19 desember 2012 -- 8:47

Heihei!

Eksamen på mandag gikk bra, og ferien er godt i gang. Har vært så opptatt med å være sosial, trene, kjøpe julegaver, rydde, og fikse en hel del andre ting. En liten del av meg er småstressa fordi jeg ikke leser pensum. Har blitt vant til å gjøre det i så lang tid, og alltid hatt i bakhodet at jeg egentlig bør lese. Selv om semesteret er over sitter den tankegangen litt igjen.

Ellers er livet bra. Jeg har det som trolig er verdens beste og mest omtenksomme venner, og så mange av dem er hjemme i Oslo til julen. Skal møte Tor-Arne til frokost etterpå, skal til Gina i morgen, i helgen blir det jentekveld, og lista bare fortsetter. For et fantastisk og fredelig liv – jeg er så heldig!

radisson

Fra i går kveld. Øl, nøtter , godt selskap og byens beste utsikt.

2

Også fra i går – bentrening! Lurer på å slå på stortromma med to benøkter denne uken, får bare se om stølheten i rumpe og lår forsvinner snart.

3

Sist, men ikke minst: neste års tur til Nice er bestilt og betalt! Gledeseg! Morgenløp på promenaden, milelange turer langs vannet og i fjellet, lunsj på strandrestauranter, shopping på Lafayette og Planet Jogging, fototur på chateauet og i bakgatene… Åh, får et smil om munnen bare ved å skrive dette.

Nei, nå får jeg komme meg av gårde. Ferien skal ikke sløses bort! God dag til dere alle.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Cecilie Maria sier:

  Så herlig å ha noe slikt å se fram til, da! Og når man bestiller i så god tid får man jo gjerne greie priser også. Thumbs up!

  Ha en finfin ferietid, Kamilla! 😀 Er så kjekt når savnede venner returnerer til byen! Da blir det liv!

  • Kamilla K sier:

   Ja, gleder meg! Bor gratis, så du kan si det blir en ganske billig tur ja (og med min tankegang blir det dermed kanskje et litt større shoppingbudsjett?!) 😆
   Takk, søta! Håper du koser deg selv.

 2. Frida sier:

  Så herlig. Heldig!!!
  Vet du om spinning eller løping er smartest å trene for å gå ned i vekt? Jeg liker styrketrening best, men vet ikke om jeg forbrenner nok fett hvis jeg trener mest styrke.

  • Kamilla K sier:

   Det er et veldig vagt spørsmål, for det kommer jo helt an på intensitet og varighet for hver av aktivitetene. Så det blir vanskelig å si hva som forbrenner mest, men vektnedgang skjer jo ved kaloriunderskudd, og styrketrening bidrar til både kaloriforbrenning og oppstramming av kroppen, så med et sunt og balansert kosthold vil du nok merke god fremgang ved hovedfokus på styrke – det var det jeg gjorde!

 3. Luisa sier:

  Bra du koser deg søta, nyt ferien din, det har du fortjent 😉 Og hurra for Nice-tur, unner deg det! Håper på en tur til varmen selv neste år.

 4. Helene sier:

  Herlig innlegg Kamilla! Gleder meg til fine innlegg fra Nice-turen din til neste år<3

 5. Juli sier:

  Gjett hva jeg så idag da……
  2 kg poser m frosne bringebær på Ultra!
  Og da tenkte jeg på deg og alle bildene du legger ur m frosne bringebær!

 6. Kjære deg:) Jeg vil bare ønske deg en riktig god jul 🙂 Kos deg kjempemasse,husk å NYT julen og ta vare på nære og kjære:) Det blir morsomt å følge bloggen din i jula også 🙂 Håper du får det du ønsker deg under treet 😀 Stor klem fast leser, Stine Adriana 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.