23 desember 2012 -- 16:03

Høyrep-uke!

Mandag: Ingenting. Kunne sikkert pressa inn en økt et sted blant eksamen, kafédate, rydding og klasseavslutning, men etter helgens økter gjorde det ingenting med litt hvile.

Tirsdag

 • Knebøy 20 kg 2×15, 50 kg 5×10
 • Bulgarsk splittbøy 50 kg 5×10
 • Tåhev 50 kg 5×20
 • Strakmark 50 kg 1×15, 70 kg 5×10
 • Ettbens markløft 40 kg 5×10
 • Utfall m/stang 40 kg 5×10

Kommentar: Benøkt er best.

1

1) Hallo der. 2) Speil, speil på veggen der, hvem er sterkest i rommet her? (Greit å spørre om når man er alene)

Onsdag

 • Benkpress 20 kg 1×15, 30 kg 5×10
 • Hammer curl 12 kg 5×10
 • Skrå hantelpress 14 kg 5×10
 • Stående enarms tricepspress 6 kg 5×10
 • Hantelcurl 10 kg 5×10
 • Liggende tricepspress 18 kg 5×10
 • Wrist curl 14 kg 5×10
 • Planke 65 sek + 60 sek
 • + totalt 44 dips

Kommentar: Haha, det var rene sirkuset i styrkeavdelingen på onsdag. Den ene etter den andre gjorde ting jeg ble helt satt ut av. Selv fikk jeg en god økt som jeg ble støl av, og jeg tror kanskje høyrep kan være en god løsning på disse bryst/armer-øktene – følte det pumpa mye mer enn vanlig. Mulig det var dagsformen, vi får se.

2

1) Sminka på trening faktisk – sånn går det når man skal fly fra avtale til avtale. 2) Skål!

Torsdag

 • 13,7 km langkjøring – 1 t 14 min – 160 bpm – 2% stigning
 • Knebøy 50 kg 5×10
 • Strakmark 50 kg 5×10
 • Tøy og bøy

Kommentar: Tenkte å ta en løpeøkt for å myke opp litt i stølheten i kroppen, og underveis i økten følte jeg at jeg ble god og varm, uten å rive for hardt i muskelene, og tenkte at økten ga effekten jeg ønsket. Tok noen lette runder med knebøy og strakmark for kosens skyld, og hva skjedde da jeg kom hjem og skulle sette meg ned for å spise? Stølheten var tredoblet! Sånn kan det gå.

3

1) Ikke noe er som litt knebøy og strakmark etter nesten 14 km på mølla, haha. 2) Kaboom!

Fredag

 • Foroverlent roing 50 kg 5×10
 • OHP 25 kg 5×10
 • Sideløft 4 kg 5×10
 • Enarms skulderpress 12 kg 5×10
 • Enarms hantelro 20 kg 5×10
 • Nedtrekk 50 kg 5×10
 • Hammer curl 12 kg 5×10
 • Kettlebell clean and press 8 kg 5×10
 • En times gåtur

Kommentar: En sosial og morsom time, i tillegg til at det var en effektiv økt med god pump.

4

1) Favorittene. 2) Froglegs?

Lørdag

 • Knebøy 20 kg 2×15, 50 kg 2×10, 60 kg 3×10
 • Bulgarsk splittbøy 50 kg 4×10
 • Ettbens markløft 30 kg 4×10
 • 6 km – 29:50 – 166 bpm – 3% stigning
 • Tøy og bøy
 • En times gåtur

Kommentar: Hadde ikke planlagt noe spesielt, så da bare gjorde jeg det som fristet mest i øyeblikket. Tenkte egentlig bare å ta styrke, men så sto favorittmølla mi der og stirret på meg med sine ikke-eksisterende øyne, så da hoppet jeg like gjerne på den og løp en halvtime. 

5

1) Tittei! 2) Det er halvtimen sin det!

Søndag

 • 12,12 km – 65 min – 163 bpm – 1% stigning
 • Hantelcurl 10 kg 5×10
 • Hammer curl 10 kg 5×10
 • Enarms tricepspress 6 kg 5×10
 • Tøy og bøy

Kommentar: I alle verdens dager! Med tanke på nattens festligheter hadde jeg slått fra meg alle planer om å trene i dag. Våknet med mitt faste morgenhumør, til tross for få timer på puta, og vips så sto jeg og ventet på at SATS skulle åpne. Satte på et av mine favorittalbum på ørene (Timbaland – Shock Value) og fikk en god langkjøring, i tillegg til at jeg fikk ønsket flere av de faste folka på senteret god jul. Artig, artig!

6

1) Ventetid… 2) Se så fint distansetall! Jeg begynte faktisk å smile da jeg så det, haha. Enkle gleder.

Kroppen har tydeligvis valgt å overse at det har blitt tre kvelder med festligheter denne uken. Har ikke vært i redusert form av noe slag. Jeg klager ikke på det, for å si det sånn.

Nei, jeg får vel sette i gang med middagen snart. Kjøpte juletre i sted, så det må pyntes i løpet av dagen. Gavene er pakket inn og kaken er bakt, så det eneste som gjenstår i morgen er å finne antrekk. God kveld til alle!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. L sier:

  Her er det løpefri til januar 🙂 men styrke har det vært! Skjønner egentlig ikke at du orker å løpe så langt på mølle!! :p gledelig jul <3

 2. Helene sier:

  Fiin treningsuke, Kamilla! Du er veldig veldig flink. Jeg er også overraskende godt forberedt til morgendagen, fornøyd med det! Var ute en tur i dag og herregud for et kaos det var. Folk som stresser rundt for å kjøpe julegaver, oh my.

  Gleder meg forresten til nytt mat-innlegg. Om du har bilder å lager da, hihi. Det er så inspirerende! Har du forresten noen «mål» for nyåret? Mener å ha lest at du ikke er helt for nyttårsforsetter, eller bare surrer jeg nå? At du heller var for månedsmål eller lignende? Er jeg på tur? God lillejulaften til deg <3

 3. Tio sier:

  God jul, Kamilla 🙂 Takk for mange fine og motiverende innlegg det siste året, du er herlig! Kos deg 🙂

 4. Luisa sier:

  Super treningsuke 🙂 Har hatt en veldig god uke selv, så nå gleder jeg meg til siste treningsuke i år. Ha en nydelig jul vakre Kamilla! Stor Juleklem fra meg <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.