26 januar 2013 -- 13:34

På tide med en liten av disse igjen. @KamillaKo (HVOR irriterende tror dere det er at «kamillak» er tatt på både Instagram og Twitter?)

IMG_7259

Typisk Kamilla-lunsj.

IMG_7267

Klar for bendag på tirsdag i de søteste Nike-sokkene jeg har. Fikk 3873 poeng for økten på Fitocracy, så dere som kjenner systemet kan tro jeg var sliten og fornøyd.

IMG_7275

Liiiiiiker!

IMG_7278

Begynner på K, slutter på amilla.

IMG_7287

En av mine middagsfavoritter: laksesalat.

IMG_7290

Story of my life (hvis man ser bort i fra macen – den pleier jeg ikke ha med meg). Første rad, Markedshøyskolen, krydderte, cherrytomater. Ja, også min partner in crime da, men hun sitter nok ved siden av der.

IMG_7294

Oslove.

IMG_7309

Gårsdagens herlige langkjøring – mer om den i morgen.

IMG_7312

Kamilla K / pakkeeselet. Fra iHerb. Det kommer et innlegg med mine iHerb-favoritter til uken. Også Givenchyen da, den må nevnes. Måtte smile godt da Linn (som jeg la ut kommentar fra i forrige innlegg også – rene bloggkjendisen) kommenterte i går: «Det eneste som jeg synes er kjipt med bloggen din og fokuset på mat og trening er at det utelukker et innlegg nå og da om vesker.» Veskefamilien min er helt enig.

IMG_7320

Standardmorgen: kaffe og aviser.

IMG_7333

Klar for lørdagspumping!

God helg, fineste leserne mine. Er så takknemlig for de herlige ordene dere legger igjen. Tar skjermbilde av mange av dem, og lagrer i en egen mappe. Min form for digital klem. Prøver så godt jeg kan å svare alle, med så gode svar som mulig. Det er så givende og hyggelig å kunne bidra!

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. Helene sier:

  Haha, leste den kommentaren, jeg lo for meg selv! Enig. Liker vekser, mat og trening. Hihi! Fin liten update, og jeg gleder meg til iHerb innlegget! For en geniaaaaal side. Så hyggelig at du screenprinter noen av kommentarene dine, du får jo mange fine som er verdt å huske på. Jeg håper du får en kjempe god lørdag kjære Kamilla <3

 2. Elisa sier:

  Det er så gøy å lese bloggen din igjen + at jeg fant deg på instagram i går! Har vært innom iHerb siden mange ganger nå, men aldri bestilt. Er så mye!!! Gleder meg derfor veldig til innlegget ditt om dine favorittprodukter kommer ut! I kveld skal jeg prøve meg på proteinsjokoladekaken din og lavkarbo sjokoladefoundant som visstnok skal være veldig enkel å lage! 🙂 🙂 Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, flinke deg!

 3. EvaIsabel sier:

  I dag har jeg meldt meg inn i ett treningsstudio, og begynner der til uken. PT-time allerede på torsdag. Du har vært en inspirasjon for meg på veien dit. Tusen takk fine du:-).

  • Kamilla K sier:

   Å, jeg blir alltid så glad av å se «gledeihverdagen» her. Da må jeg smile. Det er så fin tittel!
   Hurra for treningssenter, hurra for PT, hurra for bedre helse, og hurra for deg! 😀

 4. Merethe sier:

  Åååå som du inspirerer meg…er helt hekta på bloggen din nå og har vært så….å flink en lang periode men gått på en smell i helgen så får bare fortsette det gode imorgen… Gleder meg til iherbs innlegget ditt, kanskje det også er noe for meg? Et lite spm. drikker du noen gang cola? Drikker du til de forskjellige måltidene utenom te??? Er det en grunn til all teen? Takk for en super duper blogg! M

  • Kamilla K sier:

   Ingenting å tenke på. En helg er da ingenting i den store sammenhengen?! 🙂
   Drikker sånn ca. aldri noe med kullsyre. Drikker rikelig med vann, og en del urtete – som har noen helsemessige fordeler, og som smaker veldig godt!

 5. Cecilie Maria sier:

  Du er så pen, Kamilla, det må jeg bare si! Og jeg liker stilen din! Den Givenchy-vesken er bare helt topp… *Ønske seg*

  Ha en koselig lørdagskveld! Skal hilse fra Stella! 😉 (Som for øvrig har hatt en litt røff natt, haha. Stakkars liten! Diare hele natten, etterfulgt av et epilepsianfall på morgene, og deretter oppkast. Great! Høhø. Men hun er bedre nå, da! :P)

 6. christine sier:

  Flinke, fine Kamillen. Ha en strålende helg <3

 7. Ragnhild sier:

  Hei Kamilla!

  Oppdaget bloggen din for noen uker siden, og det er jeg sykt glad for! Nå er jeg innom flere ganger om dagen for å se etter nye innlegg eller bare for å lese de gamle en gang til 🙂 Du er en utrolig stor inspirasjon for meg, og et fantastisk forbilde 🙂 Elsker bloggen din!

 8. Maren M sier:

  Lastet ned Fitocracy igår, men forsto ikke bæret haha! Prøvde å loggføre aktiviteter som ellipsemaskin og løping, men fikk ikke til å putte inn antall minutter/timer. Så nå står det som 2 unlogged activities. Bummer! Er det bare jeg som er uteknisk, eller er det litt vanskelig første gang?

 9. Tilde sier:

  17.5 km på så kort tid? Oi, nå ble jeg skikkelig imponert! Husker den tiden jeg kunne løpe over en mil på ganske ok tid, det kan jeg nok ikke nå etter at jeg falt ut med treningen for en god stund siden. Men siden jeg har gjort det før, så vet jeg at muligheten er der 😉 Ha en fin dag videre!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.