2 januar 2013 -- 20:54

… fordi det har blitt livsstilen min.

… fordi jeg synes det er herlig å kunne inspirere andre med å nå sine mål innenfor det samme feltet.

… fordi jeg blir sterkere psykisk av å være sterk fysisk.

… fordi det gjør at jeg sover godt.

… fordi det gjør meg i plagsomt godt humør.

1

… fordi det er artig å imponere i noe jeg ikke har vært god i før.

… fordi det er gøy.

… fordi det gjør at jeg får mer overskudd, og kan konsentrerer meg bedre på skolen.

… fordi resultatene gir meg en fantastisk mestringsfølelse. Jeg har kommet hit selv. Ingen pille, ingen pulverkur, ingen snarvei.

… fordi det er morsomt å høre vennene si «det er SÅ deg om noen år» når en mor er på løpetur med barnevogn og hund. For to år siden ville de ikke tenkt tanken engang.

… fordi jeg ikke vil være en av de som sier at de skulle ønske de trente mer, spiste sunnere osv. Jeg ville komme dit, jeg kom dit, og jeg blir her.

2

… fordi helsen min takker meg for det.

… fordi jeg håper å en dag kunne få flere folk til å skjønne at det å spise sunt og trene ikke trenger å være en besettelse. Det går an å finne en balanse, og nyte av de positive sidene av det hele.

… fordi jeg aldri har lyst til å gå tilbake til dit jeg var.

… fordi jeg bryr meg om kroppen min, både innvendig og utvendig.

… fordi jeg vil.

3

… fordi det er en faktor som kun dreier seg om meg. Mitt valg, min kropp, mitt ansvar.

… fordi det gir meg så utrolig mye.

4

Av Kamilla | 25 Kommentarer »
 1. Helene sier:

  Dette innlegget gjorde meg i ordentlig godt humør! Mye inspirasjon her. Lurer på en ting angående klokken. Syncer ikke nikeplus inn styrketreninger ordentlig? Det er jo ment for løping, men på et av målene jeg har satt meg registrer den ikke treningen min. Vet du noe om det?

  • Kamilla K sier:

   Så bra!
   Jeg skjønner ikke helt hva du mener, dessverre… Bruker du pulsbeltet til så synker den alle økter (avhengig av hva du har valgt i menyen på klokken).

 2. Rikke sier:

  Nå har jeg lest bloggen din i lang tid, Kamilla, og jeg er fortsatt like imponert over at du klarer å trene jevnlig over en laaaaang periode. Men nå skjønner jeg det – det er fordi du selv ønsker det og vil det. Nå skal jeg virkelig jobbe for å trene kontinuerlig selv også! Jeg elsker jo å trene! Må bare huske det 😀

 3. Lene sier:

  Aaamen!:):):)

 4. Ingrid sier:

  Godt nytt år! Gleder meg til å følge deg også dette året 🙂

 5. camilla sier:

  ååh du er kjempeflink! 😀 jeg har et spørsmål som jeg blir veldig takknemlig om du svarer på. jeg trener to-tre ganger i uken, men hittil har jeg ikke presset meg nok og ender bare opp med tilfeldig trening uten å bli svett og sliten.. dette skal endre seg i år! jeg ønsker en kombinasjon av både styrke og kondisjon, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal legge opp dette, siden jeg ikke har mulighet til å trene mer enn tre dager i uken. burde jeg trene styrke en/to dager og en dag med kondisjon, eller burde jeg kombinere både kondisjon og styrke på en dag? takk for svar 🙂

  • Kamilla K sier:

   Gjør det du har lyst til! Jeg ville gått for en hovedvekt på styrketrening, så med tre dager ville jeg nok hatt to rene styrkedager og én kondisjonsdag. Du bør bli svett og sliten på hver trening, men det virker som du skjønner at det er opp til din innsats, så det er bare å kjøre på. Kanskje du kan gå på saltimer med styrketrening for å komme i gang?! Eventuelt trene med en som virkelig presser deg, eller gjøre som jeg gjør: presse deg selv! Resultater og fremgang kommer når du har jobbet for det 🙂 Håper dette hjalp deg noe. Det viktigste er at du koser deg med treningen, og at den fører deg i den retningen du ønsker å gå. Lykke til!

   • camilla sier:

    Takk for svar! jeg vet jeg kan hvis jeg vil, det er bare å presse seg selv, som du gjør! det du sier høres ut som en god plan, jeg liker best å trene styrke. etterhvert kan jeg sikkert variere litt også. skal definitivt sjekke ut noen saltimer, drev med det før, og det kan være en god start 🙂 har lest gjennom alle innleggene under kategorien «anbefalte innlegg» og føler meg veldig klar for trening! du er flink og motiverende, takk for det! 🙂

 6. *Julie* sier:

  Du er så motiverende og flott! Jeg trykker meg inn på bloggen din ca 10 ganger daglig i håp om at du har publisert et nytt innlegg! 🙂

 7. Marte sier:

  For en fin liste 🙂 jeg har skrevet ned mange av punktene i treningsboken min, jeg er nemlig på vei til å bli sunnere og friskere, små skritt av gangen. Bloggen din er en stor inspirasjon for meg 🙂

 8. For et utrolig flott innlegg ( NOK ENGANG), Kamilla ! 🙂 Du er så inspirende og så flink. Jeg er helt enig med deg!! Trening gir meg så utrolig mye og ikke minst all den sunne maten. Jeg har selv merket at jeg sover bedre, men ikke nok med det ! Håret mitt & huden min har blitt mye sunnere og finere. Det er mange fordeler med det å være aktiv og spise sunt! Du er et av mine forbilder og du vet at du får meg til og løpe som en gal ! Tusen takk fine deg ! ! ! 😀 GODT NYTTÅR FORRESTEN !

 9. Du er virkelig en stor inspirasjon når det kommer til trening og kosthold!! 🙂

 10. EvaIsabel sier:

  Du er bare best:-). Takk for et godt og inspirerende innlegg. Gleder meg til å følge bloggen din i 2013 og. God klem til deg

 11. Nora sier:

  Utrolig inspirerende! Ble kjempeinspirert av å lese, og å nå mine egne mål innen trening. Kjente meg igjen i omtrent alt du skrev!

 12. Ida sier:

  Motivasjonen er herved tilbake etter ferien!!!

 13. Luisa sier:

  Jeg er så glad (og stolt) av at jeg kan skrive under på samtlige av disse punktene! Weeee, det gjør meg så glad skal du vite 🙂 Du er så fantastisk god Kamilla <3

 14. Reidun Beate sier:

  Du aner ikke hvor stor inspirasjon du er for meg Kamilla. Du er en av de råeste og beste bloggerne jeg vet om. Makan til motivasjon du har! Jeg blir helt satt ut av deg og jeg vet at jeg alltid kan finne masse inspirasjon ved å klikke meg inn på bloggen din! Du er herlig! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åh, den kommentaren der traff meg helt i hjertet. Tusen takk for at du skrev den til meg, og tusen takk for de fantastisk flotte ordene. Betyr mer enn du aner!

 15. Trening er uten tvil en av de beste tingene i livet mitt.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.