Mobilblogg: god jul!

20121224-153034.jpg

1) Mitt bidrag til bordet: kvæfjordkake. 2) Saumfarte halve Nordstrand i formiddag, for å få tak i frosne bringebær. Utsolgt på Jacobs, Kiwi og Rema. De hadde heldigvis fire pakker igjen på Spar, så da kjøpe jeg alle. 3) Koselig juletrening, og fantastiske redigeringsferdigheter.

God jul, dere!

5 kommentarer til “Mobilblogg: god jul!

  1. Helene

    God jul til deg også, søte. Håper du fikk det du ønsket deg (spesielt KitchenAid glassbollen, mer bakst og matliging å vise frem, og fordi du virker som å virkelig kose deg på kjøkkenet da!! 😀 ) og ikke MINST at du koste deg med dine kjære. Du er bra! Nå har jeg samlet inn, så pulsklokke blir neste kjøp, yey! Bloggen din er den beste i hele verden, blir rolig og i godt humør, og ikke minst positiv av å lese det du skriver. Jeg må bare si tusen tusen takk! God jul videre, igjen. Mange klemmer fra meg

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *