24 desember 2012 -- 15:33

20121224-153034.jpg

1) Mitt bidrag til bordet: kvæfjordkake. 2) Saumfarte halve Nordstrand i formiddag, for å få tak i frosne bringebær. Utsolgt på Jacobs, Kiwi og Rema. De hadde heldigvis fire pakker igjen på Spar, så da kjøpe jeg alle. 3) Koselig juletrening, og fantastiske redigeringsferdigheter.

God jul, dere!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Mona sier:

  Kvæfjordkake er egentlig med marengsliknende topp og vaniljekrem inni : )

  http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/krem-og-sjokoladekaker/verdens-beste-kv%C3%A6fjordkake

 2. Elisabeth sier:

  God jul, Kjema :)<3

 3. Helene sier:

  God jul til deg også, søte. Håper du fikk det du ønsket deg (spesielt KitchenAid glassbollen, mer bakst og matliging å vise frem, og fordi du virker som å virkelig kose deg på kjøkkenet da!! 😀 ) og ikke MINST at du koste deg med dine kjære. Du er bra! Nå har jeg samlet inn, så pulsklokke blir neste kjøp, yey! Bloggen din er den beste i hele verden, blir rolig og i godt humør, og ikke minst positiv av å lese det du skriver. Jeg må bare si tusen tusen takk! God jul videre, igjen. Mange klemmer fra meg

 4. Luisa sier:

  Wow, kaken så god ut 🙂 Håper julen din er fin søta!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.