30 desember 2012 -- 14:11

Tenker vi bare gjør det litt kort denne gangen.

Hvor enkelt kan jeg gjøre dette? Jo: en god del styrke på hele kroppen og 53,26 km løping. Alle øktene er logget på Fitocracy, så de som ikke kommer til å få sove i natt før de vet hva jeg har trent denne uken kan selvsagt sjekke der. Tror man må være medlem.

Mandag perset jeg i hack squat. Tirsdag trente jeg på SATS Solli, et koselig og fint senter som jeg var en del på før. Onsdag var en veldig sosial økt. Torsdag hadde jeg langkjøring. Fredag kjørte jeg på med favorittøkta: bentrening. Lørdag ble det intervaller, armer og en hel del skravling, og i dag hvilte øynene på tven mens beina danset fint på mølla. Elsker tanken på å gå inn i det nye året i mitt livs beste form, det er en ganske OK mestringsfølelse å sitte igjen med. Elsker livsstilen min, den gir meg mer enn jeg noen gang kunne tenkt meg.

Bildeboom!

romjultrening

romjulsloping

Litt mer løping enn jeg pleier. Har man lyst har man lov! Så lenge jeg har kost meg hvert sekund, og fått inn greit med styrketrening, er jeg fornøyd! Så får vi se da, om dagens økt ble årets siste, eller om jeg tar meg turen til SATS i morgen òg. Får se hva jeg føler for når jeg våkner i morgen. God søndag, folkens!

Av Kamilla | 20 Kommentarer »
 1. Malin sier:

  Hva var det som gjorde at du valgte Sats da du begynte å trene på treningssenter? Jeg skulle gjerne trent der selv, men synes det tar en for stor bit av studielånet. Jeg står mellom Fresh Ullevål og Evo Nydalen, men har aldri hørt noe om noen av de og er skeptisk på klientellet og lokalene når det er så mye billigere enn Sats. Er Sats verdt de ekstra pengene når jeg ikke benytter meg av klasser?

  • Kamilla K sier:

   SATS ligger nærmest der jeg bor, i tillegg til at det er et senter rett ved skolen min, og generelt mange sentrale sentre i Oslo. Jeg liker å kunne trene i løpet av en travel dag, så å være knyttet til ett hadde jeg ikke likt, men man gjør jo selvsagt det beste ut av sin situasjon. Liker at det er rent og pent hos SATS, mange av vennene mine trener der, det er stort timetilbud (som jeg benytter meg lite av), og jeg liker å være knyttet til en av de store kjedene – føler en trygghet ved det. Synes ikke studentprisen er så ille, men hva som passer for deg må du avgjøre selv. Nå har du i hvert fall min input 😉 Synes beliggenhet er viktigst.

 2. L sier:

  Fantastisk Kamilla – du skuffer ALDRI! Ååååh, nå kribler det i beina for å løpe!! En uke treningsfri (ok, NESTEN – måtte løpe en runde på onsdagen) så kjenner jeg at motivasjonen er på topp! Starter på halvmaraton program første januar, iik! Kan ikke vente 😀

 3. Julie sier:

  Fy søren, Kamilla, du er så FLINK! Det er så gøy å lese bloggen din, se framgangen din og kjenne inspirasjonen kommer! Fortsett sånn!

  Har et lite spm: jeg har jobbet hardt for å komme ned i fettprosent det siste halvåret, noe jeg har klart, men en ting blir igjen: rumpa. Har du noen gode tips for styrkeøvelser for rumpe? Trener styrke og kondisjon om hverandre, men mangler litt inspo til nye rumpeøvelser:-) Trener IKKE knebøy grunnet en gammel kneskade, men er up for alt annet!

  Godt nyttår til deg <3

  • Kamilla K sier:

   Takk for det 🙂
   Hip thrust, strake markløft og utfall er mine rumpefavoritter. Og knebøy da, men den utelukket du jo 😉 Med riktig teknikk (søk på google/youtube) skal du kjenne det ganske greit i baken av de øvelsene.

   Godt nyttår!

 4. Helene sier:

  Du er så utrolig inspirerende Kamilla, tror ikke du vet hvor mye engang! Bloggen din er bare en eneste stor positiv boble. Kjøpte meg Nike + GPS klokken og pulsbeltet som julegave til meg selv, gleder meg masse! God søndag videre Kamilla <3

  • Kamilla K sier:

   Takk for det, Helene 🙂 Hyggelige ord, de tar jeg til meg. Kos deg med klokken, håper du blir like fornøyd med den som det jeg er!

 5. Vilde sier:

  Utrolig inspirerende blogg og person er du! 🙂 Har akkurat kommet i gang med trening (holdt på i 2 mnd, før det har jeg hatt null erfaring) og lurte på om du hadden noen tips til opplegg for løping (ser jo du har løpt en del, 54 km!!) 🙂 Har løpt noe, 5km til vanlig… men redd for å anstrenge meg for mye, mange jeg kjenner mener det er dårlig for beina…? 🙂

 6. Luisa sier:

  Gleder meg utrolig masse til å følge med deg og treningen videre neste år 🙂 Det er alltid inspirerende å titte innom her og jeg vet rett og slett ikke hvor jeg hadde vært uten den motivasjonen du har gitt meg. Jeg er klar for enda et «nedgangsår» med masse trening og fine tider på treningssenteret. Jeg starter året med helt nytt treningsprogram, det er etter 531 prinsippet (kanskje du har hørt om det?). Det blir veldig annerledes, men jeg gleder meg 🙂 Godt nyttår søta!

 7. Anna sier:

  Liker bloggen din, og lenge siden jeg har vært inne her: Men… Det er jo BARE hundre like bilder av deg selv på treningssenteret?

  Skjønner at du vil dokumentere hva du holder på med, men det blir litt hakk i plata.

  • Kamilla K sier:

   For en negativ energi du sprer.
   Det er ikke tvang å gå inn her. Les heller en blogg du blir glad av!

   • Miriam sier:

    Haha, kanskje du må begynne å lage mer grimaser for å sprite det litt opp. (jeg bare tuller! :))

    I 2013 skal jeg endelig begynne å trene fast igjen, etter to år hvor jeg har reist mye og bodd forskjellige steder i utlandet skal jeg bo på ett sted i 1,5 år! Hurra, gleder meg til å komme i gang og fortsette å lese bloggen din for masse gode tips. Ha et supert 2013 og takk for all motivasjon!

 8. Liker alle de samme treningsbildene, jeg 🙂
  Du innleder det nye året med en god avslutning på det forrige i hvert fall. Ønsker deg et fin feiring idag og et fantastisk år i vente!

  • Kamilla K sier:

   Takk 🙂 Ja, du kan nok være enig i at det føles godt å gå inn i det nye året med god form og gode vaner i ryggmargen 🙂 Ha en herlig feiring selv!

 9. Anna sier:

  Har de hacksquat på sats solli?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.