30 januar 2013 -- 6:15

Jeg hadde en så utrolig bra dag i går! ALT var virkelig på min side – fra morgen til kveld. Helt herlig. Ser ut til at dagen i dag blir riktig så bra den også. Aktiv og givende. Og hva trenger man da? NÆRING!

1

Cottage cheese med hjemmelaget granola. Bringebær med stevia. Te.

2

Kyllingsalat: kylling, brokkoli, paprika, blomkål, gulrot og aspargesbønner.

4

Det enkle er ofte det beste: egg, gulrøtter og mandler – med vann og te.

5

Standard: bringebær med stevia, og en skål med mandler og macadamianøtter, pluss vann.

6

Ørret, stekte grønnsaker (brokkoli, gulrot, rødløk, cherrytomat, paprika) og cottage cheese.

9

Laks, gulrot, brokkoli, paprika i to farger, mandler.

13

Laksesalat: laks, diverse salatblader, cherrytomat, paprika, agurk og mandler.

16

Tacotallerken og guacamole.

17

Tacorestsalat: tacokjøtt, diverse salatblader, agurk, paprika, cherrytomat og litt revet ost.

Håper dette ga inspirasjon. Ha en finfin onsdag!

Av Kamilla | 29 Kommentarer »
 1. Signe sier:

  Hei Kamilla!
  Selv om jeg nettopp har spist frokost blir jeg sulten av å se disse inspirerende bildene 🙂 Jeg har et lite ønske om at du skriver hvilket måltid de ulike bildene er, så får jeg enda mer inspo til hva jeg kan spise til de forskjellige måltidene.

 2. Inky sier:

  Favoritten her hjemme er noe vi kaller «taco uten taco» og det er omtrent det samme som du viste på din. Genialt, og så godt:) Ha en fin dag!

 3. MK sier:

  Aah jeg blir så glad av dine inspirerende, kreative, fristende og fargerike matinnlegg =D Hjelper spesielt nå som jeg egentlig ikke har klart å spise normalt på snart tre uker. Det er visst noe nytt i år, men omgangsyka (farrang som jeg sier) sitter lenge i kroppen. Det kjennes på magen iallefall, småkvalm hele tida.. Sv – Åååh søte snille du altså!! Jeg var innom her i Trondheim i går og fant ut at Reebook ballene går opp til 5kg, mens en ny sort de satser på via nett går opp til 7. Så det er jo en god start. Jeg har veldig lyst på slike baller med håndtak jeg da, er lissom lettere å ta litt mer i uten å miste de da;) Håper du har en fin dag!

 4. Ane sier:

  Du danderer maten din så fint at man får sååå lyst på det!
  Men hvor mange måltider + mellom måltider spiser du iløpet av en dag?

  • Kamilla K sier:

   Spiser med både øyne og munn, vet du 😉
   Hehe, jeg mener ikke å høres frekk eller sur ut, men: spis når du er sulten, spis sunt og rent, og spis deg mett! Hva jeg gjør kan vel være det samme? 😉

 5. Helene sier:

  Det smitter sånn når du forteller om bra dager! All den positive energien du sprer er helt fantastisk! Som en person kommenterte tidligere; det virker som at du har funnet deg selv og din plass her i verden. For meg virker det som at du skygger mest mulig unna det du vet har negative påvirkninger på deg, og når jeg tenker på deg tenker jeg på en person som virkelig LEVER. Du realiserer alle de fine quotsene på weheart it om å leve, og ikke minst utfyller du begrepet yolo (heheheh..) Du er så flott og god. Fra livet ditt ser vi jo bare akkurat det du velger å publisere, men skal jeg dømme utfira det er du en fantastisk person og at du har det fint med deg selv. Og der er så godt! God soltirsdag <3

  • Kamilla K sier:

   Kommentarene dine, Helene. De er så gode, og får meg stadig vekk til å smile 🙂 Tusen takk!
   Jeg føler jeg klarer å flyte på en positiv strøm det meste av tiden, og det er jeg så utrolig glad for. Prøver å sette pris på det som gjør meg glad, og som øker livskvaliteten til både meg, og de rundt meg. Å være blid og fornøyd er jo så deilig!
   Ha en strålende solONSDAG, hehe 😀

   • Helene sier:

    Først… Hahaha. Måtte le av den siste setningen. Er forkjølet og hjemme fra skolen idag og gikk litt i surr. Wopsi. Det er så hyggelig å legge igjen kommentarer hos deg, for det første fordi du så godt som alltid svarer, for det andre at du viser at du setter pris på de! Vi har mye lik livsfilosofi du og jeg. Tok et valg i går som jeg lenge har gått rundt og grublet på om vil være det riktige, men kom etter hvert til den beslutningen at det absolutt vil det. Jeg valgte å ikke bry meg om hva andre eventuelt vil synes om det, og hørte på meg selv og hva jeg faktisk vil. Allikevel viste det seg at venninnene mine forstod meg, og står med meg uansett. Og det er det viktigste for meg! Man skal da ikke gjøre noe bare fordi alle andre gjør det om man egentlig ikke har så lyst!? Jeg kjenner at jeg er ganske stolt over det, og merker at det å ikke tenke på det halvhjertet er en god følelse. Man kommer lang vei hvis man følger hjertet sitt og det man vil, tror jeg 🙂 Det var dagens preken.

    Forresten! Har du prøvd Kristine Økerns proteinpasta? Jeg lagde den nettopp til middag i dag, jeg er virkelig postitivt overrasket! Hjemmelaget er best. Nomnom. Med grov fiskeburger, stekt sopp, vårløk og en dæsj philadelphia til. Nomnom #2. God ONSDAGSkveld til deg <3

    • Helene sier:

     Innså nå at denne kommentaren kanskje var et par setninger for lang og et par setninger med uinteressant informasjon for mye… Haha

    • Kamilla K sier:

     God bedring 🙂
     Aner ikke hva proteinpasta er, men stiller meg en anelse skeptisk til pasta i utgangspunktet… 😉
     God helg, kjære Helene!

     • Helene sier:

      Tusentusen takk! Det har ingenting med pasta å gjøre sånn eeegentlig, bare laget av egg, eggehvitte og kesam. Men hvis pasta ikke er noe du er så fan av så er det jo en annen sak! Koskos til deg

 6. G sier:

  Så god mat da, gitt!

  Lurer på om du har opplevd samme problem med Nike+ Sportwatch som meg. I det jeg begynner å bevege meg, trykker jeg på «run», men får aldri trykket meg videre til «start». Har huket av for både GPS og skobrikken.

 7. A sier:

  Inspirerende oppskrifter! Skal prøve meg på granola i morgen 😉

 8. Marthe sier:

  Nå har jeg kjøpt meg JuiceMaster og prøvd ut litt forskjellige juicer. Kan du skrive et innlegg om dine favorittjuicer? Trenger litt inspirasjon og tips til hva som kan være godt sammen 🙂

  • Kamilla K sier:

   Yey, den er god! 🙂
   Jeg lager stort sett samme grønne juice hver dag, bestående av agurk, brokkoli, eple, stangselleri og ingefær. Kunne nok laget den i blinde. Ellers har jeg boken til Jason Vale (han er «juicekongen» her i verden), som er proppfull av juiceoppskrifter. Han har noen oppskrifter på hjemmesiden sin også 😉

 9. Christine sier:

  Hva gjør du når du skal på middags besøk? Pleier du og ta med egen mat? Eller bare spiser det du får servert? Jeg har kommet veldig godt i gang med trening og kosthold, og nå på fredag skal jeg til en kompis med hele gjengen, og de skal bestille pizza!! uuuh.

  • Kamilla K sier:

   Jeg spiser det jeg blir servert. Noe annet synes jeg er helt uaktuelt. Ett måltid har ca. ingenting å si i det store sammenhengen, husk det 😉

 10. Natalie sier:

  Nydelige farger! Har bare et spørsmål, lager du aldri dressing? F.eks. av olivenolje eller rømme?

 11. Deilig! Blir sulten, mett og fysen om en annen her jeg sitter 🙂

 12. Du spiser nesten like mye paprika som meg jo! Men bare nesten 😉

 13. Det er faktisk flaut hvor glad jeg blir av å se bilder med mat. Mat = Næring og lykke, uten tvil!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.