og syntes det var noe tull! Jeg hatet og trene, og gjorde ikke noen form for fysisk aktivitet i det hele tatt. Jeg oppdaget etterhvert en fin skogsrunde (5,5 km) i nabolaget hvor jeg bor, og begynte å gå den. Etterhvert begynte jeg som smått å jogge, og klarte til slutt å løpe hele runden uten å ta pauser! Jeg var SÅÅÅ glad da jeg kom hjem, og tøyde ut! Det var liksom den følelsen 🙂 Etter som årene har gått, har jeg blitt enda mer glad i trening! Nå elsker jeg det! Og i tillegg til et mye bedre kosthold enn før, kjenner jeg at kroppen jubler 🙂 Mye av det er takket være deg, Kamilla. Jeg har lest bloggen din en stund, og slike mennesker som deg skulle det ha vært flere av! 🙂
  Klem til deg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Å, nå sitter jeg med et godt smil om munnen. Jeg MÅ jo faktisk ha de beste leserne på denne kloden! Tusen, tusen takk, Ida! 🙂
   HAHA, jeg var også skikkelig mot trening før. Ikke bare treningen, men folk som trente. For noen folk, liksom. Freaks, eller hva? Godt man vokser som menneske 😆 Så UTROLIG flink du har vært, og er. Det er jo helt herlig fremgang, slik liker jeg svært godt å lese om. Føler jeg har så mange kloke og fornuftige lesere. Håper du har en god mestringsfølelse i kroppen!
   Igjen – tusen takk. Slike kommentarer setter meg litt ut av spill, for det er jo ikke lenge siden jeg var i helt andre enden av skalaen. Å kunne inspirere til en totalt sunn helse gir meg så utrolig mye glede, og da blir det så verdt den tidsbruken (og lille frustrasjonen) bloggingen fører med seg. Oi, nå skriver jeg mye her, haha. Stor klem tilbake 🙂

 9. Kamilla sier:

  Jeg følger deg på fitocracy og er alltid like impornert over tirsdagsøktene dine! FLINKA!

 10. Gunnhild sier:

  Flinka!! Sikkert et dumt spørsmål, hvordan legger du inn video på iPaden ?

 11. Tilde sier:

  Holy shit, dritflink er du jo! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.